Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.656
Можеби го мразам Урко у глобала ама за една работа е у право, а таа е фактот што ние моментално ко екипа НЕ СМЕЕМЕ да дозволиме 1 разлика и да се браниме против било која екипа на светот, затоа што едноставно... НЕ ГО ПРАВИМЕ ДОБРО ТОА. Прошла недела го зборев тоа после ремито со Јувентус, еве вчера исти ташак праиме, не знаеме да умртвиме темпо и да играме на топка. Венеција ко Венеција немаат поима, ама ете на крај прекин мекин нешто ова она, ушуњаа еден центаршут и бап гол кој за наша среќа беше рака. Па маме ви ебам ваше, земи дај им 5 гола и нека се чудат што ги снашло, а не да ми влага цела екипа и пола град у терен со се тоа гомната од каналите што ги имаат, и на нив да им ебам матер. Оној па Ди Франческо земал скока нешто, цела утакмица ифрит нервозен, изглеа планираше 0-5 да тепа, да му ебам корен мајчин у пичка.

Гони го кривично Турам за изданието вчера, мајмун еден мајмуносан, земал себичи на 1-0 а имаше чист зицер мислам за Тареми доле, а и у прво се сељачеше. Да го признаеја голот ќе го задавев лично и персонално, гомно скапано небањато. И више женски судац нејќам да видам на текма на Интер, и нејзе на кур да ја набијам.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.013
Поени од реакции
9.677
Пишав и претходно, очајна реализација имаме сезонава, која лани и се криеше до некаде зад гранитната одбрана, ама сега е ептен очигледна. Буквално секоја текма имаме едно 4-5 100% шанси, сам пред голман и слично кои ги пропуштаме. Вакви утакмици се решаваат со 2-0 у 30 минута, и после криј им ја топката до крај. Цела среќа што и другиве екипи се многу нестабилни и никој не е кадарен да врзе голема серија, можеби јуве беа најблизу до тоа, ама без Бремер се куротресина класична позади.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.296
Поени од реакции
11.597
Со една Венеција не знаевме да се одбраниме, алооо. Ќе сме се бранеле против Јуве, ќе сме умртвувале игра. Барем после вчерашното издаение треба да ви стане уште појасно дека АПЛА не не бива кога ќе се одлучиме на дефанзива. Затоа и не требаше да хејтате кога пробавме да закопаме 5ти гол на Јуве.
Кога се браниме се знае дека ќе примиме гол, само прашање на време е.
Уште сум нервозен заради онај џуптинон напред, еден куп акции ебаа. Околу 60та таа кога си ја пикаше в газ 10 секунди и ја клоцна со лева прединфарктна ситуација ми направи. Џуптин џуптиносан.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.851
Поени од реакции
23.203
Барела, Бастони, Ди Марко и Турам на клупа :vozbud:
Очигледно е дека приотизира Серија А.
Али освен по левата страна кај што се Бисек и Дармијан, на другите позиции сме ок.
Инаку, во стартен состав немаме ниту еден левак.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
5 starteri i golem del od niv super bitni igraci odmaraat, interesno i nevoobicaeno e ova, so ogled na protivnikot i moznosta da sme vo top 8 na krajot. Od druga strana real, siti, koi slabo rotiraat, pocnaa da im se povreduvaat bitni kariki taka da i ova si ima svoe ja. Teska sezona e na povidok so 8 tekmi u grupa ama pa mozni se uste plus 2 ako ne sme top 8, Arsenal se vo losa forma ama toa nisto ne znaci vo vakvi dueli, mora denes da dostavat Bisek i Taremi, u niv najmnogu sumjam a i Darmijan levo, tuka ke sme prakticno bezopasni.

Ae, forza, tepaj gi od start i plukaj gi, zbuni gi i u megjuvreme daj im 3 gola skrisno, nisto drugo ne ni preostanuva.

Denes ako se pobedi se pravi golem iscekor za top8, i iks e ok, zadovolen ke sum.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.013
Поени од реакции
9.677
Подобро да ротира денес него со Наполи да се влечат по терен. Се знае што е приоритет, долга е сезоната, дури и да не тепаат денес имаат реална шанса за топ 24.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Подобро да ротира денес него со Наполи да се влечат по терен. Се знае што е приоритет, долга е сезоната, дури и да не тепаат денес имаат реална шанса за топ 24.
Top 24 ne e veke sumja nikakva, zavrsena prikazna e toa, top 8 e rabotata, a i so poraz isto imaat sansa pak golema, ama so pobeda apla bi istapile vo taa trka, seuste ima teski tekmi do kraj i mini, Lever, Lajpcig, Monako gosti, teski utakmici se toa, valjda tie 3 bea, od koi 2 se gosti mislam.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.013
Поени од реакции
9.677
Top 24 ne e veke sumja nikakva, zavrsena prikazna e toa, top 8 e rabotata, a i so poraz isto imaat sansa pak golema, ama so pobeda apla bi istapile vo taa trka, seuste ima teski tekmi do kraj i mini, Lever, Lajpcig, Monako gosti, teski utakmici se toa, valjda tie 3 bea, od koi 2 se gosti mislam.
И спарта у гости, левер исто, монако и лајпциг дома. Сите противници се вон форма моментално, ама и ние не сме сјајни.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.851
Поени од реакции
23.203
Мора да влегуваат што поскоро Димарко и Бастони, слаби сме на таа страна.

Kajgana Shop

На врв Bottom