Исчезнати лица

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.313
сериозен си ?
Ако се знае дека е крив, а излезе заради техникалии, ќе го јаде матната 100%
Автоматски споено мислење:

како ќе ги стигне сите кои го бранат?
Ако се знае дека е крив, тие што го бранат на социјални медиуми, ќе бидат множени со нула, исмејувани, дискредитирани и така натаму.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.399
Поени од реакции
9.022
Ако се знае дека е крив, а излезе заради техникалии, ќе го јаде матната 100%
може грешам ама јас не вервам во тоа, да не дојде до тоа, така ќе си помине, никој нема со прст да мрдне, ко ништо да не се десило.

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.691
Поени од реакции
6.019
Ako izleze zaradi "tehnikalii", treba i nekoj drug da go jade stapot...

Nemoze site da "znaat" deka e kriv, od policajci, inspektori, obviniteli...pa se do onoj smeskata od minister sto javno mu presudi...pa na kraj da ispadne deka nema cvrsti dokazi...nekoi ocigledno loso si ja zavrsil rabotata za koja e platen.

Drugo, neli imase izjava od noviot minister za MVR deka ima indicii za loso vodenje istraga i deka e pocnata postapka za propusti vo istragata? Ima nesto od toa?

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.399
Поени од реакции
9.022
Ako izleze zaradi "tehnikalii", treba i nekoj drug da go jade stapot...

Nemoze site da "znaat" deka e kriv, od policajci, inspektori, obviniteli...pa se do onoj smeskata od minister sto javno mu presudi...pa na kraj da ispadne deka nema cvrsti dokazi...nekoi ocigledno loso si ja zavrsil rabotata za koja e platen.

Drugo, neli imase izjava od noviot minister za MVR deka ima indicii za loso vodenje istraga i deka e pocnata postapka za propusti vo istragata? Ima nesto od toa?
каква нова истрага, не заебавај, судскиов случај е почнат

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.691
Поени од реакции
6.019
каква нова истрага, не заебавај, судскиов случај е почнат
Pa ne se razbirame, ocigledno...

Istragata za ubistvoto e zavrsena, i da, sudskiot proces za ubijcite e vo tek.

Jas zboruvam za postapka za eventualni propusti i loso vodenje na istragata kaj lica od MVR. Ako ne sum greska, imase takva izjava od ministerot ?

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.399
Поени од реакции
9.022

Jas zboruvam za postapka za eventualni propusti i loso vodenje na istragata kaj lica od MVR. Ako ne sum greska, imase takva izjava od ministerot ?
да, не се разбравме, не битно е тоа во моментов, овде фокусот е на друго место.

Член од
9 декември 2012
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.100

Има грешки во МВР, најголемата е зашто возилото со велешки таблици не е внесено во системот како исчезнато.. Треба да се внесе, и на секоја државна камера ќе го лоцира во секунда кога ќе помине... Украдени таблички од рандом возило, се употребуваат за убиство, а се пријавуваат во системот после 10 саати...
За лошо водење на истрагата, за 5 дена го реши МВР случајот, колку пропусти, толку и среќа...

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.432
Поени од реакции
2.433

Исчезнуваат а потоа пронајдени мртви без траги на насилство ....мене ова ми е многу сумљиво

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
440
Поени од реакции
332
Исто и една жена сега исчезната ја бараат.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.344
Поени од реакции
38.504

Исчезнуваат а потоа пронајдени мртви без траги на насилство ....мене ова ми е многу сумљиво
Срцев удар, мозочен удар, еден куп други начини на изненадна смрт. Ќе покаже обдукцијата.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.577
Поени од реакции
22.525

filjandecko

Komandant benzini-HAVUZ
Член од
5 мај 2012
Мислења
336
Поени од реакции
398
Петок,Митровден,после 5,30ч тргнала од раскрсницата од Јурумлери,автобуска станица пешки кон Лисиче,патот за Драчево.
Последна трага е мостот на Вардар,ако ја видел некој после мостот накај Лисиче е добра прогноза,има надеж.
Бидејки по тој пат,Јурумлери/Драчево ретко се движат пешаци а особено не толку рано би можеле тие што идат прва/нокна смена по тој дел на патот а особено тие со белиот минибус со големи стакла(од камера се гледа) да дадат конкретна помош на истрагата и да кажат дали ја виделе жената во критичниот временски период од 5,40ч до 6,15ч

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
Чудни исчезнувања, еве Лидија Трајковска, претходно исто исчезна и жена во св. Николе.... семејни жени, за кои се тврди дека немале некои проблеми... наеднаш ги снемува. Сигурно истрагата има некои информации кои и оправдано не ги споделуваат во јавноста. Денес не постои човек кој со себе не носи мобилен телефон, па сигурно истрагата има утврдено каде последно имало сигнал од тој телефон.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.700
Поени од реакции
36.532
Чудни исчезнувања, еве Лидија Трајковска, претходно исто исчезна и жена во св. Николе.... семејни жени, за кои се тврди дека немале некои проблеми... наеднаш ги снемува. Сигурно истрагата има некои информации кои и оправдано не ги споделуваат во јавноста. Денес не постои човек кој со себе не носи мобилен телефон, па сигурно истрагата има утврдено каде последно имало сигнал од тој телефон.
Оваа не носела, мислам дека така прочитав.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
Оваа не носела, мислам дека така прочитав.
Чудно е. Со оглед на времето во кое излегла 5,30 часот, односно тогаш била видена како оди од автобуската на раскрсницата во Јурумлери кон Лисиче, сигурно од дома не тргнала до дуќан или нешто слично па не го зела телефонот, туку излегла за на работа а чудно е зошто не го зела телефонот..... освен ако од дома не тргнала со намера да се дави во вардар.... да се надеваме дека е жива и здрава, иако тоа што и ги пронашле цигарите и запалката покрај вардар не ми изгледа добро. Нашле и џемпер но за истиот од семејството кажале дека не е нејзин, па тоа дополнително збунува, на кого е тој џемпер и како се нашол таму... дали е поврзан со исчезнувањето на Лидија, или може би е само ѓубре фрлено покрај вардар...

Kajgana Shop

На врв Bottom