La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.932
Поени од реакции
45.048
Toa za fer plej kriterium ne e valjda za site nagradi, Martinez ne dobi zlatna topka, nego za najbolji golman, zlatnata topka e the ultimate nagrada.

Ali pak ke recam, ako se pluka tolku na ova sto go dobi Rodri, togas Real Madrid i negovite fanovi indirektno plukaat i na zlatnata topka na Modric.

Rodri vo site natprevaruvanja kade sto igrase i vredat si ja pokaza svojata klasa, Vinisius na Copa America ne postoese, 0 od svoite liderski sposobnosti pokaza na teren, nikakva razlika ne napravi, toa e ogromen minus za koj ne se ni prai muabet momentalno, se ignorira, zasto nekomu toa ne mu odgovara.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.777
Поени од реакции
30.640
Види ги дно опипале на Де Пол му влегле.

Па уште Крос со фризурава средношколец во птт од Долно Лисиче повеќе плаче него цел тим на Реал моментално.

Па сеа и на Меси му влагаат.
Каков карамбол за 3 дена им се деси на Реал ова ни во MCU не го глеаш.

До толку е добар шо не го знаат кој е :pos: Леле карамбол...Октомври е човече, славете вие шо Вини не добил златна топка, си зеде он Лш и Лига годинава.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.467
Поени од реакции
18.717
Ми излезе прееска едно интервју на еден новинар кој не го ставил ни во топ 10 баш заради неговото однесување, сигурно ги имало повеќе такви

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.584
Поени од реакции
22.530
Добро бе не им е срам? Мислам знаеме сите дека се ѓупци (освен дел од мадридистите што нема да признаат) по понашање, ама толку ниско паѓање е прениско дури и за ѓупци како нив.
Ајде да му кажеле на мајмунот дека е добитник, па после да му рекле кој те ебе, се заебававме, тогаш би имало смисла ова плачење веќе втор ден по ред.

Како бе со кој памет плачат, солзи крокодилски леат, дно бушат, ЗАТОА ШТО ВИНИСИУС НЕ ДОБИЛ ЗЛАТНА ТОПКА.
Оуууу, извинете што ви се скрши филмот и што Винисиус сам си правел филмови и се курчел дека ќе добие златна топка, само затоа што така му се сонило.

Еве некој нека ми даде колку толку објективен одговор на прашањето зошто плачат од Реал затоа што Винисиус не добил награда? Зошто па мораше он да ја добие? Или зошто мора да е некој од Реал? Зошто не е океј што ја доби Родри? Или зошто немаше да е океј да ја добиеше Лаутаро, на пример? Или било кој друг? Мораше да е Вини Јр. или алтернативно некој друг реалов играч, иначе не се важи?

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
Да се замараа на Реал играчите за дебаклот шо им се деси пред некој ден колку што се замараат да му дадат емоционална поддршка и утеха на паднатиот брат Вини ЈР пред целиот аудиториум на твитер/иг.. :oops:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.467
Поени од реакции
18.717
Која беда се мадридистите во Шпанија, океј е нивни играч беше главен фаворит за златна топка ама побогу после 60 години ја освојува топката Шпанец и наместо да се горди тие види ги во суратите бе како да му умрел некој од прво колено

Ајде ние тука можиме да се контриме ама освои златна топка играчот кој беше еден од клучните за освојување на Европско првенство со нивната репрезентација, синоќа одржа одличен говор и цело време го спомнуваше Шпанскиот фудбал, говорејќи на мајчиниот јазик, Шпанскиот

Овој па дебилот Томас види го као демек ќе ги провоцира Барселона и ги кани на гала вечерта, ќе правеше досетка со 8-ката која ја попија од Баерн, демек 28 и жглап го лапна до грклан на крајот

20241029_144956.jpg

Истиот Томас кој рече дека ќе ја искини членската ако Мбапе го потпиши Реал оти овој ги одјебаваше секоја сезона за на крај да го величи по емисии и статуси, образ ЃОН

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.777
Поени од реакции
30.640
↑ Директно од Мадрид...Сијка Пиштолова

Член од
4 октомври 2019
Мислења
558
Поени од реакции
1.093
Real e timot poradi koj pogolem del od neutralnite lugetsto gi znam ne gledaat fudbal....
Ramos golot od offside 2016 finale so Baern 2 gola na Ronaldo od offside...ovaa sezona 6 utakmici penali po red...deka osvoile osvoile vo finaleto sekoj pat pobedile... ama lugeto ne gi gledaat momentite vo utakmicite do finaleto koga real dobiva prednost vo fauli zolti kartoni, offsajdi, a pogotovo najarogantnite navivaci - Jas navivam za Real...
Go boli stapot na covek za koj navivas, timot bara petardi kako tebe da kupuva dresovi i da pravi reklami...

