Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Nope,it's clearly my opinion. If it wasn't I wouldn't bother to express it.

Очекувам и твоја наскоро, се надевам.:smir:
И јас очекувам од тебе, нормално ако си расположена.:)

Само ако може без англиските фрази, they're a bit annoying.:pos:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.972
Ke mozi jas nekoja analiza da dobijam :)
Да не киснеше на играчница толку многу и ако постираше повеќе на посериозните теми можеби и би добила некоја попрецизна слика за тебе, ама еве од она што го имам прочитано досега на форумов.

Оптимист си, тоа јасно се забележува речиси во секој пост. Сакаш да се шегуваш, слободното време да го минуваш на интересен начин, ретко кога ти е досадно. Забава наоѓаш како секој современ човек. Сакаш да живееш опуштено, ги следиш новитетите во технологијата, сакаш да им помагаш на луѓето иако знаеш дека во денешно време ретко се цени труд од таков тип.
Добар другар си, но некои луѓе навистина не знаат да ја искористат таа твоја доблест. Би рекла дека можеби понекогаш не делуваш толку сериозно за да те сфатат онака како што ти би сакал. Премногу се нервираш за ситници и кога работите не се онака како што си ги замислувал.
Музиката е твоја пасија, имаш жив темперамент и таа совршено ти одговара за да го изразиш на соодветен начин.
Креативен си, за тоа зборуваат твоите фотографии и твоите дела во фотошоп кои морам да те пофалам можат да се споредуваат со оние на врвните светски мајстори (барем според мене :)) Продолжи така.

Тоа би било... That's my opinion.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Фликс ака Господин Фотограф/Фотошоп/Играчница.

Од постови нема што многу да се разбере за тебе. Тепаш време во играчница, се праиш вирутелен келнер во Барот ни, значи сакаш другите членови да те фалат како тоа ти си добар и услужлив макар било и во тема во Играчница.

Ретко може да те прочита човек на темите што бараат поопшитни постови. И да те има, те има со две три реченици максимум. Нејќеш да се мачиш да образложуваш, ваљда мислиш дека ќе оставиш позитивен впечаток ако се претставиш преку една „хумористична“ изјава, која на моменти знае да биде, ооо, па со малку излишен филмски хумор.:)

Чинам најактивен си во подфорумот Фотографија. Добри фотки вадиш искрено да ти кажам.:)
Уметничка душа, уште да знам дека црташ убаво и уметничкиот аспект од твојата личност би бил таман. Ама не само што сакаш да сликаш се што те опкружува, обожаваш да си правиш и самослици, и нормално истите да ги „средуваш“ во фотошоп. Искрено, ова ми е малку кинки, онака да си шминкаш свои слики...ја би идела на варијанта зјапање во огледало и евентуално денсање пред истото.

Друга работа што ја забележав кај тебе е што сакаш секогаш да се истакнеш кога станува збор за поле на кое сметаш дека си одличен (повторно алудирам на Фотографија).
Малку е глупо после секоја слика да се чита твој коментар, ама јебига, сакаш да им покажеш на сите дека се разбираш од сатурација, блур ефекти и слични работи. (се извинувам однапред ако згрешив некое име, рандом ствари трескав:))

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Може некој мене да ме анализира :) Благодарност голема .
П.С. ке му должам услуга :)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Да не киснеше на играчница толку многу и ако постираше повеќе на посериозните теми можеби и би добила некоја попрецизна слика за тебе, ама еве од она што го имам прочитано досега на форумов.

Оптимист си, тоа јасно се забележува речиси во секој пост. Сакаш да се шегуваш, слободното време да го минуваш на интересен начин, ретко кога ти е досадно. Забава наоѓаш како секој современ човек. Сакаш да живееш опуштено, ги следиш новитетите во технологијата, сакаш да им помагаш на луѓето иако знаеш дека во денешно време ретко се цени труд од таков тип.
Добар другар си, но некои луѓе навистина не знаат да ја искористат таа твоја доблест. Би рекла дека можеби понекогаш не делуваш толку сериозно за да те сфатат онака како што ти би сакал. Премногу се нервираш за ситници и кога работите не се онака како што си ги замислувал.
Музиката е твоја пасија, имаш жив темперамент и таа совршено ти одговара за да го изразиш на соодветен начин.
Креативен си, за тоа зборуваат твоите фотографии и твоите дела во фотошоп кои морам да те пофалам можат да се споредуваат со оние на врвните светски мајстори (барем според мене :)) Продолжи така.

Тоа би било... That's my opinion.
Фликс ака Господин Фотограф/Фотошоп/Играчница.

Од постови нема што многу да се разбере за тебе. Тепаш време во играчница, се праиш вирутелен келнер во Барот ни, значи сакаш другите членови да те фалат како тоа ти си добар и услужлив макар било и во тема во Играчница.

Ретко може да те прочита човек на темите што бараат поопшитни постови. И да те има, те има со две три реченици максимум. Нејќеш да се мачиш да образложуваш, ваљда мислиш дека ќе оставиш позитивен впечаток ако се претставиш преку една „хумористична“ изјава, која на моменти знае да биде, ооо, па со малку излишен филмски хумор.:)

Чинам најактивен си во подфорумот Фотографија. Добри фотки вадиш искрено да ти кажам.:)
Уметничка душа, уште да знам дека црташ убаво и уметничкиот аспект од твојата личност би бил таман. Ама не само што сакаш да сликаш се што те опкружува, обожаваш да си правиш и самослици, и нормално истите да ги „средуваш“ во фотошоп. Искрено, ова ми е малку кинки, онака да си шминкаш свои слики...ја би идела на варијанта зјапање во огледало и евентуално денсање пред истото.

