Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување
Член од
12 март 2024
Мислења
147
Поени од реакции
247
МВР ја предупреди wanna be киднаперката!
Нема трте-мрте со МВР.
Ццц, ја опоменале еј. Сега слободно може да го киднапира следното дете на кое ќе му се намерачи и да му снема трага и глас.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.581
Поени од реакции
33.740
Koга некој од Чаир или слична населба а медицински неписмен, модрици толкува како тепање на неговото дете... Тогаш се дига тешка фама, па и министри идат на визита.

Но кога детенце од Струмица умира од сепса... Тогаш таквите како Реџеп Мемеди, директорот на Детската клиника, кусо изјавуваат дека секој ден умирале луѓе во болниците во земјава. Да не се тревожеле родителите до толку, некогаш се дешавало бед и тоа било тоа.

Автоматски споено мислење:

МВР ја предупреди wanna be киднаперката!
Нема трте-мрте со МВР.
Нацисти едни, па она сигурно само сакала да го прошета детенцето... Најпосле најнормална работа е тоа да се зима само што проодено детуле и да се носи во непознат правец. :unsure:

Член од
4 октомври 2019
Мислења
558
Поени од реакции
1.092
Koga se poragase zena mi, od prethodnite 50 poraganja umrea 3 bebinja 4 zeni, poradii infekcii od necistotija, doktorski greski - pijanici, pravev napori da odi vo Cair so tenki vrski, se bese spremno ja gledaa kako kralica... na krajot da kazat nema mesto i se porodi vo hororot kade sto anastesiologot stigna od drug grad na sreka navreme na tie klosarkite sestri im izdavav 100 evra pari kafe politanki za da se grizat dobro prvite denovi... tajno mi rekoa mora da dades nesto.... za sreka se pomina dobro posle imase uste nekolku poraganja pa veke ne se vrsi poragaj....ne znaees dali ke ti umre dete dali ke se rodi ziv.... poveketo sto umrea gi znam i majkite i cedata.... bev izvisen od Cair posto nemav Dui vrski.....da vi se namocam i sozivotot....

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.661
Поени од реакции
5.365
Нормално за нив не е ништо страшно наше новороденче да умри, дури и голем ден за славење е за нив, сигурно директоров шампањ си отворил.

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
4.873
Поени од реакции
4.998
Koga se poragase zena mi, od prethodnite 50 poraganja umrea 3 bebinja 4 zeni, poradii infekcii od necistotija, doktorski greski - pijanici, pravev napori da odi vo Cair so tenki vrski, se bese spremno ja gledaa kako kralica... na krajot da kazat nema mesto i se porodi vo hororot kade sto anastesiologot stigna od drug grad na sreka navreme na tie klosarkite sestri im izdavav 100 evra pari kafe politanki za da se grizat dobro prvite denovi... tajno mi rekoa mora da dades nesto.... za sreka se pomina dobro posle imase uste nekolku poraganja pa veke ne se vrsi poragaj....ne znaees dali ke ti umre dete dali ke se rodi ziv.... poveketo sto umrea gi znam i majkite i cedata.... bev izvisen od Cair posto nemav Dui vrski.....da vi se namocam i sozivotot....
Инаку...во „нашата земјата„ не постојат митото и корупцијата. Нив ги има само на Сао Томе и Принципе, Тринидад и Тобаго и ним слични „банана„ држави...

Член од
25 март 2012
Мислења
8.570
Поени од реакции
5.147
Еве како работат српските служби.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.982

И ти li si tu od kad sunce sija ?

Член од
6 ноември 2024
Мислења
91
Поени од реакции
148
Ако тоа ти помага да заспиеш навечер, тогаш во ред е Илир си и да си жив и здрав. Со бугарската служба ќе се справиме а кокаинот е шверцан од Албанец роден и растен во Македонија со иницијали Ш.М.

Член од
31 август 2024
Мислења
12
Поени од реакции
26
Член од
6 ноември 2024
Мислења
91
Поени од реакции
148
i za Vanja prvo kazavte deka e vo Kosovo
da ne ispadne ovoj Palco 2.0
PATETICEN NAROD!
Така е! Илирите убиваат Македонци на Велигден со решетање на жртвите до непрепознатливост на телата. Илирче златно

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
5.998
Поени од реакции
24.456
Да погодуваме овој македонски државјанин од која народност е?

Македонски државјанин убил 30-годишна жена со месарски нож пред очите на децата во Германија

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.047
Поени од реакции
11.152

Македонски државјанин убил 30-годишна жена со месарски нож пред очите на децата во Германија

Ја тепал, на крај се решила да го остави, го оставила, овој отишол и пред мали дечиња ја заклал. Племе мме

Македонски државјанин, ваљда натурализиран под бел шатор на Стенковец

Член од
25 март 2012
Мислења
8.570
Поени од реакции
5.147

Треба да ти веруваме дека не си потврдил дека е албанец пред да постираш?

Член од
25 март 2012
Мислења
8.570
Поени од реакции
5.147

Kajgana Shop

На врв Bottom