Искрено или не за сопственото минато

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.109
Поени од реакции
30.175

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.861
Поени од реакции
2.075
Веќе се гледа дека е фејк генерирано од некој бот, премногу реченици се преклопуваат не е случајно 2 различни особи да пишуваат исто.
Или е фејк или ги има многу.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.492
Поени од реакции
26.044
Веќе се гледа дека е фејк генерирано од некој бот, премногу реченици се преклопуваат не е случајно 2 различни особи да пишуваат исто.
Или е фејк или ги има многу.
Може е .
Но интересно е вака да се постира да се види кој за што си ја има мувата на капата.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.109
Поени од реакции
30.175
Може е .
Но интересно е вака да се постира да се види кој за што си ја има мувата на капата.
Не е позитивно сепак, делува многу деморализирачки и ствара предрасуди и омраза и нетрпеливост меѓу мажи и жени, види какви постови изнапишаа сите.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.492
Поени од реакции
26.044
Не е позитивно сепак, делува многу деморализирачки и ствара предрасуди и омраза и нетрпеливост меѓу мажи и жени, види какви постови изнапишаа сите.
Така де во право си, граѓанска војна предизвикав со прошлиот пост ама како психопатијата а и реалтивизирањето, копиумот и останати хемиски елементи ќе испливаат на површина ?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.742
Треба за 40ти роденден да и земиме книга за психологија. Можи помалце ќе изразува мисандрија. Таа можи да се пењави до утре, реалноста не се менува.

Меѓу мажите и жените, жените генерално се забележани дека почесто се занимаваат со уништување на репутацијата како примарна тактика, особено во социјални и релациски контексти. Ова однесување е во согласност со тенденцијата за индиректни форми на конкуренција и конфликти кои се почести кај жените, особено во адолесценцијата и во средини каде што социјалната динамика и прифаќањето од страна на врсниците се од суштинско значење.

Убава изрека беше од на времето: "После јебања нема кајања"
Повели најди ми ја таа "книга по психологија", едвај чекам да ја прочитам, само да не ти се одбие од глава пази ;)

И @Ska Maniac навистина не смее никој да ја снима ако не дала согласност. Да сум јас ќе го тужам и соголам до последно, утре жена ќе си најде, прва ќе и' кажам што клошар за маж земала. Деца ќе има, на нив ќе им кажам. Јас сум имала секс, тој бил и останал клошар.

Промискуитетот не е особина на психички здрава личност. Важи и за мажите. Ако маж имал секс со 80 партнерки, не е ебачиште. Еднакво има проблем ;)

По природата на нештата, жените бираат, мажите се одбрани. Не само кај човекот, познато е кај повеќето видови дека женката ќе го одбере тој со најдобри гени, @Ingvar е многу во право за тој муабет.
Но, во човечкиот вид тоа се претвори во инцелски групи, кои порано само се сомневавме зошто не ебат, сега само сами нè уверуваат дека сомнежите биле на место.

Продолжете со сиркл џерк, другата опција е да еволуирате. Пошто тоа ви е најстрашната опција, жал ми е. Десанка и ако имате некоја пара па некоја очајничка за тоа да ве земе, друго не останува.

Yuze знаеме дека си женет. Дај Боже да ти е таман како што викаш дека ти е, стварно, не се заебавам ич.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.492
Поени од реакции
26.044
И @Ska Maniac навистина не смее никој да ја снима ако не дала согласност. Да сум јас ќе го тужам и соголам до последно, утре жена ќе си најде, прва ќе и' кажам што клошар за маж земала. Деца ќе има, на нив ќе им кажам. Јас сум имала секс, тој бил и останал клошар.
Постов ти е како на типичен јувенташ кога ќе му го спомнеш Калчополи. Накратко, фатени се со 100000 доакзи дека местат и тие релтивизираат дека тие докази се нелегални затоа што директорите биле прислушувани.
Не знам како тоа го менува фактот дека местеле.

Исто и у твојов случај. Не знам како тоа што таа снимка не е легална го менува фактот дека таа е калаштура.

