smenet dizajn nesto?Apdejt na Move Tv, nov podobar i pobrz interfejs.
Вучиќ многу се опуштил некако. Редно беше некој да им ја крене рачната.Редовен програмски надзор врз операторот МТЕЛ
Скопје, 18.10.2024 – Агенцијата изврши редовен програмски надзор врз операторот МТЕЛ за почитувањето на обврските за регистрација на програмски сервиси и титлување на програмските сервиси кои ги реемитува.
Со надзорот беше констатирано дека операторот на 16.10.2024 година, за своите корисници ги реемитувал програмските сервиси „Телма“, „Алфа ТВ“, „Канал 5“, „Алсат М“, „Компани 21“, „24 Вести“, „News Max Balkans“, „Diva“, „Nickelodeon“, „Nickelodeon Junior“, „RTL“, „RTL II“, и „RTL Croatia“, кои не се опфатени со потврдата за регистрација на програмски сервиси издадена од Агенцијата што е спротивно на член 141 од ЗААВМУ.
ama i registracijava vo avmu e gluposti, da mora da ima dogovor so sekoj kanal, iako kanalot odi free na satelitВучиќ многу се опуштил некако. Редно беше некој да им ја крене рачната.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ajde taman 30 dena odlicno za testirajne L paket,da vidimeAjde sega site na test 30dena...
Ovaa nee loso ...
Не знам со кој памет матичен бараат. Друго е се маркетинг да те бомбардираат после тоа со меилови и поракиШо ќе им е матичен број за ова?
Не знам ако не сфативте уште дека овие не се воопшто оператор, туку парите ги перат тука.Овие од „М-тел“, како да не сакаат воопшто нови корисници.
Имаат само еден салон во Скопје (на ул. „Македонија“), на телефон не се респонзивни, а во салонот се однесуваат како паднати од Марс.
Разочаран сум од услугата на А1 изминатиот период, истечен ми е договорот и 2 пати одев кај нив во салон, со цел да ми објаснат пакетите (сакав да мигрирам 4 телефонски броеви и да приклучам пакет интернет+тв во 3 домаќинства), но условите кои ги даваат се невозможни. Не постои никаков пакет со неограничен интернег (ни за дома), а новите корисници можат да отплаќат уред само на 12 наместо 24 месеци (што испаѓа околу 2500 денари првата година по број за средно-жалосен Шаоми и сл.)
Мора сите три.Може да се штиклираат посебно овие ама дали може без второто и третото незнам, ќе пробам баш
Да, сега пробав и сите ги бара.За маилот и телефонот лесно е, матичниот е проблем. Ама скоро сите бараат матичен, дури и премногуМора сите три.
Но, подоцна би требало да има опција да се откаже добивањето мејлови и сл.