Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.306
Поени од реакции
6.241

...која Isabela Bella, не читаш има текст во водата „Secrets of Sofia“, ако е таа позната особа :pos: го нема Џонтра да поправа кој која е, отиде човекот во форумска историја! :(
На тој гз, секако дека барав текст во базенот. Не е позната де нормално, али е добра и пошто нема тема денес би сакал да имам секс со (општо), тука ги ставам тие што ќе ми улетаат и ќе ве лажам дека се познати.
Автоматски споено мислење:

Далеку од 10ка ама 9ка ко ништо, особено што 45ката неколку години ја има поминато а изгледа гром. Колку само нема ниедна брчка на лице и ниедна стрија на гз.
:love:
Добро можно да е полирана у софтвер што се однесува до брчка и стрија. По ова што глеам слободна проценка румунка, маџарица или пољакиња. Си го знае занатот како треба.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.431
Поени од реакции
17.777
007.jpg

Od koga imav postejakulativna epifanija deka kralicata na falusot, sovrsenstvoto od cicka Angel Dark, silno potsetuva na edna nasa poznata pejacka koja nikogas ne mi bila privlecna, dobiv nagon i silna privlecnost prema taa pejacka. Koga i da ja slusnam, pred ocite mi se pojavuva Angel Dark so mikrofon vo usta, i obratno, Karolina so kur vo usta.

3f11d5c6d7f44df29b9f5fae934f9577.jpg

Falat cickite i nekoe kilo, ama jebozovnosta e tuka.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.500
Поени од реакции
37.336
Кај мори Џенифер ниска, она си има просечна висина, да не сакаш крава како Тејлор.
...ако метар и пол народски е „метар и жилет“ што останува со висина 164 cm просек - за ниски мажи може или народски „ниска набиена во газот развиена“, инаку природно ако ја фотнеме Џенифер Лопез би изгледало дупето вака без ретуше и кратки нозе (малку да ви го расипам филмот:gjavol: )

Screenshot 10-15-2024 22.16.19.png Screenshot 10-15-2024 22.14.31.png

Screenshot 10-15-2024 22.15.16.png Screenshot 10-15-2024 22.20.40.png

и да не бидам оф топик со женски, да кажам и мој избор, би рекла Eric Stoltz во помлади години како интересна фаца,

imagesvvv.jpg da4738137476e34c5509419a93a2759b.jpg

intro-1519838379.jpg

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.306
Поени од реакции
6.241
Да не се лажеме 99% од мушките на темава говната би и ги јаделе на Џеј Ло и тоа после љута фахита не па какви и биле нозете. Бијонсице за да можеш да критикуваш, ќе треба чаталите да ги спростреш овде на темава и тоа на лаптоп у позадина пуштена Кајгана форум за верификација дека си ти. Се до тогаш си нерелевантна.

П.С.

За овој џинџеров што те влажни, има ист таков у стопанска ГТЦ корпоративно одделение. Иди затриј му се од биро може ќе извади шаргарепата да се посмеете.

Последно уредено:
Член од
13 јули 2024
Мислења
474
Поени од реакции
762

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.508
Поени од реакции
26.120
П.С.

За овој џинџеров што те влажни, има ист таков у стопанска ГТЦ корпоративно одделение. Иди затриј му се од биро може ќе извади шаргарепата да се посмеете.
Леле го имам видено типов, мислам знам а кого збориш. :pos:
Со брадиче е и носи некои елеци, џемпери, пуловери. Глуми олдскул господин а личи на смешко.
Цепа на некои источњачки дијалект.

Можда на @Stefan-kobe му е колега.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.868
Поени од реакции
23.263
...ако метар и пол народски е „метар и жилет“ што останува со висина 164 cm просек - за ниски мажи може или народски „ниска набиена во газот развиена“, инаку природно ако ја фотнеме Џенифер Лопез би изгледало дупето вака без ретуше и кратки нозе (малку да ви го расипам филмот:gjavol: )

Прегледај го приврзокот 432354 Прегледај го приврзокот 432356

Прегледај го приврзокот 432355 Прегледај го приврзокот 432357

и да не бидам оф топик со женски, да кажам и мој избор, би рекла Eric Stoltz во помлади години како интересна фаца,

Прегледај го приврзокот 432358Прегледај го приврзокот 432360

Прегледај го приврзокот 432359
Jenifer ja potisnaa godinite inaku realno ima prosecna visina za zensko . Ne e ni djebno pice, ne e ni kosarka da igras so nea, onaka standard visina. Ko ke klaj stikla taman. A niska visoka sojma vrska ko cilindarot toj e ;) .
Ko sme vekje na temata
Screenshot_20241015-231502_Instagram.jpg
Eiza Gonzales

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.431
Поени од реакции
17.777

Ubavinata e vo okoto na posmatracot i tuka nema dilema. Ne sme nie tolku sofisticirani pa da barame nekoe golden ratio vo noznite prsti ili Pi vo odnosot megu gzovite i celoto. Ne gi poznavas bas dobro mazite izgleda.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.156
Поени од реакции
3.388

Ај кажи колку е просекот висина за жените, Шакира е 10 сантима пониска некаде ако гледаш тоа, и нормално Џеј Ло нема да биде атрактивна повеќе има над 50 години, пред 20 години ја имаше на телевизија во една серија со врчкава коса како вози лимузина, беше пичиште ипол, ти пишав дека Тејлор Свифт иако е метар и 80 не е атрактивна за 95% од машките.

Ти женско и наоѓаш толку мани кај женските, те оваа те онаа, го отекуваш и на другите теми за жените, да не си лезбејка случајно, дај сликни се гола (не мора да ти се гледа главата) да видеме што совршенство си.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.500
Поени од реакции
37.336
...складно!
секоја висина си носи пропорции на другите делови на телото што е пријатно, симпатично за око и гледачот ја перцепира како убавина, секоја диспропорција на кратки нозе, предолги раце, премала или преголема глава, стапала како Бигфуд, само да има цицки и дунда не е добро за око, ма колку да ја има некој ерекцијата тоа е поради друга причина, ете земјоделска желба да се изора Пелагонија или други штосови што ги пишувате, е па и јас пишувам што не чини, иако темата е со кој познати сакате да имате секс, инста не значи и познати, така да ако бев оф топик и вие такоџе, е па ете ќе се потрудам да не пишувам, ама и вие имајте малку поасални фетиши :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom