- Член од
- 12 јуни 2017
- Мислења
- 393
- Поени од реакции
- 256
Што им е финтава со дресовите што доле под бројката ги пишале презимињата а горе стои празно?
mestoto gore e za sponzor... poveke pari plakaatШто им е финтава со дресовите што доле под бројката ги пишале презимињата а горе стои празно?
Totalno nebitni ste na nikoj ne mu ste interesni da ve prenesuvaПа чим нема на ниедна Арена пренос нека дозволат пренос да дава МТВ. Срамота е да нема Вардар пренос на ниедна тв.
ama vazno ti si tuka za vreme na nasa utakmica i garant na strim gledas...Totalno nebitni ste na nikoj ne mu ste interesni da ve prenesuva
Vo dvor da mi igrate ne ve gledam kosarka Pelister gledamama vazno ti si tuka za vreme na nasa utakmica i garant na strim gledas...
kakov kurton
lazes kurvoVo dvor da mi igrate ne ve gledam kosarka Pelister gledam
Мрш бе да ти ебам селскиот.Vo dvor da mi igrate ne ve gledam kosarka Pelister gledam
Sho be se nerviras deka ve polnat??Мрш бе да ти ебам селскиот.
Не полнат како сестра ти што ја полнат во студентски ти ебам се женско во фамилија.Sho be se nerviras deka ve polnat??
Toj od Lisice najde da kazva selski oh gospodeeee
Dobro be ne se nerviraj ete ke vi ja daj poslednata Parondo plus pa i prenos ke ve imaНе полнат како сестра ти што ја полнат во студентски ти ебам се женско во фамилија.
Многу си смешен да ти ебам селскиот, ај одјеби од тука.Dobro be ne se nerviraj ete ke vi ja daj poslednata Parondo plus pa i prenos ke ve ima