Фан клуб: РК Пелистер

Член од
23 мај 2024
Мислења
122
Поени од реакции
244
Епа истото треба да го прат другите граѓани така? Шо сакат ќе зборат нема шо да реплицираш на сите и да браниш некој.
Da te prasam nesto, dokolku prlister ova sezona karikiram osvoj titula ili gi pomini grupata ls ke slavis? Ke imate posle tolku plukanje da slavite? Ili togas ke se zaboraj se
Автоматски споено мислење:

Епа истото треба да го прат другите граѓани така? Шо сакат ќе зборат нема шо да реплицираш на сите и да браниш некој.
Da te prasam nesto, dokolku prlister ova sezona karikiram osvoj titula ili gi pomini grupata ls ke slavis? Ke imate posle tolku plukanje da slavite? Ili togas ke se zaboraj se

Член од
6 февруари 2011
Мислења
798
Поени од реакции
3.381
Ajde segaa naprajtee fama deka mu vratil na komentarii, segaaa segde pisete zemajte silaa lajna jadete, da bidite pokje interesni lajkoj da beritee, zaborajtee uspesitee i titulitee iva e pobitnoo ajdee udretee… ke vi vrakjam na site i ke se karam so site oti nemozi so prostotilokot vas da ja pretstavuvate publikata na gradot ko samo demek vie str navivaci i vie se zalagate, popametnite luge voopsto ne razmisluvat kako vas i se vozdrzvat od komentari da ne pagat na vase nivo a voopsto ne se slozvat. Ete jas sum takov isklucok so mora da padnam na nekoe takvo nivo za da vi objasnam ama dzabe… etee komentar odete videte od tie so delat pravda i prasajte nekku od niv zosto ne bea na taja utakmica, i zosto ne mu kazhaja na “shefot” deka ke se pej branko odi si… e zato se nerviram jas oti vakvi luge lajna ke mi jadat tuka pravda ke delat a ne deka del od komentarite ne vi se na mesto pozz
Друже на трибини има се и сешто и ништо од то не е меродавно кој шо рекол како се обратил и мене не ми де верва од некој луѓе како се понашат ама јбг такво е опшеството сум бил на утакмции и србија и хрватска уште потемперамнти се.Ууште пред 2 години ко беше испадот на деканот со соопштението јас тука застанав во негова одбрана. Никој нема против него ништо лично , луѓето дават коментат за потезите на управата и неговите испади на фб во коментари шо не доликува на неговите функции шо ги носи.

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
895
Поени од реакции
1.172
Добро ај еден несалам ќе разберам, ама толку несалам сте сите со еден ист да се објаснувате кој живеј во свој некој свет и то е то?

Иначе фамилијата изгледа забегала скрос и си бара начин и рачки да си оди, час поскоро и сите му се криви освен нивните блиски поставени на функции и оние кои му ги носат играчите...

Дури не се смени нешто ептен и да тргни на поарно, темата ракомет за мене е завршена.

П.С. Сите оние на кои ви е одмилен ракометот во Битола веќе некое време, простете ми шо не ве разбирав, сега ми е јасно, дека овие скрос си го летаат бумбарот на синџирче.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.347
Поени од реакции
1.875
Кај ме виде да плукам??? Еден коментар најди навредлив во ракомет темата и нема да пишам повеќе.

Јас бев од стартот на сезоната Бранко да не е тренер, среден и пикер да се донесат и Тајник да не игра . Кажи ми од овие три за кој не бев во право?? Ќе честитам да ако се донеси тренер со чисто срце, среден бек добар, вервај ќе се врати и атмосферата во салата и клубот колку толку. Ама без среден ние нема да освојме титула ќе завршиме трети сфаќаш ти колкав резил е то? Лига Шампиони колку поголемо натпреварување е од Европа Лига и Европскиот Куп знајш?? Ние требаше да напрајме разлика во составите за Алкалоид и Вардар ни 1% да не се надеваат на победа ама ние уназадивме како не ти е јасно то? Алкалоид не шлапа 2 пати, кај Вардар немаме победено од Бабич ко беше. Толку е тешко да се донесат правите одлуки??

Член од
2 август 2011
Мислења
1.236
Поени од реакции
1.600
Dali ako bese pelister kako pred 10 godini ke imase vakvi skoli i uspesi? Dali kako prvo ke imase temi tuka na forumot za da se pisi so e kako e? Abe ne ova plukni zalepi i ne e pelister samo prviot tim, ti teknuva?
Другар РК ПЕЛИСТЕР бил и ќе биди и по Стерјеви. Фитиљот и Никучот двата носители на овај ПЕЛИСТЕР се токму од периодот кога немаше банка во клубот кога партиски ботови беа претседатели и управни одбори.

Секако и ќе славиме и ќе се радуваме тоа и на сите нас ни е целта РК ПЕЛИСТЕР да биде шампион, ај сега јас да те прашам ако карикирам РК ПЕЛИСТЕР биде трет во лигата без победа во ЛШ, ќе му напишеш ти на официалната страна на клубот дека направиле грешки при водењето на клубот?

Последно уредено:
Член од
23 мај 2024
Мислења
122
Поени од реакции
244
A нашиот нема зуцнато ни за играчи ни за стручен штаб. Море раскин со Тајник Маслов Циќетиќ на полудезона https://www.facebook.com/share/QbZuHK9rgrHkmgXP/?mibextid=WC7FNe
Ke si zaminat tie ke ima promeni, i trener nema da bidi od tie so gi kazvate, se ke se znaj za vreme na pauzata ko ke se igrat reprezentacite.

Другар РК ПЕЛИСТЕР бил и ќе биди и по Стерјеви. Фитиљот и Никучот двата носители на овај ПЕЛИСТЕР се токму од периодот кога немаше банка во клубот кога партиски ботови беа претседатели и управни одбори.

Секако и ќе славиме и ќе се радуваме тоа и на сите нас ни е целта РК ПЕЛИСТЕР да биде шампион, ај сега јас да те прашам ако карикирам РК ПЕЛИСТЕР биде трет во лигата без победа во ЛШ, ќе му напишеш ти на официалната страна на клубот дека направиле грешки при водењето на клубот?
Rk pelister bil najak co cremeto na cile odnosno na ova familija, i vo vremeto na trifun kostovski, drugi nema kraj. A ako osvojat treto ili cetvrto ili peto mesto pak ke gi podrzvam oti klubot se saka i koga gubi i koga pobedva. A NAVIVACI KO KE GUBI PRLISTER DA PLUKAT PRVI, i ko ke pobedva da slavat prvi takvi ne ni treba kako grad prijatele

Член од
6 февруари 2011
Мислења
798
Поени од реакции
3.381
Ke si zaminat tie ke ima promeni, i trener nema da bidi od tie so gi kazvate, se ke se znaj za vreme na pauzata ko ke se igrat reprezentacite.

Rk pelister bil najak co cremeto na cile odnosno na ova familija, i vo vremeto na trifun kostovski, drugi nema kraj. A ako osvojat treto ili cetvrto ili peto mesto pak ke gi podrzvam oti klubot se saka i koga gubi i koga pobedva. A NAVIVACI KO KE GUBI PRLISTER DA PLUKAT PRVI, i ko ke pobedva da slavat prvi takvi ne ni treba kako grad prijatele
Дај боже да има промени на подобро зато и се замараме пишиме ако не ни беше гајле никој немаше да се замара.

Член од
2 август 2011
Мислења
1.236
Поени од реакции
1.600

Nemoj be tolku pratis rakomet, 96 koga RK PELISTER bese institucija ako ne pametis imase pridavka RK PELISTER EVROKAR.
I ne izvrtuvaj nema tuka luge sto plukaat po PELISTER tuku ja kritikuvaat upravata ovie ovde sto pisele bile vo sala i na treninzi ne samo na natprevari koga PELISTER nemase banka pari.
Ne te prasav dali ke plukas po klubot ako ne osvoj nisto tuku dali ke priznajs deka upravata zgresi toa se dve razlicni prasanja.

