Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
23 август 2010
Мислења
39.385
Поени од реакции
113.830
Ќе да е нешто до коктелите што ги пијат во школата на Ајакс затоа што веќе премногу е често ова со срцевите проблеми. Пола од овие проблеми у светот на фудбалот доаѓаат од играчи што играат или играле за Ајакс.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.401
Поени од реакции
7.691
Имаше некој некаде пишано на твитер за Бајерн на заебанција пред некој месец или година, нешто у стилот - ќе падне у форма некој играч нивни, ќе го бенчнат па де го има де го нема, ќе го шитнат за солидна пара демек тренерот не го сакал и после 2-3 месеци у новиот клуб, дечкото излив на мозок има или нешто слично.

Епа нас нешто слично ни се падна. Баш си помислив што е фората со Де Лихт и Мазрауи, вториот срцеви проблеми испадна, првиов само дупка у фудбал (да се нашалиме у овие тешки моменти :D)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.039
Поени од реакции
1.554
Edin Terzic. Free agent, menadzirase golem klub pod pritisok i mislam deka bi bil Perfektna privremena zamena za Ten Hag do kraj na sezona, koga bi mozele da se razgledaat drugi opcii. Ineos ja prokockaa vtorata najdobra sansa da go izbrkaat Erik i toa ke ne kosta use 2-3 losi rezultati se dodeka ne sfatat deka e nedopustlivo ova. Treta majka ke bide u noemvri, ako i togas ja prokockaat sansata seriozni red flags ke imam za niv, ne smeat vaka da se neodlucni kako sega i vo Juni sto bea. Eve si kupija uste malce vreme, ten hag i da tepa 5-0 narednive utakmici (nema) pak mora da leta ako sakame sezonava da imame bilokakvi sansi za da se izborime za CL.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.721
Поени од реакции
22.705
Za zal golem del od pricinata za ova veruvam deka e trenerot.
За жал преголем дел од причината е од играчите,кога ќе излезат на терен се понашаат како кралеви на светот. Уште еден во низа тренери на кој им свртуваат грб. Ван Гал. Мурињо, Оле.ајде и Мојс.

Неможе никако да го кривиме тренерот ако цреповите праваат 17 шанси а само пет реализираат што треба тренерот да влезе гол да даде. Сите досегашни тренери го изгубија компасот не ќе да е до нив туку во каква токсична средина работат. Со Ферги се знаеше секој си има задача ако не ја почитуваш и не ја исполниш леташ од тимот. Сега се само лигуши,самобендисани будали .. Тоа е тоа.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.039
Поени од реакции
1.554
За жал преголем дел од причината е од играчите,кога ќе излезат на терен се понашаат како кралеви на светот. Уште еден во низа тренери на кој им свртуваат грб. Ван Гал. Мурињо, Оле.ајде и Мојс.

Неможе никако да го кривиме тренерот ако цреповите праваат 17 шанси а само пет реализираат што треба тренерот да влезе гол да даде. Сите досегашни тренери го изгубија компасот не ќе да е до нив туку во каква токсична средина работат. Со Ферги се знаеше секој си има задача ако не ја почитуваш и не ја исполниш леташ од тимот. Сега се само лигуши,самобендисани будали .. Тоа е тоа.
Igracite na kraj na denot se izbrani od trenerot, on e tolku pristrasen so selekcijata sto ne mozam ni ova da mu dadam kako znak prasalnik za performansite, igraci sto igraat katastrofalno cela sezona kako bruno i garnacho konstantno gi pusta prva postava i so glava mava u zid. Ne e deka sme igrale fenomenalno vo nekoj natprevar sezonava, i koga sme imale mn sansi obicno sme primale isto tolku mnogu t.e sme se otklucuvale vo periodi na tie natprevari.

Za ova vrtenje grb ne se soglasuvam posto ten hag potrosi 700 milioni od koi sto 80% licno on si gi birase i gi ima menadzirano prethodno i slicno. Ako igraci sto sam on gi donel vo klubov mu vrtat grb, toa kazuva mn poveke za menadzerot nego za igracot spored mene. Vidi bruno kako izgazi za Portugal vcera, za junajted bitno go stavame 6ka da igra ili krilo ili 8, bilo sto samo ne 10ka sto mu e prirodna pozicija. Ne se soglasuvam ova za igracite voopsto.

Член од
28 јуни 2015
Мислења
886
Поени од реакции
528
Igracite na kraj na denot se izbrani od trenerot, on e tolku pristrasen so selekcijata sto ne mozam ni ova da mu dadam kako znak prasalnik za performansite, igraci sto igraat katastrofalno cela sezona kako bruno i garnacho konstantno gi pusta prva postava i so glava mava u zid. Ne e deka sme igrale fenomenalno vo nekoj natprevar sezonava, i koga sme imale mn sansi obicno sme primale isto tolku mnogu t.e sme se otklucuvale vo periodi na tie natprevari.

Za ova vrtenje grb ne se soglasuvam posto ten hag potrosi 700 milioni od koi sto 80% licno on si gi birase i gi ima menadzirano prethodno i slicno. Ako igraci sto sam on gi donel vo klubov mu vrtat grb, toa kazuva mn poveke za menadzerot nego za igracot spored mene. Vidi bruno kako izgazi za Portugal vcera, za junajted bitno go stavame 6ka da igra ili krilo ili 8, bilo sto samo ne 10ka sto mu e prirodna pozicija. Ne se soglasuvam ova za igracite voopsto.
Кои се тие потценети играчи кои не можат да добијат минути на терен?

Алтернатива за Бруно се Ериксен и Маунт.
Едниот е играч за 45 минути, другиот нема вкупно 5 натпревари изиграно (нон стоп е повреден).

Алтернатива за Гарначо (лево / десно крило) се Рашфорд, Диало и Ентони.
Рашфорд знаеме во каква форма е.
Диало добива се' повеќе минути (за сега, добар е дечкото).
Ентони - не покажа ништо посебно во минатото, па веројатно затоа и не игра често.

Не е важно кој кого донел во клубот.
Не е важно кој колку потрошил.

Кога веќе си дел од клубот, ќе играш:
- да ја заработиш платата
- да не ги разочараш соиграчите, тренерот, клубот, и навивачите
- да освојуваш трофеи

А, не, ќе вртиш грб на некого, или пак ќе се однесуваш во стил "да се изигра колку да се изигра" / "да помине денот".

На терен секогаш се дава 110% од силата и вештините.

Кој од играчите во изминатите години може да се пофали со константно "оставање срце на терен"?

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.705
Поени од реакции
11.523
Најдовте карти за со Фенербахче?

Kajgana Shop

На врв Bottom