MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Магента 1 со 2 моб.линии и интернет (М пакет) плус телевизија..ме интересира на колку тв може да гледаш и колку се доплаќа за дополнителен телевизор

Во пакетот ти следуваат 2 Тв бокса бесплатно за секој нареден 150 денари месечно доколку си на бакар тоа е максимумот а доколку си на оптика можеш до 5 Тв бокса со тоа што за 3,4 и 5 ќе треба да платиш по 150 денари за секој бокс

Доплатата за трет, четврт и петти рисивер со Магента ТВ изнесува 99 денари по рисивер секој месец.

За MaxTV доплатата за трет, четврт и петти рисивер изнесува 139 денари по рисивер секој месец.

Во пакетот ти следуваат 2 Тв бокса бесплатно за секој нареден 150 денари месечно доколку си на бакар тоа е максимумот а доколку си на оптика можеш до 5 Тв бокса со тоа што за 3,4 и 5 ќе треба да платиш по 150 денари за секој бокс
Напиша декстер ама еве и слика

Attachments

• Screenshot 2024-09-14 192235.jpg
    Screenshot 2024-09-14 192235.jpg
    205,4 KB · Прегледи: 36
Гледам Bloomberg Adria е српската верзија и ги нема оние текстуални вести на македонски јазик од десна страна. Сега на странскиот дел програма има и превод на српски. Не знам дали е ова промена од Телеком или од самиот канал.

Не дека менува многу тоа. Го пратам каналот одвреме на време за да видам курсна листа кога ме мрзи да го земам телефонот да проверам на интернет.

Последно уредено:
Гледам Bloomberg Adria е српската верзија и ги нема оние текстуални вести на македонски јазик од десна страна. Сега на странскиот дел програма има и превод на српски. Не знам дали е ова промена од Телеком или од самиот канал.

Не дека менува многу тоа. Го пратам каналот одвреме на време за да видам курсна листа кога ме мрзи да го земам телефонот да проверам на интернет.

Никој не го гледа тој канал, ни овде ни таму. Служи само за да ги вдоми новинарчињата на АВ, и на суптилен начин да ги пере мозоците таму кај нив. Направија не 1, туку 3 информативни канали само за перење мозок.

Никој не го гледа тој канал, ни овде ни таму. Служи само за да ги вдоми новинарчињата на АВ, и на суптилен начин да ги пере мозоците таму кај нив. Направија не 1, туку 3 информативни канали само за перење мозок.
Не мислев на тоа само ме интересираше зошто е сменет на српски, да не го смениле од Телеком ама веројатно не е до нив туку од самиот канал фирма. Си постојат уште тие интервјуа на македонски јазик.

Како што пишав вртам на каналот кога сакам да се информирам за курсна листа, а ме мрзи телефонот да го земам.

Mислам дека Телеком редно е да ни пуштат уште некоја тура нова понуда тв канали пред крај на годинава. Треба понудата да биде поголема да ни се укочи прстот од вртење 2-3 часа тв канали ако веќе и плаќаме толку пари на претплата и телевизија, интернет и телефон :icon_lol:

Последно уредено:
Со новиот софтвер може да се инсталира и Netflix ,претходно не дозволуваше

Со новиот софтвер може да се инсталира и Netflix ,претходно не дозволуваше
Само не знам што ќе е кога секој втор денес телевизор од поновиве генерации има Netflix.

Само не знам што ќе е кога секој втор денес телевизор од поновиве генерации има Netflix.
Уште кога ми го монтираа Магента Тв монтерите ми спомнаа дека се спрема и Нетфликс да го пуштат во понудата исто како ХБО-МАХ па со нивна претплата да може да се следи и Нетфликс

Уште кога ми го монтираа Магента Тв монтерите ми спомнаа дека се спрема и Нетфликс да го пуштат во понудата исто како ХБО-МАХ па со нивна претплата да може да се следи и Нетфликс
Да ама не би било лошо прво да се додаде македонски превод. Нормално е покрај HBO Max сегашно Max со понуда целосно на македонски јазик и избор Netflix преку оператор дека луѓе би се одлучувале само за HBO Max претплата преку оператор. Netflix би земале посебно пртплата со картичка.

Некој кој е модератор нека додаде во насловов на темава и MagentaTV.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom