Фан Клуб: Јувентус

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.165
Поени од реакции
18.187
Данило директно за во пензија. Не знам како падна така наеднаш, беше многу постабилен.

Локатели катастрофа, никаде го нема на одбиени топки, средината како празна е, фучи од сите страни.

Многу лошо генерално, тимот нема никаков баланс. Мота треба многу леб да јаде.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Сумирано се во една слика. Susan ..

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.138
Сеуште ми е чуден тимов, делуваат некако лабаво и без баланс, а си ја знаат работата на терен кога се на негативен резултат, постојано имаат посед и напаѓаат (нешто што беше научна фантастика под Алегри)

Зрели за на клупа се Ди Грегорио, Данило (итно овој), Локатели, би рекол и Влаховиќ, ама немаме класичен шпиц што може него да го замени, Аџиќ е сеуште дете.
Лошото е што во 70та минута издишаа, а сега имаат натпревари секој 3 ден. Мота има уште многу, многу работа со тимов!

Консисао :cuc:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Издишаа и двата тима, сила за шут кон голот немат. Тешко на фудбалерите со ваков распоред, УЕФА сериозно мора да размисли за ова.

Изгубени доста бодови со вакви екипи, вака титула не се зема.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.991
Поени од реакции
5.605
Данило директно за во пензија. Не знам како падна така наеднаш, беше многу постабилен.
Ваљда изгуби мотивација од греење клупа...Или, Мота виде на тренинзите оти му е паднат газот....Едно од двете....

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.753
Поени од реакции
3.793
Тие што го бранеа Мота и велеа дека му требало време сега не се баш спремни да му дадат време :icon_lol:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.138
До толку а? :toe:
Нема што да се коментира, лабави 3 бода, работата ја завршија во прво полувреме, потоа ги штедеа силите дека имаат натпревар во ЛШ... Удинезе и покрај нападите, нитуеднаш не покажаа дека можат да се вратат од 2 негатива.

Гати и Калулу делуваат ОК, а Данило слободно може да си ја фати клупата, не е веќе материјал за прв тим.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Нема што да се коментира, лабави 3 бода, работата ја завршија во прво полувреме, потоа ги штедеа силите дека имаат натпревар во ЛШ... Удинезе и покрај нападите, нитуеднаш не покажаа дека можат да се вратат од 2 негатива.

Гати и Калулу делуваат ОК, а Данило слободно може да си ја фати клупата, не е веќе материјал за прв тим.
Ми стигна нотификација за гол од Удинезе. Испаднаа нашите лесно, офсајд? Шо се деси?

Гледам Мота го изнафали Турам
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom