- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.733
- Поени од реакции
- 8.748
Се јаде, ако не си видел како гризат луѓе сладолед...Не се врти сфет около тебе.
Гајле ми е што не едеш и што не лижеш.
Само потенцирам дека сладолет не се еде.
Лиже се.
Се јаде, ако не си видел како гризат луѓе сладолед...Не се врти сфет около тебе.
Гајле ми е што не едеш и што не лижеш.
Само потенцирам дека сладолет не се еде.
Лиже се.
Леееј ама си напорна.Се јаде, ако не си видел како гризат луѓе сладолед...
Бапни ми игнор и раат ќе бидешЛеееј ама си напорна.
Да,гризаат.Ама после тој се топи у уста и исто како да су лижале.Најчесто тој га праиф онија што се срамиф да га вртиф език около глафче... устфари топче сладолет пред људи.Се јаде нешто што се гриза и се ЖВАКА за да се гл'нне поубаво.
И не ме цитирај више.
Лижи,еди и гл'тај што сакаш, не ме интересира.
Abe kako ne razbra deka nejze po cel den vo glavata i e "grizenje"Леееј ама си напорна.
Да,гризаат.Ама после тој се топи у уста и исто како да су лижале.Најчесто тој га праиф онија што се срамиф да га вртиф език около глафче... устфари топче сладолет пред људи.Се јаде нешто што се гриза и се ЖВАКА за да се гл'нне поубаво.
И не ме цитирај више.
Лижи,еди и гл'тај што сакаш, не ме интересира.
А што викаш за тазе ливадарки ?Toplata e stara moma.. ne e u moj domet.. ja sum poise od 25 do 35 target, po moznost taze mamicki..
ЈЕБАЧИНО НЕ СЕ МЕЊАШ ЗНАЧИToplata e stara moma.. ne e u moj domet.. ja sum poise od 25 do 35 target, po moznost taze mamicki..
тетово и тетовско е диванија баки, поготово основните школи се лудница. Таму не да вика, ќе полуди човек.temata e livadarki a ja ke zborim za livadinka musko lice , se cudam kako 25 godisen go piknale nastavnik da bide po istorija okej ima znaenje ne vikam ne , ama ako cas trael 40 min predavanje bilo 35 minuti, kako prvo decata nemozat tolku da imaat koncentracija dolgo vreme , kako vtoro metodikite ne se pocituvaat da ima interaktivna komunikacija, kako treto lice koe e izbuvlivo i sam priznava deka go nerviraat deca vo klasot samo privikuval , lice koe podlezi anksioznost ,bez potreba marsira postojano koga zbori na telefon nemoze da sedne vo mesto, navistina mi e cudno kako dojde i kako se pikaat vakvi lica dali ima kontrola pri vrabotuvanje ili sve se napika a ne se gledaat psihickite osobini,cetvra rabota nemoze nekoj da zamara deca ili prijateli ili kolegi za nepotrebni raboti popravilno kratko i jasno koj ima selekcija makar i da ispolnuvas uslovi treba da se gleda psihickata sostojba , a ne sekoj da stane nastavnik
Изгледа и ти си бил слаб со концентрацијата на час по македонски. Вори ако пак си ти, досаден си ко Ненад Ѓорѓиевски.temata e livadarki a ja ke zborim za livadinka musko lice , se cudam kako 25 godisen go piknale nastavnik da bide po istorija okej ima znaenje ne vikam ne , ama ako cas trael 40 min predavanje bilo 35 minuti, kako prvo decata nemozat tolku da imaat koncentracija dolgo vreme , kako vtoro metodikite ne se pocituvaat da ima interaktivna komunikacija, kako treto lice koe e izbuvlivo i sam priznava deka go nerviraat deca vo klasot samo privikuval , lice koe podlezi anksioznost ,bez potreba marsira postojano koga zbori na telefon nemoze da sedne vo mesto, navistina mi e cudno kako dojde i kako se pikaat vakvi lica dali ima kontrola pri vrabotuvanje ili sve se napika a ne se gledaat psihickite osobini,cetvra rabota nemoze nekoj da zamara deca ili prijateli ili kolegi za nepotrebni raboti popravilno kratko i jasno koj ima selekcija makar i da ispolnuvas uslovi treba da se gleda psihickata sostojba , a ne sekoj da stane nastavnik
a ja ne te prozvav tebe da mi kazues za mene dali sum bil ili ne sum bil na cas po mak, glej si rabota za sebe ,e isti vakvi gi pikaa svegde na rabota samo se umutuvaa u moabeti a vrska nemaa od zivotot zatoa vake ide sve kako sto ideИзгледа и ти си бил слаб со концентрацијата на час по македонски. Вори ако пак си ти, досаден си ко Ненад Ѓорѓиевски.
Чекај бе па ти. Ќе напише уште неколку поста и сам ќе се открие.Изгледа и ти си бил слаб со концентрацијата на час по македонски. Вори ако пак си ти, досаден си ко Ненад Ѓорѓиевски.
Така де!Збеснаа ливадарките на фб за онаа џукелана што ја тепал некој дедо од Ѓорче. Абе какви све не клетви му изнафрлија, цела фамилија му ја отруја. Да рипаа вака за секое дете што боледува и му треба помош, едно болно дете немаше да остане. Ама кога се работи за џукела тука се да јадат гомна. Оние Лајка би ги затворил у Идризово, ништо не работат, не креваат на телефони, врие џукели низ градов по цели глутници се шетаат и напаѓаат луѓе.