Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
32.531
Поени од реакции
66.070
Oваа победа е одлична за Аморим, да им покаже на нашите ѕвезди дека човекот знае што прави, и доколку го слушаат, ке ги направи победници. Да изгубеше Спортинг вечерва со повеќе голови, ке изгледаше лошо за градење авторитет.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.876
Поени од реакции
6.931
Се гледа дека е добар стратег дечково, само да не се вклопи во сивилото...
Е па дојдено е коса до камен. Така да или ќе му дадат одврзани раце да владее и да исчисти ѓубрето или ќе биде sacked in the morning таму некаде в година ова време :LOL: .

Член од
26 јануари 2020
Мислења
869
Поени од реакции
1.140
Не знам од кога стана фактор Гарначо во клубов, ама Зеленаташума да беше кај нас овде че беше алфа и омега, штета не се поклопи судбината. :)

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.389
Поени од реакции
7.642
Е па дојдено е коса до камен. Така да или ќе му дадат одврзани раце да владее и да исчисти ѓубрето или ќе биде sacked in the morning таму некаде в година ова време :LOL: .
Имаше Тен Хаг одврзани раце такоџе :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Имаше Тен Хаг одврзани раце такоџе :)
Тен Хаг направи грешка со доста играчи што ги доведе како Антони.
Автоматски споено мислење:

Линделоф Мегваја Далот Бруно Рашфорд Ентони Зиркзе Гарначо и Маунт ќе му објаснат кој е газда у клубов.
Од овие барем пола догодина нема да се овде. Очекувам Линделоф, Мегваја, Антони и Маунт да не бидат дел од тимот наредна сезона.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.389
Поени од реакции
7.642
Тен Хаг направи грешка со доста играчи што ги доведе како Антони.
Автоматски споено мислење:

Од овие барем пола догодина нема да се овде. Очекувам Линделоф, Мегваја, Антони и Маунт да не бидат дел од тимот наредна сезона.
Сам бираше. Не за џабе у Ајакс не му давале да бира играчи, дебело потенцирано беше пред да дојде, гледаме зашто.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Сам бираше. Не за џабе у Ајакс не му давале да бира играчи, дебело потенцирано беше пред да дојде, гледаме зашто.
Сега Аморим ќе има структура над него и подршка и од него ќе зависи. Јас мислам има шанса да успее овде, а дали ќе успее ќе видиме.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.389
Поени од реакции
7.642
Сега Аморим ќе има структура над него и подршка и од него ќе зависи. Јас мислам има шанса да успее овде, а дали ќе успее ќе видиме.
Безразлика на Аморим, сега за разлика од претходно има структура која би креирала средина за успех. Бреилсфорд, Ешворт, Берада па и Вилкокс се имиња со репутација, сериозно познавање на проблематиката и нивната работа. Мене лично овој момент највеќе ми влева надеж.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Најважно е сега да не го растура Спортинг кој го градел со години туку да си прави свој ростер на играчи и да ги разигра другите со промена на стилот на играта.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.531
Поени од реакции
66.070
A бе чим самиот Ратклиф на видео јавно кажа дека составот не е добар, верувам дека ке има шутирање. Проблемот кај нас се платите, а не дали играч треба да се задржи ли не. Линделоф и Ентони очекувам први да бидат тргнати. На Еванс многу веројатно нема да му дадат уште една година. Исто и Ериксен, кој сигурно ке бара подолг договор. Има неколку сомнителни, како Маласија, Шо, Зиркзи, за кои не знам што би било планот.

Мегваер, ако се сложи на помала плата, и на некој 2+1 договор, верувам дека ке остане како опција од клупа.

Барада ако ја донесе истата мантра од Сити, дека секој играч има 2 години да се докаже, и ако не го бива, иде на продажба, ке биде одлично.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.714
Поени од реакции
22.675
RRuben Amorim on what Sporting 4-1 Man City could mean for #mufc: "What I can tell you is that this doesn't mean anything in particular - don't take anything from this. We cannot transport one reality to another. Manchester Untied cannot play the way we play and we will have to adapt."

Што значи нема да игра како во Спортинг..Исто беше и си ТХ се надевавме за игра како во Ајах и ништо не бидна

Kajgana Shop

На врв Bottom