UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.852
Поени од реакции
12.940
Сите Бразилци се ист крој, забави, жени, алкохол и они и без причина ќе си тераат тој филм...единствен беше Кака.
Мислам дека поширок е проблемот. Се нема таа стара дисциплина кај младите генерации. Фантастични услови, од мали нозе по школи, кампови и академии. Уште од тогаш се почнува со еден тон пари. Брз кеш, талентот после умира. Не се само Бразилците, ене колку само трпи од такви фаци Англија.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.450
Поени од реакции
18.709
Утре Мората дава гол против Реал, досега најповеќе голови против нив има постигнато, 12 натпревари 6 гола :D

Член од
5 март 2018
Мислења
16.450
Поени од реакции
18.709
Е од вакви изјави значи, само на Балканот можат вакви изјави да слушниш, сегде со респект се оди према противнички играчи
Помалце зборање поќе фудбал на терен.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.771
Поени од реакции
30.628
Е од вакви изјави значи, само на Балканот можат вакви изјави да слушниш, сегде со респект се оди према противнички играчи
Помалце зборање поќе фудбал на терен.
Mind games ти се вика тоа, не ли научи нешто од Мурињо додека навиваше за Челзи.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.383
Динамо води 4-1 на гости кај Слован. Не е некој јак противник Слован, но се покажува дека Динамо е веќе ниво каде што рутински може слепите патници да ги шамара.

Тие 9-2 како лажат.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.213
Поени од реакции
14.482
Динамо води 4-1 на гости кај Слован. Не е некој јак противник Слован, но се покажува дека Динамо е веќе ниво каде што рутински може слепите патници да ги шамара.

Тие 9-2 како лажат.
Мене ми е лош овој Динамо или поточно, не игра добти како оној во првиот мандат на Бјелица. Им се погоди ждребот, се гледа и од овој натпревар, кој е со лош квалитет. Ова не е ЛШ ниво.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.450
Поени од реакции
18.709
Mind games ти се вика тоа, не ли научи нешто од Мурињо додека навиваше за Челзи.
Мурињо секогаш имал респект за тимовите против кои играл.
Овој кој е со ваква изјава, од дома не го знаат дека игра фудбал, 10 гола ќе примат утре иако сакам обратно да биди

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.383
Мене ми е лош овој Динамо или поточно, не игра добти како оној во првиот мандат на Бјелица. Им се погоди ждребот, се гледа и од овој натпревар, кој е со лош квалитет. Ова не е ЛШ ниво.
Се погоди РБС да е во криза, али ждрепката не е до сега толку лесна. Баерн на гости и Монако дома. Инаку Бјелица претходната екипа сам си ја составуваше и пројде припреми со нејзе. Овде е сепак во улога на пожарникар.

Kajgana Shop

На врв Bottom