Формула 1 - сезона 2024

За кои (мин.1, макс. 3) возачи ќе навивате во 2024?

• Серхио Перез - Ред Бул Хонда

Гласови: 0 0,0%
  • Логан Сарџент - Вилијамс Мерцедес

• Жу Гванжу - Кик Заубер Ферари

• Валтери Ботас - Кик Заубер Ферари

• Кевин Магнусен - Хаас Ферари

• Нико Хулкенберг - Хаас Ферари

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Член од
30 август 2024
Мислења
55
Поени од реакции
243

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.980
У гз да е правен, волку среќа нема да има.

Еднаш Латифи му донесе титула, сега овој копиљов.
Sure buddy, glej go cel vikend, prvo Noris sto ne ispadna vo Q1 radi glupata greska na Luis, za da podocna Max koj bese najbrz vo takvi uslovi da ne vleze vo Q3, i da startuva 17ti, i ti vikas nekoj sto startuva 17ti, pod mnogu cudni i nefer okolnosti, imal sreka protiv nekoj sto startuva prv.

Za sprintot da ne praam muabet sto mu go spopikaa na Maks so virtual SC koj cekaa da go aktiviraat po propustanjeto na Noris od Piastri, totalno pederski.

Pa sto saka poveke Noris od ova? Ako na nekoj mu se redese sve, toa e Noris.

Nemase muda da vozi poagresivno, Maks izvoze najbrz krug dodeka imase 5 bolidi pred nego i preteknuvase, bez DRS normalno, togas izvoze najbrzo, ovoj se vlecese pozadi Rasel od sam start, da pominese, mozese da se odlepi, i sega da e prv, duri i po zamenata na gumi pak da izleze pred ostanatite vo slucaj osetno da se odlepese zasto meklarenite se najbrzi ama vo vakvi uslovi i vozackite predispozicii najmnogu izlagaat vo presret.

Член од
30 август 2024
Мислења
55
Поени од реакции
243
Sure buddy, glej go cel vikend, prvo Noris sto ne ispadna vo Q1 radi glupata greska na Luis, za da podocna Max koj bese najbrz vo takvi uslovi da ne vleze vo Q3, i da startuva 17ti, i ti vikas nekoj sto startuva 17ti, pod mnogu cudni i nefer okolnosti, imal sreka protiv nekoj sto startuva prv.

Za sprintot da ne praam muabet sto mu go spopikaa na Maks so virtual SC koj cekaa da go aktiviraat po propustanjeto na Noris od Piastri, totalno pederski.

Pa sto saka poveke Noris od ova? Ako na nekoj mu se redese sve, toa e Noris.

Nemase muda da vozi poagresivno, Maks izvoze najbrz krug dodeka imase 5 bolidi pred nego i preteknuvase, bez DRS normalno, togas izvoze najbrzo, ovoj se vlecese pozadi Rasel od sam start, da pominese, mozese da se odlepi, i sega da e prv, duri i po zamenata na gumi pak da izleze pred ostanatite vo slucaj osetno da se odlepese zasto meklarenite se najbrzi ama vo vakvi uslovi i vozackite predispozicii najmnogu izlagaat vo presret.
Да не се објаснуваме, можеби нешто има вистина со некои пиздарии што ги прават за да биде поинтересна сезона (како и секоја што има нешто), ама на крај на денот Макс ми е лигле. И тоа е тоа. Не го сакам.

Не го оспорувам квалитетот кој го има.
Едноставно како човек на грид од овие 20 души, он некако на курац ми иде. Нема трка да не плаче за најмала ситница. За Луис го отекуваа сите, а овој плаче како девојче во градинка.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.412
Поени од реакции
13.435
Абе зашо на Окон болидот звучи ко Застава стокец у Јануари?

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.710
Поени од реакции
12.707
Да не се објаснуваме, можеби нешто има вистина со некои пиздарии што ги прават за да биде поинтересна сезона (како и секоја што има нешто), ама на крај на денот Макс ми е лигле. И тоа е тоа. Не го сакам.

Не го оспорувам квалитетот кој го има.
Едноставно како човек на грид од овие 20 души, он некако на курац ми иде. Нема трка да не плаче за најмала ситница. За Луис го отекуваа сите, а овој плаче како девојче во градинка.

За што специфично ? о.О
Дај ми примери молимте....

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.702
Поени од реакции
36.537
Ах овие новиве Бермани, Лосони, Колапинтовци... Изгледа мислат дека може да летаат.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.412
Поени од реакции
13.435
Страв ми е да го отворам Фентезито после тркава, у минус имам влезено 100%

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.702
Поени од реакции
36.537
Страв ми е да го отворам Фентезито после тркава, у минус имам влезено 100%
Слично. Јас ги имам Колапинто, Албон, Хулкенберг, Хаас... Ај барем и Верстапен нека се слупа, па да не ми е мака и минус 100 да имам. :D

Член од
30 август 2024
Мислења
55
Поени од реакции
243
За што специфично ? о.О
Дај ми примери молимте....
Како бе примери, па пушти хајлајтс на јутуб не ме јеби. Како дунда некоја е, се нешто него некој го заебал, не му дал простор, го затворил.

+ ради вакви работи. Па глеј какво гзле е бе. Окон влезе у свој трка, си направи простор, и пак од небо му паѓа поклон. Сеа со загреани гуми како тико ќе го пројде.

Kajgana Shop

На врв Bottom