- Член од
- 16 ноември 2020
- Мислења
- 866
- Поени од реакции
- 2.011
Оваа пуна со болести, како во пештерата така и во главата.
Оваа пуна со болести, како во пештерата така и во главата.
На почеток ме нервираше што направија инвазија во gaming културата, сега не баш. Иако големо хоби ми беа, се повеќе и повеќе вложувам во усовршување на мојата професија. Така да нека ги тргаат трансериве и ељгебете во gaming за да немаат влијание во реалниот свет.Прегледај го приврзокот 433536
I do not recommend: 'Dragon Age: The Veilguard' (Review)
Thanks Brilliant for sponsoring the video. To try everything Brilliant has to offer for free for a full 30 days, visit https://brilliant.org/SkillUp/. You...www.youtube.com
Прегледај го приврзокот 433537
Ма нема уште долго по фијаското од 200 - 400 милиони што го повлекоа за неколку дена.На почеток ме нервираше што направија инвазија во gaming културата, сега не баш. Иако големо хоби ми беа, се повеќе и повеќе вложувам во усовршување на мојата професија. Така да нека ги тргаат трансериве и ељгебете во gaming за да немаат влијание во реалниот свет.
Драгонејџ флопна ко Конкорд и Дастборн.Прегледај го приврзокот 433536
I do not recommend: 'Dragon Age: The Veilguard' (Review)
Thanks Brilliant for sponsoring the video. To try everything Brilliant has to offer for free for a full 30 days, visit https://brilliant.org/SkillUp/. You...www.youtube.com
Прегледај го приврзокот 433537
Баш обратно функционираат работите. Прво ги рекламираат/промовираат во поп култура/филмови/музика/игри, и паралелно со тоа расте и застапеност во реалниот свет... Затоа и го прават тоа.На почеток ме нервираше што направија инвазија во gaming културата, сега не баш. Иако големо хоби ми беа, се повеќе и повеќе вложувам во усовршување на мојата професија. Така да нека ги тргаат трансериве и ељгебете во gaming за да немаат влијание во реалниот свет.
ама петиција за враќање имаше...Sony Shuts Down ‘Concord’ Developer, No Relaunch Coming
Sony will close down Firewalk Studios the developer of the now-offline Concord hero shooter that was potentially preparing for a free-to-play relaunch.www.forbes.com
Sony Shuts Down ‘Concord’ Developer, No Relaunch Coming
The launch of Concord will remain one of the largest video game disasters of all time, a title that took years and potentially hundreds of millions of dollars to develop, shut down just two weeks after launch due to an abysmally low playercount.
Прекинав со WoW пред некое време оти се преполна со трансери, ељгебете и фурињи, сите што беа нормални заминаа, се што остана е специјалки.Баш обратно функционираат работите. Прво ги рекламираат/промовираат во поп култура/филмови/музика/игри, и паралелно со тоа расте и застапеност во реалниот свет... Затоа и го прават тоа.