Треба за 40ти роденден да и земиме книга за психологија. Можи помалце ќе изразува мисандрија. Таа можи да се пењави до утре, реалноста не се менува.
Меѓу мажите и жените, жените генерално се забележани дека почесто се занимаваат со уништување на репутацијата како примарна тактика, особено во социјални и релациски контексти. Ова однесување е во согласност со тенденцијата за индиректни форми на конкуренција и конфликти кои се почести кај жените, особено во адолесценцијата и во средини каде што социјалната динамика и прифаќањето од страна на врсниците се од суштинско значење.
Убава изрека беше од на времето: "После јебања нема кајања"
Повели најди ми ја таа "книга по психологија", едвај чекам да ја прочитам, само да не ти се одбие од глава пази
И
@Ska Maniac навистина не смее никој да ја снима ако не дала согласност. Да сум јас ќе го тужам и соголам до последно, утре жена ќе си најде, прва ќе и' кажам што клошар за маж земала. Деца ќе има, на нив ќе им кажам. Јас сум имала секс, тој бил и останал клошар.
Промискуитетот не е особина на психички здрава личност. Важи и за мажите. Ако маж имал секс со 80 партнерки, не е ебачиште. Еднакво има проблем
По природата на нештата, жените бираат, мажите се одбрани. Не само кај човекот, познато е кај повеќето видови дека женката ќе го одбере тој со најдобри гени,
@Ingvar е многу во право за тој муабет.
Но, во човечкиот вид тоа се претвори во инцелски групи, кои порано само се сомневавме зошто не ебат, сега само сами нè уверуваат дека сомнежите биле на место.
Продолжете со сиркл џерк, другата опција е да еволуирате. Пошто тоа ви е најстрашната опција, жал ми е. Десанка и ако имате некоја пара па некоја очајничка за тоа да ве земе, друго не останува.
Yuze знаеме дека си женет. Дај Боже да ти е таман како што викаш дека ти е, стварно, не се заебавам ич.