- Член од
- 23 април 2022
- Мислења
- 428
- Поени од реакции
- 2.148
Битно интервјуто е веднаш објавено на the only official media of FC Vardar. The information here is the only official, relevant and valid information.
Срамно и бедно. Да држеше малку до себе ќе му кажеше да го напушти студиото одма, или ќе му одговореше адекватно во ист стил. Пусти страв, као со Аркан да збори...Ако збориме за шпекулации, јас можам пример да шпекулирам з жена ти или мајка ти… а па овој лешперот уште се смее
Ako go izgleda podcastot valjda sfati deka:Далеку ќе стигнете со овој памет. Те почитувам заради тоа што знам колку имаш направено за Вардар. Ве удри во глава победата, мислите дека ќе владеете најмалку 12 години, па сега си допуштате вакви лични хирови и човечки чирови ко Миленко. Брзо се менуваат работите, Миленко ви носи ненадоместлива штета за која ќе се каете за 3 години. Со Миленко никад нема да стане Вардар квалитетен клуб, а ако тој ви е најдоброто кадровско решение што го имате, ниту Македонија ќе стане држава.
ne sekoj go deli tvoeto mislenje. jas sakam klubot da se sredi i da si prodolzi kako sto bil i predhodno. ako sakas nov pocetok samo pocni nov klub nema sto vardar da go unistuvas. i vardar ne e zaloznik na nikogo, sekoj moze neli da vlozi... sto ne vlozi?Ај не биди Киро, Кано..
Миленко е тип на човек што го нејќе никој, он ти е тип да мава во мутно и тоа одлично му оди, само што има застанато во време, пред едно 30 години. Тоа интервјуто што го има дадено, го гледаш први две минути и доста ти е веќе, знаеше како ќе се одвива разговорот. Вардар бил мртов, па он е поблиску од гроб од Вардар, Вардар живее се додека има позади себе луѓе што го сакаат!
Проектот бил да ги вратат навивачите, па он ги избрака за еден месец.
Државата ни плаче од луѓе како него, изроди, што не знаат за ништо свето.
Сите знаевме дека ВМРО мора да ги задоволи апетитите на своите потрчковци, еден од нив е Миленко, затоа е и таму кај што е. Имаме и ние други информации од ВМРО од повисоко, и не се што ќе ти кажат е вистина, и таму дуваат разни ветришта, и не секогаш излегува она што се планирало.
Факт е дека Миленко во Вардар е грешка, и дека ВМРО треба да си го плати цехот на крајот.
Сето ова ново "спасување" на Вардар е стара приказна за нови будали.
Некој од нас магистрира на ова тема веќе, се случува одново и одново со секое доаѓање и паѓање на ВМРО.
Што ти говори дека клубот е заложник на таа партија веќе долго време.
А мене ми е преку "глава" од партии и од тоа спасување, глумење на спасители и што не.
Нека се гонат таму од кај што имаат излезно.
Затоа реков уште на почеток, доволно беше од сите нив, нека не бутнат и во пета лига, барем знаеме кој и што сме!
Па со правилна работа ќе пркосиме, ќе бидеме клуб на народот и ќе постоиме, а не пак заложници и пак да бркаме интереси и да се потчинуваме..
И после немало публика, немало фудбал, спортска култура и што не.. Во ова земја нема нормален живот, а не нешто повеќе..
Нека се гони се у бестрага..
Секој што оди на трибина го дели неговото мислењеne sekoj go deli tvoeto mislenje. jas sakam klubot da se sredi i da si prodolzi kako sto bil i predhodno. ako sakas nov pocetok samo pocni nov klub nema sto vardar da go unistuvas. i vardar ne e zaloznik na nikogo, sekoj moze neli da vlozi... sto ne vlozi?
Еден нема да сретнеш што има позитивно мислење за Миленко во државава, освен ти и овие профиливе што спамираат на форумот, а позади кои не е чудо ни лично козарот да стои. Човекот она што го пишал во постот е сосема во право. Сменете си тактика со време, ниту е 2008 година, ниту пак се толку неписмени луѓето тука како што ги замислувате. Со млитав кур ве донесоа на власт, со млитав ќе ве симнат, со таа разлика што вие у старт почнавте на нерви на обичниот човек да му одите.ne sekoj go deli tvoeto mislenje. jas sakam klubot da se sredi i da si prodolzi kako sto bil i predhodno. ako sakas nov pocetok samo pocni nov klub nema sto vardar da go unistuvas. i vardar ne e zaloznik na nikogo, sekoj moze neli da vlozi... sto ne vlozi?
milenko e poedinec koj e tamu da zavrsi sto treba i ke bide smenet. premnogu mu davate znacenje na nego mesto na toa sto treba da se sraboti. mi e gajle mene za nego bitno e da se resat finansiskite problemi.Секој што оди на трибина го дели неговото мислење
Ти кажав и претходно, веројатно мнооогу погрешни луѓе (преку кои ја оценуваш атмосферата околу клубот) имаш за комуникација во државава.
Непроценлива штета се прави со оваа екскурзија со Миленко, ќе го забележиш тоа за неколку години. Не што ќе се одрази на Вардар, ќе се одрази на Комити, ќе се одрази на македонската младина во Скопје, на етничката превласт во градот. Дај боже да грешам, ама ретко грешам.
povtorno gajle mi e za milenko. covece ti imas profil edvaj godina dena napraven za vreme izbori i ti najde da zboris za politika?Еден нема да сретнеш што има позитивно мислење за Миленко во државава, освен ти и овие профиливе што спамираат на форумот, а позади кои не е чудо ни лично козарот да стои. Човекот она што го пишал во постот е сосема во право. Сменете си тактика со време, ниту е 2008 година, ниту пак се толку неписмени луѓето тука како што ги замислувате. Со млитав кур ве донесоа на власт, со млитав ќе ве симнат, со таа разлика што вие у старт почнавте на нерви на обичниот човек да му одите.
Ако ти би дал твои пари за да управува некој како МН и кељавион со истите, тогаш секоја чест за храброста. Подобро прескокнете објаснувања и курч по форуми, емисии и интернет, зошто само подлабоко влагате у гомна и ништо добро и паметно не носите ниту на клубот, ниту на навивачите.
Сум кажал 100 пати, ме боли кур и за едните и другите, што е до мене сите партии нека ги снема уште утре од државава заедно со политичарите и хард кор фановите, исти кур - различно паковање се сите! Што е битно кога е направен профилот? Едно мислење немам у темите за политика.milenko e poedinec koj e tamu da zavrsi sto treba i ke bide smenet. premnogu mu davate znacenje na nego mesto na toa sto treba da se sraboti. mi e gajle mene za nego bitno e da se resat finansiskite problemi.
Автоматски споено мислење:
povtorno gajle mi e za milenko. covece ti imas profil edvaj godina dena napraven za vreme izbori i ti najde da zboris za politika?
Ама тебе ти е лесно да зборуваш од преку барата, кога со него немаш никаков контакт.milenko e poedinec koj e tamu da zavrsi sto treba i ke bide smenet. premnogu mu davate znacenje na nego mesto na toa sto treba da se sraboti. mi e gajle mene za nego bitno e da se resat finansiskite problemi.