Левица - Политичка партија

Дали ќе гласате за Левица на Парламентарните избори?

• Да

• Ќе гласам за мафијашката коалиција СДССМ-ДПМНЕ

• Не

• Ќе гласам за друга "ТРЕТА ОПЦИЈА" партија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
23 мај 2019
Мислења
4.441
Поени од реакции
5.163
Ne, ne e levica za se kriva, konkretno se znae za sto tocno ja zasraa rabotata, za aktivnoto ucestvo vo sarenata i site posledici sto proizlegoja od nea ili potocno za se sega sto se pritresvate.
Не те разбирам кој тоа спори или не признава дека Лефица како и нивниот сегашен лидер во тој период направија грешки кои подоцна директно се одразија на редефинирањето на Македонија.

Па ако добро помнам првиот сум кој даде критика за Лефица и Димче, ако не си информиран а велиш дека следиш кој што пишува би требало да знаеш дека првиот сум на форумов кој напиша критика и тоа во неколку работи.
-учество во шарената куртонијада што подоцна ...
-Димче и негов ангажман во СЈО
и уште 2-3 ако сакаш пребарај и ќе најдеш.

Коа толку си заппнал еве да ти одговорам бев баниран (од некоја тутурутка модератор), затоа што укажував на тоа што претстои (редефинирање, промена на име, претстојна поделба на Македонија помеѓу Бугаристан и Арнаутистан а најмногу затоа што пишував ПРОТИВ ОТАН и сл.)
Не се сеќавам во тоа време некој друг радикално да изнесувал ставови и критика уште помалку да си го правел ти!
За да ти стане јасно како на тебе така и на другите (кои ми најдоа 100-тици преференци, етикети и навреди) користев ваква профилна слика,

Putin_samo_za_vas1.jpg

еве сеа се вратив на “местото на злосторството“ :pos: и задоволен си?

Автоматски споено мислење:

Ali aj da ne ti krsam ater, sigurno goris od zelba da ni kazes koj go nasankal Apasiev pa i toj sirotiot da zemi aktivno ucestvo
Путин :pos::pos::pos:

Последно уредено:
Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.535
Поени од реакции
3.698
Додека владе од уста на ја вади Левица која му е за се крива, неговите од Дрпаме покрај уставните измени што дозволија пратеници да прешалтаат сега ќе останат запаметени и како нивниот коалиционен партнер создава паралелни институции - Албанска академија

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.879
Поени од реакции
23.280
Не те разбирам кој тоа спори или не признава дека Лефица како и нивниот сегашен лидер во тој период направија грешки кои подоцна директно се одразија на редефинирањето на Македонија.

Па ако добро помнам првиот сум кој даде критика за Лефица и Димче, ако не си информиран а велиш дека следиш кој што пишува би требало да знаеш дека првиот сум на форумов кој напиша критика и тоа во неколку работи.
-учество во шарената куртонијада што подоцна ...
-Димче и негов ангажман во СЈО
и уште 2-3 ако сакаш пребарај и ќе најдеш.

Коа толку си заппнал еве да ти одговорам бев баниран (од некоја тутурутка модератор), затоа што укажував на тоа што претстои (редефинирање, промена на име, претстојна поделба на Македонија помеѓу Бугаристан и Арнаутистан а најмногу затоа што пишував ПРОТИВ ОТАН и сл.)
Не се сеќавам во тоа време некој друг радикално да изнесувал ставови и критика уште помалку да си го правел ти!
За да ти стане јасно како на тебе така и на другите (кои ми најдоа 100-тици преференци, етикети и навреди) користев ваква профилна слика,

Прегледај го приврзокот 432319

еве сеа се вратив на “местото на злосторството“ :pos: и задоволен си?

Путин :pos::pos::pos:
E sega ja razresi misterijara, gotovo. Odma ke se setam po profilnata sto si ja imal pred 8 godini, da nema greska.
I koj toa spori ? Prasaj bilo koj levicar tuka momentalno, ete ovoj nad mene . Prasaj go slobodno, ne si ja stegaj dusata. Toa kako prvo, kako vtoro ete posto ne ja sporis nivnata vmesanost vo SJO i sarenata i posledicite koi nastanaa poradi taa, sto vsusnost ne ti e jasno okolu levica. Nesto kako vtora sansa im davas, malce ti e, nedovolno ja zasraa prethodno ili sto ti e muabetot ?

Додека владе од уста на ја вади Левица која му е за се крива, неговите од Дрпаме покрај уставните измени што дозволија пратеници да прешалтаат сега ќе останат запаметени и како нивниот коалиционен партнер создава паралелни институции - Албанска академија
Moite be :facepalm:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.784
Поени од реакции
30.642
Нека дозволат сега и ромска академија и српска и бугарска академија и така сите на државна цицка нека цицаат...ќе ги заборавев и власите.

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.441
Поени од реакции
5.163
E sega ja razresi misterijara, gotovo. Odma ke se setam po profilnata sto si ja imal pred 8 godini, da nema greska.
I koj toa spori ? Prasaj bilo koj levicar tuka momentalno, ete ovoj nad mene . Prasaj go slobodno, ne si ja stegaj dusata. Toa kako prvo, kako vtoro ete posto ne ja sporis nivnata vmesanost vo SJO i sarenata i posledicite koi nastanaa poradi taa, sto vsusnost ne ti e jasno okolu levica. Nesto kako vtora sansa im davas, malce ti e, nedovolno ja zasraa prethodno ili sto ti e muabetot ?
Како тргна време е да побараш ЕМБГ :pos:
цело време тупиш демек си имал добра меморија на крајот излезе златната рипка, не си помнел ова ама си помнел она, ајде веќе среди се, стана напорен како некоја жена.
Не ја разбирам твојата опседнатост со Лефица, што ти имат сторено, да не убиле некого од твоите?
Глуп си или се правиш глуп?
Убаво ти реков првиот сум кој напиша критика кон Лефица, што не ти е јасно? И затоа што е така сега треба да те прашувам а ккаде беше ти тогаш а ?:yid:
Проблемот на Македонија и Македонците не е од идеолошка природа туку од многу квислинзи/врховизам кои секогаш се подготвени да тргуваат, ти и таквите како тебе кои проблемите ги гледаат од идеолошки агол -ај шо не ги разбират работите- се секогаш добредојдени затоа што без да бидат платени одработуваат за истиот газда за кој работат и квислинзите, а во слободно време се тешат одбиваат да го видат делот од својата одговорност и целата ја префрлаат врз својот идеолошки непријател ... и се така тие неутрални не ги интересирало ама кога е во прашање Лефица ете ти ги да ...

Ве разбирам потполно, само не знам зошто се плашите тоа да го напишете...
..ви смета тоа што Лефица отворено и јавно говори дека кога би била власт веднага би го поништила договорот од Нивице и балгарскиот договор
...и сега тоа вам ви прави проблем, што е за очекување и нормално, па вие сте неутрални а и не ве интересира.

И за карај не мора мене да ми е јасно за Лефица гледам дека тебе ти е многу јасно, само ако продолжиш да покажуваш толкава нервоза/опседнатост некој ќе помисли дека имаш комплески од Лефица, па ако и понатаму продолжиш само ќе потврдиш дека не е само комплекс туку посериозни работи.

Зошто би давал некому втора-трета шанса.
Не гледам кој што збори туку како дела.
ДПсНЕ предлага измени во закон каде името е Република Македонија Лефица на тоа дава амандмани да не се прават тие измени, на кого тука треба да му се даде шанса ? ?
На изборите ДПсНЕ настапуваа дека СДСсс и зелените Балисти ќе ги прати во опозиција а за спикер на Собрание става балист, Лефица нуди решение овие го одбиваат... на кого да му се даде шанса? ?

...не само што ДПсНЕ гласа балист за спикер туку направи коалиција токму со вториот тим од СДСсс и зелените Балисти ама не Лефица била виновна да не била таа овие немало ова тие немало онаа, дај бе малку опасуљи се, смешен си.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.879
Поени од реакции
23.280
Како тргна време е да побараш ЕМБГ :pos:
цело време тупиш демек си имал добра меморија на крајот излезе златната рипка, не си помнел ова ама си помнел она, ајде веќе среди се, стана напорен како некоја жена.
Не ја разбирам твојата опседнатост со Лефица, што ти имат сторено, да не убиле некого од твоите?
Глуп си или се правиш глуп?
Убаво ти реков првиот сум кој напиша критика кон Лефица, што не ти е јасно? И затоа што е така сега треба да те прашувам а ккаде беше ти тогаш а ?:yid:
Проблемот на Македонија и Македонците не е од идеолошка природа туку од многу квислинзи/врховизам кои секогаш се подготвени да тргуваат, ти и таквите како тебе кои проблемите ги гледаат од идеолошки агол -ај шо не ги разбират работите- се секогаш добредојдени затоа што без да бидат платени одработуваат за истиот газда за кој работат и квислинзите, а во слободно време се тешат одбиваат да го видат делот од својата одговорност и целата ја префрлаат врз својот идеолошки непријател ... и се така тие неутрални не ги интересирало ама кога е во прашање Лефица ете ти ги да ...

Ве разбирам потполно, само не знам зошто се плашите тоа да го напишете...
..ви смета тоа што Лефица отворено и јавно говори дека кога би била власт веднага би го поништила договорот од Нивице и балгарскиот договор
...и сега тоа вам ви прави проблем, што е за очекување и нормално, па вие сте неутрални а и не ве интересира.

И за карај не мора мене да ми е јасно за Лефица гледам дека тебе ти е многу јасно, само ако продолжиш да покажуваш толкава нервоза/опседнатост некој ќе помисли дека имаш комплески од Лефица, па ако и понатаму продолжиш само ќе потврдиш дека не е само комплекс туку посериозни работи.

Зошто би давал некому втора-трета шанса.
Не гледам кој што збори туку како дела.
ДПсНЕ предлага измени во закон каде името е Република Македонија Лефица на тоа дава амандмани да не се прават тие измени, на кого тука треба да му се даде шанса ? ?
На изборите ДПсНЕ настапуваа дека СДСсс и зелените Балисти ќе ги прати во опозиција а за спикер на Собрание става балист, Лефица нуди решение овие го одбиваат... на кого да му се даде шанса? ?

...не само што ДПсНЕ гласа балист за спикер туку направи коалиција токму со вториот тим од СДСсс и зелените Балисти ама не Лефица била виновна да не била таа овие немало ова тие немало онаа, дај бе малку опасуљи се, смешен си.
Normalno deka nema da te pamtam po slika od avatar, ne znam i zosto ocekuvas deka nekoj po toa bi te pamtel.
I napisa celi referati bez nikakva poenta, kolku da se pisi nesto. Ti kazav i prethodno, me teras da se povtorvam. Me zaboli sega sto Levica drdori na govornica, sto ke napravela ako dobiela vlast i kako toa mene ili nas ni precelo, isto kako sto ne mi e bitno ni SDSM sto drdori na govornica sto ke napravela ako dojdela na vlast ili VMRO so drdorese duri bese opozicija. Tuka e razlikata megju mene i tebe, ti si politicki nepismen.
Ete hipoteticki kolku da ti dolovam kolku politicki nepismen si kako i sekoj random udav levicarski tuka, utre Zaev da izlezi i da treska gluposti kako ke go ukinel dogovorot i tamu se so sakas da slusnis, i vo nego ke se krstis i ke go tupis tuka do beskraj? Sto e tolku golema razlikata pomegju nego i Apasiev osven momentalno sto ne kazuva toa sto saka politicki nepismena raja da slusni.
I posle se ljutite ko ke vi reci covek deka tolku vi e kapacitetot i moznostite, nastrana toa sto duri ve imam i precenato. Ne vi e ni do tolku :(
Ne gledal koj sto zboral, dela gledal , gi razbiral rabotite . Epten se gleda deka gi razbiras, nema zbor tuka :facepalm:

Последно уредено:
Член од
1 јули 2020
Мислења
1.790
Поени од реакции
8.499
Зошто се ботови на задача, секој си ја игра својата улога како еден вид театар. Секако не е случајно дека 4те најголеми бота на ДПНЕ на форумов цело време се на темава. Ок од време на време некоја провокација или нешто напишано се прифаќа, ама цело време да дискутираат политика само тука?

Многу е едноставна ситуацијата, да имаа нешто со што да се пофалат ќе им беше кажано сите да пишуваат во главната тема за сите успеси кои биле отстварени. Зошто има нула успеси, мораат да создадат некаков конфликт. СДС и невладините ботови последен пат беа активни за пописот и после тоа почна да ги снемува, и после избориве сега ги нема комплетно, па нормално не можат да направат конфликт со некој што не постои. Зошто единствено се останати подржувачи на Левица тоа им е единствената група со која може да се караат зошто тоа е се што имаат.

Сакав и претходно да ти пишам да не им одговораш и да ги оставиш да пишуваат што сакаат. Имаат целосна власт, нека владеат или поточно нека се удават во своите гомна.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.879
Поени од реакции
23.280
Зошто се ботови на задача, секој си ја игра својата улога како еден вид театар. Секако не е случајно дека 4те најголеми бота на ДПНЕ на форумов цело време се на темава. Ок од време на време некоја провокација или нешто напишано се прифаќа, ама цело време да дискутираат политика само тука?

Многу е едноставна ситуацијата, да имаа нешто со што да се пофалат ќе им беше кажано сите да пишуваат во главната тема за сите успеси кои биле отстварени. Зошто има нула успеси, мораат да создадат некаков конфликт. СДС и невладините ботови последен пат беа активни за пописот и после тоа почна да ги снемува, и после избориве сега ги нема комплетно, па нормално не можат да направат конфликт со некој што не постои. Зошто единствено се останати подржувачи на Левица тоа им е единствената група со која може да се караат зошто тоа е се што имаат.

Сакав и претходно да ти пишам да не им одговораш и да ги оставиш да пишуваат што сакаат. Имаат целосна власт, нека владеат или поточно нека се удават во своите гомна.
Druze, da bev VMROvski bot ne mislis deka ke relativizirav, ke opravduvav, ke falev i se ona eden partiski bot sto pravi, kako vie na primer.
Imas tuka nekolku deklarirani vmrovci, so niv pravite krivi drini. Mene poveli najdi mi eden post kade relativiziram, opravduvam ili go falam VMRO i Mickovski, bas naprotiv poprilicno i so niv se kontram. Razlikata e sto ne gi gledam niv tolku kabaet kolku sto gledam kaj sarenite kurtoni ili Levica po novo. Tuku ete clenot so koj si replicirame go napisa istoto sto i jas celo vreme go pisuvam, involviranosta na vrvot na Levica vo sarenata revolucija i posledicite koi proizlegoja od toa za sto vie sekojdnevno se pritresvate. Bas i mu rekov da prasa nekoj od vas sto mislite vie okolu toa posto ete toj ne bil levicar, niti simpatizer. Niti prasa, niti spomna, pa ete jas prasuvam za nego.
Poveli odgovori mu na covekot, da ne mu e od misla, a mu e nezgodno da prasa.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.672
Поени од реакции
42.243

боро, зошто ви падна еланот некако после избориве? Црвената младина палеше и гасеше на форумов до избориве. Сега некако штама.

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.435
Поени од реакции
5.468

Хаха овие се зајале јако.
Димче ја ака глата во ветерници... си руши рејтинг и кредибилитет a јасно му е дека новинарите се позаштитени и од поларни мечки.
Јбг... еден медиум помалку за да се експонира.

Член од
24 август 2017
Мислења
558
Поени од реакции
1.273
Ееее, види сеа да се разбериме, Владе е многу работи - од љубител на домашни животни особено на овие фуфливе шо чивава во ташна носет до експерт за меѓучоечки односи, лајф гуру и особено познат по љубовта шо ја гаит према Охриѓани и мариовци..Значит се мојт да е ама БОТ НЕ !!!!

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.667
Поени од реакции
5.380
Која е црната бомба до водителот и оваа со наочарите?

Член од
26 јануари 2020
Мислења
876
Поени од реакции
1.158
Еј мајче ебаа на државава други партии години уназад, овде блекаат ко овци против Левица што никогаш не биле на власт и воопшто не знаеме какви се. Јас сум за да пробаме еве змија да ни го лапне, па можи че биди арно.. доста магарето ни го бапнува 30 години. :)

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.441
Поени од реакции
5.163
Сакав и претходно да ти пишам да не им одговораш и да ги оставиш да пишуваат што сакаат.
Не може!
Тие и така пишуваат што сакат во тоа не може да ги спречиш, проблемот е дека-тоа што го пишуваат е инфантилно.
Но јас не пиушувам за тие неколкумина кои тресат зелени туку за другите кои следат да знаат со какви си имаат работа.

Имаат целосна власт, нека владеат или поточно нека се удават во своите гомна.
И повторно не може.
Секогаш и во секоја прилика ако властодршците направат нешто против Македонија ќе пишувам.
(замислете патриотиве се мајтапат со северџганите од СДСсс а тие се всушност копија или другата страна од истата паричка, тие не биле северџгани само менуваат закони во кои пишува Македонски шуми или Република Македонија ама тоа не било северџганизам тоа била мудрост и патриотизам, не знаам на што се ама не ми се допаѓа.)
А од друга страна кога гледам како се однесуваат и како го манипулираат Македонскиот народ едноствано мора да кажам што мислам, ако не би реагирал тогаш би бил како нив/многумина и би биле сите исти е па не сме, ти игнорирај јас НЕ.

Хаха овие се зајале јако.
Димче ја ака глата во ветерници... си руши рејтинг и кредибилитет a јасно му е дека новинарите се позаштитени и од поларни мечки.
Кое забегуење.
Копуциве го користат медиумот за да се пресметат со партија (која е под цензура) која не им игра како би сакале.

Јбг... еден медиум помалку за да се експонира.
Јак медиум, големо мудо.
Вакви медиуми можеш да си купиш кога сакаш и колку сакаш, овие се преститутки, а не медиум.
За време на операција “северџганија“ дечкиве од кАнал5 имаа голема улога/задача (уште не знаеме кои медиуми во Македонија ги купувал Кодзијас со 50-ечето како и каде во кои медиуми завршиле оние 250 за кои говореше Иванов) дојде време да се плати.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom