Darling
High Value
Веќе се гледа дека е фејк генерирано од некој бот, премногу реченици се преклопуваат не е случајно 2 различни особи да пишуваат исто.Кратка приказна број 2 :
Прегледај го приврзокот 433884
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веќе се гледа дека е фејк генерирано од некој бот, премногу реченици се преклопуваат не е случајно 2 различни особи да пишуваат исто.Кратка приказна број 2 :
Прегледај го приврзокот 433884
Или е фејк или ги има многу.Веќе се гледа дека е фејк генерирано од некој бот, премногу реченици се преклопуваат не е случајно 2 различни особи да пишуваат исто.
reddit rage bait post za farmanje karma e.Или е фејк или ги има многу.
Веќе се гледа дека е фејк генерирано од некој бот, премногу реченици се преклопуваат не е случајно 2 различни особи да пишуваат исто.
Може е .Или е фејк или ги има многу.
Не е позитивно сепак, делува многу деморализирачки и ствара предрасуди и омраза и нетрпеливост меѓу мажи и жени, види какви постови изнапишаа сите.Може е .
Но интересно е вака да се постира да се види кој за што си ја има мувата на капата.
Не е позитивно сепак, делува многу деморализирачки...
Така де во право си, граѓанска војна предизвикав со прошлиот пост ама како психопатијата а и реалтивизирањето, копиумот и останати хемиски елементи ќе испливаат на површина ?Не е позитивно сепак, делува многу деморализирачки и ствара предрасуди и омраза и нетрпеливост меѓу мажи и жени, види какви постови изнапишаа сите.
доста значи, се фативте на четџипити генериран редит пост ко прептриемач на конти.Не разбирам, што делува деморализирачки и за кого?
доста значи, се фативте на четџипити генериран редит пост ко прептриемач на конти.
Повели најди ми ја таа "книга по психологија", едвај чекам да ја прочитам, само да не ти се одбие од глава пазиТреба за 40ти роденден да и земиме книга за психологија. Можи помалце ќе изразува мисандрија. Таа можи да се пењави до утре, реалноста не се менува.
Меѓу мажите и жените, жените генерално се забележани дека почесто се занимаваат со уништување на репутацијата како примарна тактика, особено во социјални и релациски контексти. Ова однесување е во согласност со тенденцијата за индиректни форми на конкуренција и конфликти кои се почести кај жените, особено во адолесценцијата и во средини каде што социјалната динамика и прифаќањето од страна на врсниците се од суштинско значење.
Убава изрека беше од на времето: "После јебања нема кајања"

Постов ти е како на типичен јувенташ кога ќе му го спомнеш Калчополи. Накратко, фатени се со 100000 доакзи дека местат и тие релтивизираат дека тие докази се нелегални затоа што директорите биле прислушувани.И @Ska Maniac навистина не смее никој да ја снима ако не дала согласност. Да сум јас ќе го тужам и соголам до последно, утре жена ќе си најде, прва ќе и' кажам што клошар за маж земала. Деца ќе има, на нив ќе им кажам. Јас сум имала секс, тој бил и останал клошар.
Можеби испаѓам нападен ама не е со лошо. Затоа и викам "Перфектното е непријател на доброто", не барај перфекција од мачор, барај некој што повеќе се слагаш него не.Повели најди ми ја таа "книга по психологија", едвај чекам да ја прочитам, само да не ти се одбие од глава пази![]()
Фала, јас сум за сите да се во брак со по 3-4 деца. Не за џабе тинтарам дека можиме Грција и Бугарија да им ја земиме ако имаме бројчаност.Yuze знаеме дека си женет. Дај Боже да ти е таман како што викаш дека ти е, стварно, не се заебавам ич.
Со среќа во заземање територија, не е тема за која сум заинтересирана, искрено.Фала, јас сум за сите да се во брак со по 3-4 деца. Не за џабе тинтарам дека можиме Грција и Бугарија да им ја земиме ако имаме бројчаност.
Менува, таа има секс, останатите плачете зошто таа има секс. Башка ако се запне да тужи, пак таа ќе има секс + ќе добие оштета, вие ќе продолжите да плачете дека има секс, тој што снимил ќе добие казна + досие кое не се брише, па со среќа нека му е селење низ цивилизиран свет.Постов ти е како на типичен јувенташ кога ќе му го спомнеш Калчополи. Накратко, фатени се со 100000 доакзи дека местат и тие релтивизираат дека тие докази се нелегални затоа што директорите биле прислушувани.
Не знам како тоа го менува фактот дека местеле.
Исто и у твојов случај. Не знам како тоа што таа снимка не е легална го менува фактот дека таа е калаштура.

За маж ти викав(го нареков мачор, требаше можи ""), читај малце меѓу редови. Маж ти треба не животинки.Мачорот не мења маж, дете, мајка. Едно не исклучува друго. Не знам зошто е тежок концепт за сфаќање.
Треба да одберам едно, не разбирам?За маж ти викав(го нареков мачор, требаше можи ""), читај малце меѓу редови. Маж ти треба не животинки.