Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.862
Поени од реакции
2.076
Прегледај го приврзокот 433536

Прегледај го приврзокот 433537
На почеток ме нервираше што направија инвазија во gaming културата, сега не баш. Иако големо хоби ми беа, се повеќе и повеќе вложувам во усовршување на мојата професија. Така да нека ги тргаат трансериве и ељгебете во gaming за да немаат влијание во реалниот свет.

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.089
Поени од реакции
9.370
На почеток ме нервираше што направија инвазија во gaming културата, сега не баш. Иако големо хоби ми беа, се повеќе и повеќе вложувам во усовршување на мојата професија. Така да нека ги тргаат трансериве и ељгебете во gaming за да немаат влијание во реалниот свет.
Ма нема уште долго по фијаското од 200 - 400 милиони што го повлекоа за неколку дена.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.986
Поени од реакции
83.353
Прегледај го приврзокот 433536

Прегледај го приврзокот 433537
Драгонејџ флопна ко Конкорд и Дастборн.
Затоа Спејс Маринс...
Автоматски споено мислење:

предавање за ЛГБТКЈУ на 9 годишни девојчиња со референци за инцест и зоофилија како нормална ствар

у Аустралија кај Кано

Последно уредено:

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.579
Поени од реакции
33.740
Баш обратно функционираат работите. Прво ги рекламираат/промовираат во поп култура/филмови/музика/игри, и паралелно со тоа расте и застапеност во реалниот свет... Затоа и го прават тоа.

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.089
Поени од реакции
9.370

Sony Shuts Down ‘Concord’ Developer, No Relaunch Coming

The launch of Concord will remain one of the largest video game disasters of all time, a title that took years and potentially hundreds of millions of dollars to develop, shut down just two weeks after launch due to an abysmally low playercount.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.986
Поени од реакции
83.353

Sony Shuts Down ‘Concord’ Developer, No Relaunch Coming

The launch of Concord will remain one of the largest video game disasters of all time, a title that took years and potentially hundreds of millions of dollars to develop, shut down just two weeks after launch due to an abysmally low playercount.
ама петиција за враќање имаше...

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.862
Поени од реакции
2.076
Баш обратно функционираат работите. Прво ги рекламираат/промовираат во поп култура/филмови/музика/игри, и паралелно со тоа расте и застапеност во реалниот свет... Затоа и го прават тоа.
Прекинав со WoW пред некое време оти се преполна со трансери, ељгебете и фурињи, сите што беа нормални заминаа, се што остана е специјалки.

Ама затоа и опаѓа WoW се повеќе и повеќе, сите нормални заминаа и се сконцентрираат повеќе на работа и правење пари. Игри освен за стримери не прават пари, туку трошат се повеќе и повеќе време.

Kajgana Shop

На врв Bottom