Член од
23 мај 2024
Мислења
122
Поени од реакции
244
Nemoj be tolku pratis rakomet, 96 koga RK PELISTER bese institucija ako ne pametis imase pridavka RK PELISTER EVROKAR.
I ne izvrtuvaj nema tuka luge sto plukaat po PELISTER tuku ja kritikuvaat upravata ovie ovde sto pisele bile vo sala i na treninzi ne samo na natprevari koga PELISTER nemase banka pari.
Ne te prasav dali ke plukas po klubot ako ne osvoj nisto tuku dali ke priznajs deka upravata zgresi toa se dve razlicni prasanja.
Ete go toj maubetot ist, dibro brat ti od 96 ta pratis najmn znajte vie od togas nikoj ne smej nisto da vi reci, preku kuro mi e od vakvi muabeti to vreme tamu da si go barate sega dr vreme i ne ste samo vie vo gradot da kazvate, neznaci deka ako si pratel mn si pridonesol za klubot

Член од
13 август 2023
Мислења
56
Поени од реакции
127
Кочи малку забеган ,Пелистер секогаш бил јак освен последните години кога беше оставен на цедило од политиката а пред тоа уствари после Циле пак бевме прваци ЕвроКар, Стипта Комерц, шо значи Спиро , Стојче плус Трифун двојна титула итн... Но никој не го стави името на фирмата пред клубот само овие мрднатите шо до ден денешен не можам да разберам зошто :facepalm:
Друга работа не ги клавај во твојата гнасна уста навивачите и да кажуваш ти какви ни требаат или не ни требаат, оти ако не беа тие немаше да има никаков Пелистер
Гледаш дека сам остана да ја браниш управата признајте еднаш кога грешите ништо не боли ,само можи да биди подобро но за жал скроз забегавте продолжувате со егото и еден ден ќе ве изеди а се ближи тој ден !

Член од
23 мај 2024
Мислења
122
Поени од реакции
244
Кочи малку забеган ,Пелистер секогаш бил јак освен последните години кога беше оставен на цедило од политиката а пред тоа уствари после Циле пак бевме прваци ЕвроКар, Стипта Комерц, шо значи Спиро , Стојче плус Трифун двојна титула итн... Но никој не го стави името на фирмата пред клубот само овие мрднатите шо до ден денешен не можам да разберам зошто :facepalm:
Друга работа не ги клавај во твојата гнасна уста навивачите и да кажуваш ти какви ни требаат или не ни требаат, оти ако не беа тие немаше да има никаков Пелистер
Гледаш дека сам остана да ја браниш управата признајте еднаш кога грешите ништо не боли ,само можи да биди подобро но за жал скроз забегавте продолжувате со егото и еден ден ќе ве изеди а се ближи тој ден !
Abe odiii ti so si tolku mangup so mi vikas tuka gnasna usta odi recimu na brakjata so go branat branche i so plukat javno, odi ako si tolkav mazh tolku so se sekiras za navivacite. Odii prasaj koj od vernite navivaci ne bea so sporting i oti tie istite ne dojdoja i ne mu kazaja na branko deka ke peat branko odi si! ODI AKO SI TOLKAV MAZH I AKO TOLKU SE SEKIRAS ZA NAVIVACITE. I nemoj ti mene gnasna usta, gnasna usta za gnasi kako tebe partal eden

Член од
30 август 2012
Мислења
3.539
Поени од реакции
6.164
Јас не знам шо му враќање и се објаснувате со Сефредин/Фахрудин како и да му е усерот , игнор таму и нека си пиши сам на себе и нека се чита.

А овај ко многу успешен дека многу има направено сам во животот со парите од Циле не ни вреди да се коментира,само процентуално дечкото на кое овај (професор/декан/примариус/крал/посленегопотоп/ интелектуалец кој сега сум и во дилема дали ради него како индивидуа или ради Циле му се и звањата во животот)му се закачи , процентуално финансиски не сум сигурен дека поќе имат допринесено за градот ...

п.с. Само мала дистинкција....

Да освоеше Реал вчера титула во град кој се наоѓа на географска ширина 41.029678, 21.329216 сигурно Флорентино Перез со фамилијата немаше на постер да се сликат.
FB_IMG_1730045453137.jpg

Искомплексирани едни ...

Kajgana Shop

На врв Bottom