Riken
the power of imagination makes us infinite
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 12.749
- Поени од реакции
- 30.565
Нема лабаво.Ќе пропуштат еден пенал да им дадат на утакмица у одма се закануваат со Негреира
Нема лабаво.Ќе пропуштат еден пенал да им дадат на утакмица у одма се закануваат со Негреира
Ама сепак отиде да ја посетиш куќата на Европскиот Шампион а?
Во близина бев сместена, еднаш поминав покрај стадионот и то на грешкаАма сепак отиде да ја посетиш куќата на Европскиот Шампион а?
Ќе се правдаш дека не те чешало дупето после
Одлучи сега за што излажа.Во близина бев сместена, еднаш поминав покрај стадионот и то на грешка
Ауу друже судија, па ваљда не си сериозен за сликата со кујнатаОдлучи сега за што излажа.
Сигурна си дека си била сместена блиску до Сантиаго Бернабеу?
Gran Vía не е баш блиску.
Или па кафето со поглед , не беше баш од кујната?
Фалбаџике една
Да да Куртоа е крив што сите клошари во Мадрид навиваат за Атлетико.Три натпревари казна без публика, парцијално ќе биди затворена трибината зад голот на Метрополитано и казна од 45.000 евра.
Многу сум против насилства на натпревари од страна на навивачи, ама досега имаше тродупло поголеми испади од навивачи па немало ваква казна за клуб.
Куртоа си го бараше со боринче, па уште мочкото на излегување му гестикулира дека има две ЛШ титули а Атлетико 0
Лигушкар еден па ти бранеше на тој натпревар, ако одбранеше некој пенал можи и да имавме една титула
Бранеше во Лисабон, небитно неблагодарно копиле е Куртоа, Атлетико беше клубот кој го издигна на пиедестал.Да да Куртоа е крив што сите клошари во Мадрид навиваат за Атлетико.
Куртоа е крив што не одбрани некој пенал и Атлетико нема титула, иако не бранеше на тој натпревар он.
Не замарај и ти, сигурно не влезе таму специјално да се сликаш со швепс зградата.Ауу друже судија, па ваљда не си сериозен за сликата со кујната
Редовно сум таму кога сум Мадрид, се работи за бар во трговски центар.Не замарај и ти, сигурно не влезе таму специјално да се сликаш со швепс зградата.
Знаев од прилика кај е пошто јас коа бев у Мадрид пролетта, у близина бев сместен.
Е сеа Сантијаго е на 5км од тебе, Сибелес е нешто поблиску, близу тебе према Сибелес е на Кристијано Роналдо хотелот.
Џонтра свет на длану.