Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.932
Поени од реакции
73.432
Sega sledi zamena... dobro e sto ne primivme gol ova poluvreme.
И јас вака се лажам секое коло :D
И второ полувреме доаѓа уште полошо играње, 5 шанси за противникот, половина не може да поминеме.

Уште еден ужасен натпревар во кој одново скроивме 0 шанси. Никаква акција, во второ полувреме прашање е дали поврзавме две додавања.
Не вреди да се коментира веќе.

Стварно Донгмо денес истрча највеќе и одбранбено има некој ќар од него, ама баш го пратев како игра со топка повнимателно. Два пати нафрли катастрофално, а прво полувреме место да додаде топка напред му летна позсди и ни направија шанса. За водењр топка, мислиш во секој момент ќе се сопне од нејзе. Важно шутна во второ полувреме, што ни беше единствен удар кон гол, само што топката заврши на исток.
Ако он беше слаб, другите што играа средина и напад беа резил. Овој Омерагиќ лани беше просек кон слаб, сега е најслаб играч во првенството. Таква дупка не се појавила од времето кога го реактивиравме Генц Исени (Генци војвода) или Илбер Али, не ми текнува веќе кој беше.

Оној Закариќ јас не знам како играл за Партизан пред скоро време. Главата во земја, само дрибла. Неколку пати изгуби топка на ризична позиција. Тром, кондиција нула. Има трхника за разлика од некои, ама џабе нема ќар од него. Бркање во прва прилика.
Вардар е толку слаб затоа што слепците не земаа ниту еден страничен бек и особено крило. Шарко проби дно, а на другиве паметот им го земаа во одбрана.
Оној Цветков или кој и да игра ко младинец на страна е втор најслаб играч по Омерагиќ. Нула. Јас не знам кој ги тренира овие деца, порано во трета лига имаше 5 пати подобри младинци.
Дно дна, нов бод на среќа, откако Работнички утнаа чисти шанси за комотна победа од 3-0.

Член од
10 мај 2022
Мислења
779
Поени од реакции
2.405
Ќе си осетат следно коло кога нема ни 100 души да идат да ги гледаат во Битола.Нема човек што сум зборел да не е разочаран ова денес беше тешка бламажа шут кон гол немавме.

Член од
3 септември 2020
Мислења
355
Поени од реакции
1.457
Овај Вардар е послаб и од тој шо беше во втора лига,дали играчите не се заинтересирани за подобра игра,или е нешто друго тоа е друго питање...ама ако нема итни промени ојде возот па у втора лига!
Напред Вардар!

Член од
10 мај 2022
Мислења
779
Поени од реакции
2.405
Овај Вардар е послаб и од тој шо беше во втора лига,дали играчите не се заинтересирани за подобра игра,или е нешто друго тоа е друго питање...ама ако нема итни промени ојде возот па у втора лига!
Напред Вардар!
Ова е најслаб Вардар во историјата,послаб Вардар немало,и кога се переа сами играчите по дома и кога испаднавме сезоната 2010 бевме многу подобри.

Член од
26 февруари 2011
Мислења
191
Поени од реакции
708
И јас вака се лажам секое коло :D
И второ полувреме доаѓа уште полошо играње, 5 шанси за противникот, половина не може да поминеме.

Уште еден ужасен натпревар во кој одново скроивме 0 шанси. Никаква акција, во второ полувреме прашање е дали поврзавме две додавања.
Не вреди да се коментира веќе.

Стварно Донгмо денес истрча највеќе и одбранбено има некој ќар од него, ама баш го пратев како игра со топка повнимателно. Два пати нафрли катастрофално, а прво полувреме место да додаде топка напред му летна позсди и ни направија шанса. За водењр топка, мислиш во секој момент ќе се сопне од нејзе. Важно шутна во второ полувреме, што ни беше единствен удар кон гол, само што топката заврши на исток.
Ако он беше слаб, другите што играа средина и напад беа резил. Овој Омерагиќ лани беше просек кон слаб, сега е најслаб играч во првенството. Таква дупка не се појавила од времето кога го реактивиравме Генц Исени (Генци војвода) или Илбер Али, не ми текнува веќе кој беше.

Оној Закариќ јас не знам како играл за Партизан пред скоро време. Главата во земја, само дрибла. Неколку пати изгуби топка на ризична позиција. Тром, кондиција нула. Има трхника за разлика од некои, ама џабе нема ќар од него. Бркање во прва прилика.
Вардар е толку слаб затоа што слепците не земаа ниту еден страничен бек и особено крило. Шарко проби дно, а на другиве паметот им го земаа во одбрана.
Оној Цветков или кој и да игра ко младинец на страна е втор најслаб играч по Омерагиќ. Нула. Јас не знам кој ги тренира овие деца, порано во трета лига имаше 5 пати подобри младинци.
Дно дна, нов бод на среќа, откако Работнички утнаа чисти шанси за комотна победа од 3-0.
Другар затоа Закариќ заврши во Вардар. Него кариерата му е во надолна линија. Играњето во Партизан е во едно дамнешно време, 6 години е голем период во фудбалот. Така да воопшто да не те чуди...
Тој Цветков не ми се коментира. Таков играч пред 15-20 години, после првиот тренинг Мето Спасовски или Сократ Мојсов ќе го испратеа дома...

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.197
Поени од реакции
2.197
Катастрофа денес, и играње и навивање, сите паднати у депресија... притисок од ЕБР т.е. од свињата, на полувреме не те пуштаат ни да си отидеш ни па пиво да земеш. Еве ви го Вемеро што го "сака" Вардар. Вакви душмани анти Вардар ни во чаир нема да најдеш. Агресивен пристап од плавците, чекаат некој да згреши да не згазат па вината и негативната кампања кон Комити да ја насочат.
За играта нема коментар да бевме 2ра лига и таму немаше да ни биде загарантиран опсатанок, 90 мин да немаш никаков шут па макар и да му ја подадеш на голманот у раце е мизерија.
Кај нас исто пад у провалија ни водење на навивање ни желба за да викнеш тотална апатија, катастрофа, на крај сеедно ти е не сакаш ни да ги пцуеш и ти и они знаат дека се катастрофа.
Се на се ужас

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.932
Поени од реакции
73.432
Во второ полувреме живна навивањето, солидно беше. Прво полувреме мачење, најслабо навивање во последниве 4 години. Како што и се очекуваше после ебавањето на цела атмосфера околу клубот.

Член од
4 септември 2019
Мислења
1.692
Поени од реакции
4.420
Какво време дојде не ми се верува еј. Дојде ред двајца обезбедување да се симињаат после 90’ и да трчаат по Гачевски да не се деси нешто.. од клуб на народот оди Вардар кон провалија.

Kajgana Shop

На врв Bottom