Член од
10 јуни 2018
Мислења
130
Поени од реакции
282
Real e timot poradi koj pogolem del od neutralnite lugetsto gi znam ne gledaat fudbal....
Ramos golot od offside 2016 finale so Baern 2 gola na Ronaldo od offside...ovaa sezona 6 utakmici penali po red...deka osvoile osvoile vo finaleto sekoj pat pobedile... ama lugeto ne gi gledaat momentite vo utakmicite do finaleto koga real dobiva prednost vo fauli zolti kartoni, offsajdi, a pogotovo najarogantnite navivaci - Jas navivam za Real...
Go boli stapot na covek za koj navivas, timot bara petardi kako tebe da kupuva dresovi i da pravi reklami...

Најциганска нација со најцигански менталитет и увек они меѓусебе со синдром на жртви и декa нив ги крадат само светот е против нив етц, Реал го збори тоа за Барселона, Барселона за Реал а уствари они се тие што цел живот добивале помош од судии и имаат поклон титули во ЛШ. Можам да замислам Реал да беше оштетен низ годините во ЛШ со одлуки што ги добиваа во нивна полза или пример да се одржуваше еуро во шпанија и некој германец да изиграше со рака како Cucurela па тоа протестни писма ќе имаше до уефа па молби за преигрување плачки и што ти уште не. У курац го однесоа фудбалов циганиве да ти се одмили да гледаш на терен со глумење внатре и надвор од терен. А овие па "навивачиве" на реал од Пакистан, Таџикистан и кај уште не со никаква допирна точка коа ќе ги читаш како зборат небаре у бордот на директори се во Реал или слично луѓе што тука си наоѓаат да се осеќаат важни

Член од
4 октомври 2019
Мислења
558
Поени од реакции
1.093
Најциганска нација со најцигански менталитет и увек они меѓусебе со синдром на жртви и декa нив ги крадат само светот е против нив етц, Реал го збори тоа за Барселона, Барселона за Реал а уствари они се тие што цел живот добивале помош од судии и имаат поклон титули во ЛШ. Можам да замислам Реал да беше оштетен низ годините во ЛШ со одлуки што ги добиваа во нивна полза или пример да се одржуваше еуро во шпанија и некој германец да изиграше со рака како Cucurela па тоа протестни писма ќе имаше до уефа па молби за преигрување плачки и што ти уште не. У курац го однесоа фудбалов циганиве да ти се одмили да гледаш на терен со глумење внатре и надвор од терен. А овие па "навивачиве" на реал од Пакистан, Таџикистан и кај уште не со никаква допирна точка коа ќе ги читаш како зборат небаре у бордот на директори се во Реал или слично луѓе што тука си наоѓаат да се осеќаат важни
Cudno e na tie pari City PSG Chelsea da stignat donekade samo so mokj od terenot a ovie da osvojat se vo 21 vek... poveke pari ima vo premierligata a ovaa liga da gi dobiva site sudiski odluki... se cudam sto pridonesuvaat za mito i dobivanje na sekoja pomos od Uefa...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Cudno e na tie pari City PSG Chelsea da stignat donekade samo so mokj od terenot a ovie da osvojat se vo 21 vek... poveke pari ima vo premierligata a ovaa liga da gi dobiva site sudiski odluki... se cudam sto pridonesuvaat za mito i dobivanje na sekoja pomos od Uefa...
се игра некоја игра брат

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.800
Поени од реакции
1.520
Карвахал?

1. Одигра фантастично лани
2. Ги освои титулите на Родри
3. И плус ЛШ одвои

Критериумот... Нема тука критериум.

Член од
4 октомври 2019
Мислења
558
Поени од реакции
1.093
се игра некоја игра брат
Vie mozete sa se smeete ali ipak ste ponormalni od ovie na Besiktas i drugite turski timovi..... sjoro imav eden cel BJK tetoviran mi doaga so dete 8 godini a ne smee i na deteto BJK inicijali na raceto .. cekav da kaze deka deteto se vika Abubakar... sega planiral portret na Imobile na ramoto....

Kajgana Shop

На врв Bottom