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.861
Поени од реакции
2.075
Повели најди ми ја таа "книга по психологија", едвај чекам да ја прочитам, само да не ти се одбие од глава пази ;)
Можеби испаѓам нападен ама не е со лошо. Затоа и викам "Перфектното е непријател на доброто", не барај перфекција од мачор, барај некој што повеќе се слагаш него не.

За книгите или студиите. Не ги имам прочитано, ама беа референцирани во друг труд што го читав како доказ дека жените повеќе одат на уништување на репутација и озборување, во споредба со мажите кои одат на гнев и физички конфликт.

"The Female Brain" by Louann Brizendine
"Queen Bees and Wannabes" Rosalind Wiseman

Yuze знаеме дека си женет. Дај Боже да ти е таман како што викаш дека ти е, стварно, не се заебавам ич.
Фала, јас сум за сите да се во брак со по 3-4 деца. Не за џабе тинтарам дека можиме Грција и Бугарија да им ја земиме ако имаме бројчаност.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.742
Фала, јас сум за сите да се во брак со по 3-4 деца. Не за џабе тинтарам дека можиме Грција и Бугарија да им ја земиме ако имаме бројчаност.
Со среќа во заземање територија, не е тема за која сум заинтересирана, искрено.

Мачорот не мења маж, дете, мајка. Едно не исклучува друго. Не знам зошто е тежок концепт за сфаќање.
Автоматски споено мислење:

Постов ти е како на типичен јувенташ кога ќе му го спомнеш Калчополи. Накратко, фатени се со 100000 доакзи дека местат и тие релтивизираат дека тие докази се нелегални затоа што директорите биле прислушувани.
Не знам како тоа го менува фактот дека местеле.

Исто и у твојов случај. Не знам како тоа што таа снимка не е легална го менува фактот дека таа е калаштура.
Менува, таа има секс, останатите плачете зошто таа има секс. Башка ако се запне да тужи, пак таа ќе има секс + ќе добие оштета, вие ќе продолжите да плачете дека има секс, тој што снимил ќе добие казна + досие кое не се брише, па со среќа нека му е селење низ цивилизиран свет. ;)

Што рече Севе арно на еден поп вака што кењаше, конкретно за нејзината снимка: јас имав многу добар секс, што ти препорачувам и на тебе. Само со личност од спротивниот пол.

До читање :smirce:

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.861
Поени од реакции
2.075
Мачорот не мења маж, дете, мајка. Едно не исклучува друго. Не знам зошто е тежок концепт за сфаќање.
За маж ти викав(го нареков мачор, требаше можи ""), читај малце меѓу редови. Маж ти треба не животинки.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.742
За маж ти викав(го нареков мачор, требаше можи ""), читај малце меѓу редови. Маж ти треба не животинки.
Треба да одберам едно, не разбирам?
Животинки имаа моите родители кога се родив, цел живот сум со животни, не сакам поинаку да живеам.
Животните не ми менуваат партнер, имав партнер и животни, и тој човек сака животни колку што јас сакам.
Нормално дека ќе бидам со маж, со кој ќе делиме заеднички вредности (нешто што прв го спомна - што ти било важно при избор на сопатничка) - исто е. Јас и ти имаме различни вредности, што е сосема океј. Не можеме сите со сите да бидеме компатибилни.

**Не барам "перфекција" во маж. Јас сум далеку од перфектна. Но мора да имаме заеднички погледи на животот, во спротивно само би се унесреќувале еден со друг. Не зборувам за ситници и небитни работи, баш дадов примери за многу битни работи - на пример имање дете, земја на живеење, ставови кон религија. Кога јас веќе знам дека сакам да имам дете, не сакам да се отселам од земјава, иако не сум верник многу почитувам македонски традиции (вклучително и православни), како би била океј со маж кој не сака дете, во процес е на селење, не сака да чуе за славење Божиќ на пример?

Мислам дека ме разбираш што сакам да кажам.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom