Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 10.495
- Поени од реакции
- 26.057
Што повеќе кажува за неа и за жените во Бразил.А него го остави жена му, бидејќи не и бил интересен
Што повеќе кажува за неа и за жените во Бразил.А него го остави жена му, бидејќи не и бил интересен
Мислам дека поширок е проблемот. Се нема таа стара дисциплина кај младите генерации. Фантастични услови, од мали нозе по школи, кампови и академии. Уште од тогаш се почнува со еден тон пари. Брз кеш, талентот после умира. Не се само Бразилците, ене колку само трпи од такви фаци Англија.Сите Бразилци се ист крој, забави, жени, алкохол и они и без причина ќе си тераат тој филм...единствен беше Кака.
Mind games ти се вика тоа, не ли научи нешто од Мурињо додека навиваше за Челзи.Е од вакви изјави значи, само на Балканот можат вакви изјави да слушниш, сегде со респект се оди према противнички играчи
Помалце зборање поќе фудбал на терен.
Мене ми е лош овој Динамо или поточно, не игра добти како оној во првиот мандат на Бјелица. Им се погоди ждребот, се гледа и од овој натпревар, кој е со лош квалитет. Ова не е ЛШ ниво.Динамо води 4-1 на гости кај Слован. Не е некој јак противник Слован, но се покажува дека Динамо е веќе ниво каде што рутински може слепите патници да ги шамара.
Тие 9-2 како лажат.
Мурињо секогаш имал респект за тимовите против кои играл.Mind games ти се вика тоа, не ли научи нешто од Мурињо додека навиваше за Челзи.
Се погоди РБС да е во криза, али ждрепката не е до сега толку лесна. Баерн на гости и Монако дома. Инаку Бјелица претходната екипа сам си ја составуваше и пројде припреми со нејзе. Овде е сепак во улога на пожарникар.Мене ми е лош овој Динамо или поточно, не игра добти како оној во првиот мандат на Бјелица. Им се погоди ждребот, се гледа и од овој натпревар, кој е со лош квалитет. Ова не е ЛШ ниво.
Стави куќа земи станУтре Мората дава гол против Реал, досега најповеќе голови против нив има постигнато, 12 натпревари 6 гола
@DaniKaков Озил финиш на Ѓокереш.