Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.974
Поени од реакции
7.623
Прашање за тетовчани.
На истиот сајт од ЈКП може да се плаќаат овие новиве сметки за вода?

Не можам да чекам редови со луѓе кој дишат во врат и дрдорат цело време на шалтерине.
Napraj si traen nalog ili plajchaj si online

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.651
Поени од реакции
8.078
Napraj si traen nalog ili plajchaj si online
Да али како да плаќам онлајн на која страна нели се смени една фирма е за ѓубре а друга за вода? Таа за ѓубре ја плаќам онлајн имаат веб страна и за плаќање онлајн. За вода од ЈКП сеуште им е активна старата веб страна онаа што беше пред да се поделат во две фирми и не знам дали на таа може да ги плаќам тие нови сметки за вода.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.974
Поени од реакции
7.623
Да али како да плаќам онлајн на која страна нели се смени една фирма е за ѓубре а друга за вода? Таа за ѓубре ја плаќам онлајн имаат веб страна и за плаќање онлајн. За вода од ЈКП сеуште им е активна старата веб страна онаа што беше пред да се поделат во две фирми и не знам дали на таа може да ги плаќам тие нови сметки за вода.
Ne be!
Za online plajchanja imash obrazec i si go popolnuvash online so podatcite od toa shto ti go donesol inkasatorot.
Ili probaj so traen nalog eden za voda drug za Kanal. I sami ce si naplajchaat

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.651
Поени од реакции
8.078
Ne be!
Za online plajchanja imash obrazec i si go popolnuvash online so podatcite od toa shto ti go donesol inkasatorot.
Ili probaj so traen nalog eden za voda drug za Kanal. I sami ce si naplajchaat
Првово каде се пополнува на интернет?
Јас единствено што знам е на веб страните од фирмиве за вода, за струја, за телефон си има за плаќање опција.

Траен налог не сакам зошто прво сакам да си ги видам сметките па да одлучам дали одма ќе ги плаќам или ќе почекаат некој денови.

Последно уредено:
Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.974
Поени од реакции
7.623
Првово каде се пополнува на интернет?
Јас единствено што знам е на веб страните од фирмиве за вода, за струја, за телефон си има за плаќање опција.
Na stranata od tvojata Online Banka!
Ako ne znaesh kako shto pobaraj nekoj da ti pomogni ili prashaj si v banka. vaka poreku internet ne e lesno da se objasni

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Каде во скопјево да најдам sling-ранец?
Значи не нешто со големина на педеруша туку поголем но со една прерамка накрст сошиена.
Вака
s-l1200.jpg

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.701
Поени од реакции
36.534

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.804
Поени од реакции
1.554
Пешкир со македонско знаме ?

Член од
7 јануари 2015
Мислења
955
Поени од реакции
629
Прашање за тетовчани.

Не можам да чекам редови со луѓе кој дишат во врат и дрдорат цело време на шалтерине.
Во интернет банка, пополни ПП30 образец толку е!

Sent from my SM-A356B using Tapatalk

Член од
6 август 2024
Мислења
83
Поени од реакции
38
Прашање за тетовчани.

Ја сум тетовчанец вака да ти кажам сметките од јкп може да се плакат колку шо знам онлајн ама мене ме збуни почнаја уште едни да доагаат више и незнам на кого да се каже два пати плашам за вода му доага или за комуналии а иначе у банка некна чекам ред можда имаше преку 50 душе и ми диша у врат ми го испотија вратот тоа несагјлам немам видено и више све онлајн ке плакан немам намера да ми киваат у врат и да ми дишат а за тоа дрдорење колку сакаш ја незнам абе идите завршите работа крај и тачка а ова како им се збори од 7 ипол сабајле свака част спуштам капа шо ливадинке има да знаеш што шетаа по земјава тоа е страшна работа ка еден пријател мој кој разговара на телефон мора да маршира оти нема мир заш не је арен со живците

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.651
Поени од реакции
8.078
Ја сум тетовчанец вака да ти кажам сметките од јкп може да се плакат колку шо знам онлајн ама мене ме збуни почнаја уште едни да доагаат више и незнам на кого да се каже два пати плашам за вода му доага или за комуналии а иначе у банка некна чекам ред можда имаше преку 50 душе и ми диша у врат ми го испотија вратот тоа несагјлам немам видено и више све онлајн ке плакан немам намера да ми киваат у врат и да ми дишат а за тоа дрдорење колку сакаш ја незнам абе идите завршите работа крај и тачка а ова како им се збори од 7 ипол сабајле свака част спуштам капа шо ливадинке има да знаеш што шетаа по земјава тоа е страшна работа ка еден пријател мој кој разговара на телефон мора да маршира оти нема мир заш не је арен со живците
Поделени се две фирми една Субермахер за ѓубре а таа ЈКП Шар е за вода.

Е сега јас таа ЈКП Шар за вода прашувам на кој сајт имаат за плаќање? Дали е истиот од предходната фирма сајтот или имаат нов? Дека на тој стариот кога влагам е прикажано пример со старите сметке како се плаќа што значи буквално ништо не смениле.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.974
Поени од реакции
7.623
Поделени се две фирми една Субермахер за ѓубре а таа ЈКП Шар е за вода.

Е сега јас таа ЈКП Шар за вода прашувам на кој сајт имаат за плаќање? Дали е истиот од предходната фирма сајтот или имаат нов? Дека на тој стариот кога влагам е прикажано пример со старите сметке како се плаќа што значи буквално ништо не смениле.
Abe kako ne razbra be!
Nema shto sajtovi da barash!
Ja Otvorash tvojata Online Bank i odish na Plajchanja, zemash Nalog PP30 (mislam taka se vika, vidi na orginalniot Check za plajchanje dolu vo Choshot pishuva) i go popolnuvash i go plajchash . Znaci se pravish online vo Tvojata banka!

EVE TI EDEN PRIMER

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.651
Поени од реакции
8.078
Abe kako ne razbra be!
Nema shto sajtovi da barash!
Ja Otvorash tvojata Online Bank i odish na Plajchanja, zemash Nalog PP30 (mislam taka se vika, vidi na orginalniot Check za plajchanje dolu vo Choshot pishuva) i go popolnuvash i go plajchash . Znaci se pravish online vo Tvojata banka!

EVE TI EDEN PRIMER

Jас сум во ТТК и немам електронско банкарство апликација. Они веројатно наплаќаат за да активираш а за инает нема да им дадам пари зошто се ненормални во 21 век да не ти го активираат тоа бесплатно.

Некогаш ако сменам банка здравје ќе биде и ова.

Kajgana Shop

На врв Bottom