Друга работа што ја забележав кај тебе е што сакаш секогаш да се истакнеш кога станува збор за поле на кое сметаш дека си одличен (повторно алудирам на Фотографија).
Малку е глупо после секоја слика да се чита твој коментар, ама јебига, сакаш да им покажеш на сите дека се разбираш од сатурација, блур ефекти и слични работи. (се извинувам однапред ако згрешив некое име, рандом ствари трескав:))
Благодаран на анлизите навистина се супер , ќе се потрудам да пишувам по опширни постови и повеќе да коментирам и на другите теми . Уште еднаш фала

И ај еве јас ќе му напрам една анализа на Scorpio

Е па вака Scortio__20 , можам да кажам дека е нашиот сексолог на форумов :) ми изгледа како некој виртуозо за секс. Вистинска скорпија е. Најчесто можи да се најди на теми поврзани со љубов и секс, ја обожава темата ,,Мажите прашуваат Жените одговараат" И другата тема што е обратно :) , друго шо да се кажи за него супер бате е секогаш расположен за дружење комуникативна личност, сака фудбал да игра со кајганџиите :) . Секогаш е тука да поможи да ти дај некој совет, сака да се зафркава :) одлична смисла за хумор. И шо знам шо друго толку го знам можи некој ќе му направи подетална анлиза од мене толку :helou:
Поздрав

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ја по 4 пат ќе барам, не знам дали по ред се иде или на кој како му доаѓа.
:(

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Јас би ја замолила Скул да ми направи една анализа, ако е расположена оф корс. :smir:

С

Сатори

Гостин
Серпико човек што го запознав на собиранката иако беше малку му кажав многу за мене.Незнам како му беше правилно име,но сепак ми остави добар впечаток,знае што збори,може да сфати дека еднинствените влакна што се добри се само на коса(Без навреда но сите жени така мислат).Он е човек што се фати за пивцето и се фати за во дружината да пее некои од старите добри песни дали беа српски или така нешто.Дружељубив човек.По облеката што ја носеше може да се каже дека е касуал гај ист вкус како мене,сака да остави добар впечаток повеќе кај женскиот пол,има шарм има се што една девојка би посакала кај еден маж,но сепак не те знам доволно да кажам повеќе,мислам дека си прекрасен човек продолжи со модерирањето,праќаш позитивна енергија супер си уште да се запознаевме малце подобро и се ќе беше супер.:smir:
Се трудев...толку силно се трудев да не вмешам во ова и да бидам фина, но...

Ти и Серпико, немате ама баш сврзна точка, знаеш онака од далеку не можете да се споредите.И те молам, ама те молам, немој да го споредуваш шармот, ок?:nesvest:

П.с. Далеку е од вообичаен.

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Eve jas

ti si dete epizodista nikogas nema da igras glavna uloga nikade ama kako tece vreme veke se naviknuvas na ulogata.

Kisnes po kladilnici ama nemas srecha. Se ceslas na strana a zabi mies redovno.

ete

Може некој мене да ме анализира :) Благодарност голема .
П.С. ке му должам услуга :)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.972
mRnO бараше анализа...

Вака... ми се допаѓа како гледаш на работите, навистина зрели мислења за годините што ги имаш, дури понекогаш тоа знае и да ме изненади. Мислев дека си повозрасен.
Инаку познат како „шмеќер“ на форумов делиш комплименти на секоја девојка што ти „фаќа око“, одлично знаеш да се снајдеш во дадена ситуација кога тоа се бара од тебе. Свесен си за својот изглед и го користиш тоа за да бидеш заводлив на некој начин. Коментарите во галерија зборуваат доволно за тоа. :)
Мразиш предрасуди, искомплексирани луѓе и луѓе што сакаат да бидат во центар на вниманието. Претпазлив си и се дружиш со личности кои сметаш дека навистина го заслужуваат твоето внимание.
Сестран човек, интересирања за сите области, музика, спорт, љубов, компјутери, хумор... Секаде по форумов може да те прочита човек, тоа ми се допаѓа. Одговорно ја вршиш функцијата како модератор и се трудиш се да биде во најдобар ред. Близу си до она што може да се нарече перфекционист.
Пријатно е да се разговара со тебе, онака опуштено, другарски. Добар слушател си и го цениш мислењето на другите. Имаш достоинство и цврсто се држиш до сопствените ставови. Не можеш да поднесеш да бидеш сам, секогаш сакаш да бидеш опкружен со другари/другарки кои би ти го исполниле денот и би те натерале да се чувствуваш одлично. Се гордееш со себе, огромна самодоверба и желба за успех. Амбициозен си и сметаш дека се изградуваш како зрела личност.
Ти посакувам светла иднина. :smir:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Извинете за офтопиков ама морав..
Вака да ти објаснам нешто,има правило на подфорумов и темава,не можеш да бараш анализа доколку немаш направено барем една и второ,како новите членови да добијат анализа кога никој доволно не ги читал и познава?

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Се извинувам за off-topic-ов, ама ме интересира дали во било која тема ако кажам "се извинувам за off topic-ов", можам да си пишувам што сакам без последици по животот на мојот пост?
Коментарот на Мрно беше во контекст на објаснувањето на правилата на темата. Значи, беше во ред. Коментарот на Бада беше во контекст на Бадаизмот, значи за некого беше во ред за некого не :)

Стик ту д топик бојз...

п.с. 1307, крајно....обиди се. :tv:

Kajgana Shop

На врв Bottom