Искрено или не за сопственото минато

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.492
Поени од реакции
26.044
Затоа што сметам дека тој што прашува е копук?
Кога почнуваш реченица со затоа , треба нешто да потврдиш или да одречеш а не да прашаш.
Што е прашањето во реченицава ?
Ај преформулирај ја па да ти одговорам.

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.861
Поени од реакции
2.075
Нема он проблем, вие имате. 10 пати повторив дека сум зборувала со сите искрено, кога било соодветно време за истото. Начинот на кој ги поставувате во темава прашањата, не е начинот на кој ми функционирале врските, до овие муабети дошло спонтано.
Оти тогаш рече дека маваш клоца ако те праша некој за твоето минато? Соодветно време се подразбира, никаде не видов напишано нешто наспроти тоа.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
Затоа што сметам дека тој што прашува е копук?
Пума, не може човек да биде копук ако праша нешто, ниту човек да биде глуп ако одговори на прашањето. Што и да се прашањата и што и да се одговорите, тоа не може да биде на штета на никој, може само на двајцата да им биде од корист, да не дојде до ситуација години и години да потрошите во животот а потоа кога ке си кажете или работите сами ке се кажат, да утврдите дека вие не сте еден за друг или животот да помине во подговарање. Вака, јасно и гласно ставате до знаење што и како е, ако не се прифатите чао и пријатно а ако се прифатите тогаш нема подговарања за тоа што е на старт кажано јасно и гласно. И тоа го сваќаш. И сваќаш дека тука и не треба да се работи за тоа Лазар да те праша па ти да му одговориш или да му кажеш дека е ропак, туку се работи за тоа да настапиме искрено и самите да си кажеме кои и што сме а ако нешто плус го интересира партнерот а не сме го кажале треба да му одговориме. Друго ти е проблемот, и самата тоа го спомна, ти мислиш дека ако Лазар те праша дали си имала абортус или со кој си била, дека со тоа тој се обидува да го измери твојот ,,ороспилак,,, дека со тоа те осудува и ти морализира. Не, нема мерка која може да измери (твојот :D:D се шег.) ,,ороспилак,, оти тој не се мери ни во метрички тони, не се работи ниту за тоа да ти морализирам или да те осудувам ниту се работи за твојата интима. Се работи за нашата иднина, се работи за тоа да не бидеме ,,изненадени,, откако сме преебале 5 години од животот, ако нешто од тоа што сум јас (значи и моето минато) не ти се допаѓа до степен да ради тоа не сакаш да бидеш со мене, чао, нит ороспилак, нит морализирање, нит осудување, дури може да бидеме и другари.
Сега се сетив на еден пријател, случка од пред десетина години. Иде човекот со девојка, година дена, и се јавува некаква потреба од операција на девојката, кила.. појма неам шо точно, и овој пријателов во својство на дечко ја расправал по болници триста чуда... непосредно пред извршување на операцијата, девојкава ја спрамале за операција, и да ја носат од собата каде што бил и фраерот, за во операциона сала, докторот и рекол ,,извади ја протезата и остави си ја овде, не смееш на операција со неа,, :tapp::D, момава штрба, без заби на горна вилица... :ROFLMAO: дасот во шок, појма немал дека е штрба... Така да еден ден се излегува и се дознава, после оф леле ме остави мажот или ме остави жената...

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.742
Оти тогаш рече дека маваш клоца ако те праша некој за твоето минато? Соодветно време се подразбира, никаде не видов напишано нешто наспроти тоа.
Па ако ме цитираш без да прочиташ, ќе вергламе како фиќото.

Аха, значи соодветно време се подразбира, така? Епа во соодветно време, со сите сум зборувала сосема отворено и искрено на темава, комуникацијата одела во двата правци. Ама за да го имаш овој муабет, прво треба на тој некој да му веруваш. Ако е некој што само што сме почнале, на толку и ќе остане.

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.861
Поени од реакции
2.075
Па ако ме цитираш без да прочиташ, ќе вергламе како фиќото.

Аха, значи соодветно време се подразбира, така? Епа во соодветно време, со сите сум зборувала сосема отворено и искрено на темава, комуникацијата одела во двата правци. Ама за да го имаш овој муабет, прво треба на тој некој да му веруваш. Ако е некој што само што сме почнале, на толку и ќе остане.
Колумбо ја откри Америка.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.742
Колумбо ја откри Америка.
Честитам, еднаш ми прочита мислење уствари.
Автоматски споено мислење:

Кога почнуваш реченица со затоа , треба нешто да потврдиш или да одречеш а не да прашаш.
Што е прашањето во реченицава ?
Ај преформулирај ја па да ти одговорам.
Како што е прашањето?
Ако некој со кој само што сум почнала врска седне да ме испрашува, ќе мислам дека е копук и нема потреба да му ги кажувам моите вистини.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.492
Поени од реакции
26.044
Како што е прашањето?
Ако некој со кој само што сум почнала врска седне да ме испрашува, ќе мислам дека е копук и нема потреба да му ги кажувам моите вистини.
Пак нема прашање :pos:

Искажа твое мислење. Сега треба јас да ти одговорам со approved и not approved ?
Еве се сложувам. Само не се нервирај .

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.742
Пак нема прашање :pos:

Искажа твое мислење. Сега треба јас да ти одговорам со approved и not approved ?
Еве се сложувам. Само не се нервирај .
Ме праша зошто не би му ја кажала вистината, ти одговорив - затоа што мислам за него дека е копук. Не те прашав ништо, прашалникот беше наместо :toe:
Ваљда боље вака ќе разбереш.

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.861
Поени од реакции
2.075
Уф, многу интересно како сите што имаат вакво минато секогаш одат на коментари како: ми требаше лекување и терапија. А наместо терапија си играле пученка со куртонски Вод. Ако и требаше лекување и терпија се оди на доктор и терапевт, не во кревет со ротација носачи на сперма. Тоа не е изговор или оправдување, само тешка доза на копиум.

Е сега, тој рандом DM акаунт, повеќе од 50% веројатност дека е од друга женска или роднина. Не мора да значи дека е од мажи.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.492
Поени од реакции
26.044
Е сега, тој рандом DM акаунт, повеќе од 50% веројатност дека е од друга женска или роднина. Не мора да значи дека е од мажи.
Немој вакви муабети сега.
Џабе Кугарот 3 дена не се пењавеше овде.
Се знае дека некој бивши намерно и го направил ова.
И да, белец е и маж е. Тоа мора да се напомене.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.697
Поени од реакции
48.953
Уф, многу интересно како сите што имаат вакво минато секогаш одат на коментари како: ми требаше лекување и терапија. А наместо терапија си играле пученка со куртонски Вод. Ако и требаше лекување и терпија се оди на доктор и терапевт, не во кревет со ротација со носачи на сперма. Тоа не е изговор или оправдување, само тешка доза на копиум.

Треба да е правило, секоја куравела од која се поседуваат снимки, од солидарност да им се праќаат на паталаците што се од нив прелажани и после секој со своја среќа
Колку што се може да се исфрлат од генетскиот базен.

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.861
Поени од реакции
2.075
Немој вакви муабети сега.
Џабе Кугарот 3 дена не се пењавеше овде.
Се знае дека некој бивши намерно и го направил ова.
И да, белец е и маж е. Тоа мора да се напомене.
Треба за 40ти роденден да и земиме книга за психологија. Можи помалце ќе изразува мисандрија. Таа можи да се пењави до утре, реалноста не се менува.

Меѓу мажите и жените, жените генерално се забележани дека почесто се занимаваат со уништување на репутацијата како примарна тактика, особено во социјални и релациски контексти. Ова однесување е во согласност со тенденцијата за индиректни форми на конкуренција и конфликти кои се почести кај жените, особено во адолесценцијата и во средини каде што социјалната динамика и прифаќањето од страна на врсниците се од суштинско значење.

Треба да е правило, секоја куравела од која се поседуваат снимки, од солидарност да им се праќаат на паталаците што се од нив прелажани и после секој со своја среќа
Колку што се може да се исфрлат од генетскиот базен.
Убава изрека беше од на времето: "После јебања нема кајања"

Член од
23 август 2024
Мислења
397
Поени од реакции
766
Имала секс со 80 мажи, понекогаш со тројца истовремено, но во меѓувреме го променила животот. Еднаш дури му била верна цел месец, иако имала шанси да оди на троцифрен број.

И сега се прашува што не е во ред? :pos:

Овие се скроз забегани, чесен збор.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.492
Поени од реакции
26.044
Имала секс со 80 мажи, понекогаш со тројца истовремено, но во меѓувреме го променила животот. Еднаш дури му била верна цел месец, иако имала шанси да оди на троцифрен број.

И сега се прашува што не е во ред? :pos:

Овие се скроз забегани, чесен збор.
Ama kako taka sega !?!?!?!?!!?!1
Se znae odma deka deckoi e kriv so se buni iso saka da i raskine a i toi so ja snimal kako se renda . Nikoj ne smee da ja snima dodeka vara na strana za posle da moze da ja ucenuvaat. Ova treba da bide edno od glavnite prava na zenite.
Posle ke im spomnam u nevladina.

Kajgana Shop

На врв Bottom