Јас ќе те надополнам тебе. Не ви требаа шминкери и публика од другите градови??? Кој си ти да кажиш дали треба публика од другите градови? Публиката е НЕОПХОДНА исто колку и навивачите. Публиката плаќа 550/650 денари карта, пари кои одат во буџетот на клубот!!! Те молам немој со вакви изјави да ја брукаш НГ пошто никогаш не си ни бил дел од неа, а и да си бил немаш право да кажваш вакви глупости! Чкембари знат дека публиката (шминкерите) се потребни в сала.
Нормално е дека треба публика од сегде, ама неможи некој со цела почит од Ресен или Прилеп шо ќе дојди 10 пати во годината да кажва шо и како требало да се искажва незадоволство или да не се критикувало или незнам шо.
Исто и тука кога се крадело од други управи ЛИЧНО сум бил против и секогаш ЈАВНО то се кажвало и пишело ама да му се објаснувам на некој шо не ме знај или ме знај само од форумот немам намера. Дали сум бил пак дел од навивачка група то па ич нема да ти се објаснувам, има слики од Конзули.ком тогаш сликани, изгуглај, провери ако толку те интересира.
И да, точно дека 500-600 денари од карта по чоек одат во буџетот на клубот, ама огромна улога има од кои се тие 500-600 има разлика дали се од битолчани КОИ ги боли и сакаат и се желни за спорт и успех и дали се од некои од другите градови или странци. Друга ми беше поентата ама нема да објаснувам и ова ти е многу.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk