Nope,it's clearly my opinion. If it wasn't I wouldn't bother to express it.The Satori magic works on those who follow in her wake.:baeh:
Очекувам и твоја наскоро, се надевам.:smir:
Nope,it's clearly my opinion. If it wasn't I wouldn't bother to express it.The Satori magic works on those who follow in her wake.:baeh:
И јас очекувам од тебе, нормално ако си расположена.Nope,it's clearly my opinion. If it wasn't I wouldn't bother to express it.
Очекувам и твоја наскоро, се надевам.:smir:
Да не киснеше на играчница толку многу и ако постираше повеќе на посериозните теми можеби и би добила некоја попрецизна слика за тебе, ама еве од она што го имам прочитано досега на форумов.Ke mozi jas nekoja analiza da dobijam![]()
Да не киснеше на играчница толку многу и ако постираше повеќе на посериозните теми можеби и би добила некоја попрецизна слика за тебе, ама еве од она што го имам прочитано досега на форумов.
Оптимист си, тоа јасно се забележува речиси во секој пост. Сакаш да се шегуваш, слободното време да го минуваш на интересен начин, ретко кога ти е досадно. Забава наоѓаш како секој современ човек. Сакаш да живееш опуштено, ги следиш новитетите во технологијата, сакаш да им помагаш на луѓето иако знаеш дека во денешно време ретко се цени труд од таков тип.
Добар другар си, но некои луѓе навистина не знаат да ја искористат таа твоја доблест. Би рекла дека можеби понекогаш не делуваш толку сериозно за да те сфатат онака како што ти би сакал. Премногу се нервираш за ситници и кога работите не се онака како што си ги замислувал.
Музиката е твоја пасија, имаш жив темперамент и таа совршено ти одговара за да го изразиш на соодветен начин.
Креативен си, за тоа зборуваат твоите фотографии и твоите дела во фотошоп кои морам да те пофалам можат да се споредуваат со оние на врвните светски мајстори (барем според мене) Продолжи така.
Тоа би било... That's my opinion.
Благодаран на анлизите навистина се супер , ќе се потрудам да пишувам по опширни постови и повеќе да коментирам и на другите теми . Уште еднаш фалаФликс ака Господин Фотограф/Фотошоп/Играчница.
Од постови нема што многу да се разбере за тебе. Тепаш време во играчница, се праиш вирутелен келнер во Барот ни, значи сакаш другите членови да те фалат како тоа ти си добар и услужлив макар било и во тема во Играчница.
Ретко може да те прочита човек на темите што бараат поопшитни постови. И да те има, те има со две три реченици максимум. Нејќеш да се мачиш да образложуваш, ваљда мислиш дека ќе оставиш позитивен впечаток ако се претставиш преку една „хумористична“ изјава, која на моменти знае да биде, ооо, па со малку излишен филмски хумор.
Чинам најактивен си во подфорумот Фотографија. Добри фотки вадиш искрено да ти кажам.
Уметничка душа, уште да знам дека црташ убаво и уметничкиот аспект од твојата личност би бил таман. Ама не само што сакаш да сликаш се што те опкружува, обожаваш да си правиш и самослици, и нормално истите да ги „средуваш“ во фотошоп. Искрено, ова ми е малку кинки, онака да си шминкаш свои слики...ја би идела на варијанта зјапање во огледало и евентуално денсање пред истото.
Друга работа што ја забележав кај тебе е што сакаш секогаш да се истакнеш кога станува збор за поле на кое сметаш дека си одличен (повторно алудирам на Фотографија).
Малку е глупо после секоја слика да се чита твој коментар, ама јебига, сакаш да им покажеш на сите дека се разбираш од сатурација, блур ефекти и слични работи. (се извинувам однапред ако згрешив некое име, рандом ствари трескав)
Се трудев...толку силно се трудев да не вмешам во ова и да бидам фина, но...Серпико човек што го запознав на собиранката иако беше малку му кажав многу за мене.Незнам како му беше правилно име,но сепак ми остави добар впечаток,знае што збори,може да сфати дека еднинствените влакна што се добри се само на коса(Без навреда но сите жени така мислат).Он е човек што се фати за пивцето и се фати за во дружината да пее некои од старите добри песни дали беа српски или така нешто.Дружељубив човек.По облеката што ја носеше може да се каже дека е касуал гај ист вкус како мене,сака да остави добар впечаток повеќе кај женскиот пол,има шарм има се што една девојка би посакала кај еден маж,но сепак не те знам доволно да кажам повеќе,мислам дека си прекрасен човек продолжи со модерирањето,праќаш позитивна енергија супер си уште да се запознаевме малце подобро и се ќе беше супер.:smir:
Може некој мене да ме анализираБлагодарност голема .
П.С. ке му должам услуга![]()
Еј ме запустиај ко ќе ми е време кажи
![]()
Коментарот на Мрно беше во контекст на објаснувањето на правилата на темата. Значи, беше во ред. Коментарот на Бада беше во контекст на Бадаизмот, значи за некого беше во ред за некого неСе извинувам за off-topic-ов, ама ме интересира дали во било која тема ако кажам "се извинувам за off topic-ов", можам да си пишувам што сакам без последици по животот на мојот пост?