Serie A 2024/25

И Скудетото оди кај... (vol.2)

• Јувентус

• Милан

• Интер

• Бум Шака Лака

• Splendora

• Марадона

• Фиорентина/Аталанта

• Остала боранија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.013
Поени од реакции
9.677
Толку, потонаа овие психолошки. До крај на сезона нозе ќе им се тресат.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.528
Поени од реакции
66.059
Ха, луд лик е Де Геа. 5 пенали има фатено за Јунајтед во ПЛ, за цели 12 сезони. Да ми кажеше некој дека ке одбрани 2 на иста утакмица, никогаш не би поверувал. Ептен лош голман за пенали. Мило ми е што добро му иде во Италија, и мило ми е што воопшто се врати да брани.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.607
Поени од реакции
1.165
Sudiska lakrdija vecerva vo Firenca,primer za ucebnici kako NE treba da se koristi VAR sistemot !!

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.607
Поени од реакции
1.165
Na primer so onie soft penalcinja sto se sudat da ti odmilat i fudbal i sve,nebitno dali za tvojot tim ili kontra.. tuka krivicata najmnogu ja gleam vo VAR sudiite poso koga ke go viknat glavniot da gleda on e veke vo sah mat situacija..
Fudbalot e sepak igra so kontakti,mora da se gleda intenzitetot na kontaktot,akcijata i drugi faktori.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.013
Поени од реакции
9.677
Na primer so onie soft penalcinja sto se sudat da ti odmilat i fudbal i sve,nebitno dali za tvojot tim ili kontra.. tuka krivicata najmnogu ja gleam vo VAR sudiite poso koga ke go viknat glavniot da gleda on e veke vo sah mat situacija..
Fudbalot e sepak igra so kontakti,mora da se gleda intenzitetot na kontaktot,akcijata i drugi faktori.
Па и требаше да го викнат, пошо ги судат тие софт пеналчиња веќе. Проблемот не е во вар, проблемот е во критериумот што е пенал, а што не.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.648
А тоа да, мислев ќе кажеш дека нешо Милан е оштетен па затоа те прашав. Многу меки пенали се свират, а некогаш некои очигледни како оној што требаше да го добие Фиорентина на 1-1, непосредно пред да го дадат вториот гол. За мене и она на Торино не е пенал, нема врска дека сум за Интер, и обратна да беше ситауцијата не би го свирел за пенал, Хакан одоздола се набодува у крампоните на играчот на Торино, за мене тоа не е пенал али јебига ги свират и ќе ги свират истите.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.825
Поени од реакции
6.529
Ако идеме според реално што било пенал, шанса за гол спречен со фаул само нашиот прв пенал беше пенал.

Али мање битно, судијата беше ок генерално, али и мене ми смета што секој контакт се суди, а у ЛШ тоа не поминува исто и затоа секоја ЛШ утакмица нашиве се тркалаат по терен први 20 минути док да видат како ќе суди судијата, навикнати на жабарско судење.

Kajgana Shop

На врв Bottom