Фан клуб - РК Вардар

Член од
19 август 2010
Мислења
3.963
Поени од реакции
9.602
Стално ја тупам знам, ама на оваа екипа само центар и уште еден искусен десен бек. Јао Јапан, не можам да го прежалам. Како би отварал локумчиња на Вуко, а не вака чоекот мора сам да се изборува за шут. Танковски еднодимензионален играч, само ако има некад простор да влезе ( а тоа е ретко), и ништо повеќе. Кочи игра и прави конфузија. Цепелинот гол на колото у сите натпреварувања. Како само ја продужи Гоце, онака ја клизна према гол. Фантазија!

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.485
Поени од реакции
1.854
kara zimava i da se zavrsi rabotata :icon_mrgr:
Ќе треба уште еден десен бек бидејќи Маргели неможе сам.Ќепецон со пуцвал што нема скок шут не го рачунам за бек шутер.
Автоматски споено мислење:

kara zimava i da se zavrsi rabotata :icon_mrgr:
Ќе треба уште еден десен бек бидејќи Маргели неможе сам.Ќепецон со пуцвал што нема скок шут не го рачунам за бек шутер.

Член од
4 јуни 2019
Мислења
112
Поени од реакции
82
Петерсон од РНЛ сеуште активен на 44 години. :brlav:
Ги размонтиравте на овие, нема што да бараат повеќе. :D
Прави 2 минути исклучување , Густавсон земал му се дере а 5 години помал :icon_lol:

Член од
19 август 2010
Мислења
3.963
Поени од реакции
9.602
Добро е што Петриќ се враќа во форма, ќе ни треба ептен во продолжение. Денес победа како победа убава, иако нервираат оние падови во кои не знаеме каде тераме. Подобар состав комлетно ќе ни се вратеше во игра. На Валур толку им е силата, иако мислам дека во гости ќе ни биде тешко да ги добиеме. Исто и Порто, а за Мелсунген воопшто не праам муабет, они можат комотно да се фајтаат за врв во Лига на шампиони. Ми се смени некако мислењето за Маргели, ме загрижува ептен чоеков. Има желба и мотив за игра ама многу е подложен на грешки, често се дига на шут кога најмалце треба, и баш глупави грешки праи со кои ги враќа противниците во игра. Има добри страни екипава, ама и доста детски болести кои можат да бидат кобни. Добра е победава за атмосфера во продолжение на сезоната, ама стварно се надевам дека ќе го засилиме ростеров бар со уште два до три ракометари. Ептен се потребни.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.403
Поени од реакции
24.553
Добро е што Петриќ се враќа во форма, ќе ни треба ептен во продолжение. Денес победа како победа убава, иако нервираат оние падови во кои не знаеме каде тераме. Подобар состав комлетно ќе ни се вратеше во игра. На Валур толку им е силата, иако мислам дека во гости ќе ни биде тешко да ги добиеме. Исто и Порто, а за Мелсунген воопшто не праам муабет, они можат комотно да се фајтаат за врв во Лига на шампиони. Ми се смени некако мислењето за Маргели, ме загрижува ептен чоеков. Има желба и мотив за игра ама многу е подложен на грешки, често се дига на шут кога најмалце треба, и баш глупави грешки праи со кои ги враќа противниците во игра. Има добри страни екипава, ама и доста детски болести кои можат да бидат кобни. Добра е победава за атмосфера во продолжение на сезоната, ама стварно се надевам дека ќе го засилиме ростеров бар со уште два до три ракометари. Ептен се потребни.
so margeli treba da se raboti. da e raul ili dejvis trener ke napravat nego igrac. vlado i stole so nego i holandzanov ke treba da si ja izvadat platata.

iskreno jas bi samo eden asalen sreden. klasa igrac. neka gi dadat site pari na toa ako treba, ke izdrzime so sto imame na drugite pozicii.

Член од
17 април 2024
Мислења
589
Поени од реакции
1.369
so margeli treba da se raboti. da e raul ili dejvis trener ke napravat nego igrac. vlado i stole so nego i holandzanov ke treba da si ja izvadat platata.
Коиј е топ во напад, ама во одбрана ќе треба доста да се поработи. Доста често знае да направи без врска две или пак три исклучувања и да добие црвен картон.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.316
Ни одговара резултатот во Португалија, со некој добар сплет на околности, со три победи дома би ја минале групава. Секако, од сегашна перспектива, триумфи над Порто и Мелсунген се научна фантастика.
Сепак, Порто можеби може да падне на атмосфера. Се изненадив дека имаше доста публика денес, со оглед на тоа што забегаа со цени на карти и се доста слаби на поле рекламирање на утакмици.
Со Порто мислам дека ќе биде ко во старите времиња, плус нареден ден играме фудбалски куп со Тиквеш, ќе се сврзе добра најава.
Слаб противник беа Валур. Голем дел од одбраните на Еспина се должеа на добрата одбрана или слабиот напад на исланѓаните.
Борозан засега игра добро, веројатно што знае да потроши некоја топка, се должи на тоа што немаме среден бек и он е тој што ја води екипата.
Во моментов Јапан би ја кренал екипава за 100%, само не знам каква е шансата некогаш да го вратиме кај нас. Дури и пред Карачиќ би го земал во моментов. Не дека не сакам Кара да се пензионира во Скопје, ама сепак... Најдобро и двајцата :D
Многу просечни бекови имаме, само Вуко е класа, само до кога ќе тера со здрав разум. Реално, со ваков состав веројатно би освоиле некаде меѓу 0 и 6 бода во ЛШ, далеку сме од некаков европски крем. Имаме дупки во играта во секоја утакмица.
Гоцка да го пофалам дека откако се врати кај нас, игра на врвно ниво.

Kajgana Shop

На врв Bottom