- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.431
- Поени од реакции
- 11.348
Абе ај тоа луда среќа ама продолжуваат ко ништо да не се десило?? WTF?
Абе ај тоа луда среќа ама продолжуваат ко ништо да не се десило?? WTF?
Ајде кажи ти, што очекуваш да се смени откога ќе падне Угледар? Што ќе се деси? Два дена после тоа русите у Днипро кафе ќе пијат? Објасни ни ја стратешката важност на Угледар на нас тука неписмените.Тоа незнам, ама штом стратезиве на форум викаат дека не е битно ваљда прави се.
Будали се ондак од врвот на подмладокот на Нато што од 2014 се таму утврдени. Треба да ги слушаат фотељашиве наши што имаат познавање од нуклеарна физика, физика, хемија, економија, компјутерски науки, геофизика, биохемија, астрономија, машински науки, математика, градежни науки, електротехника, информатички технолгии, биологија, информатички технологии и најново експерти во сферата на аеронаутиката. Све тоа научено од форуми и секако реддит, и сета можна жута штампа. И дека мислењето нивно е веродостојно колку моева специјализација во плукање во далечина.
Ako ne im e tolku bitno na UK zs trosat tolku lugje i resursi ?Ајде кажи ти, што очекуваш да се смени откога ќе падне Угледар? Што ќе се деси? Два дена после тоа русите у Днипро кафе ќе пијат? Објасни ни ја стратешката важност на Угледар на нас тука неписмените.
За Бахмут какви глупости испотресовте, ајде сеа дај да чуеме репете.
Зарем не сфаќаш дека сакаат целосно да ја скршат украинката армија, градовиве што ги напаѓаат ги срамнуваат со земја.Ајде кажи ти, што очекуваш да се смени откога ќе падне Угледар? Што ќе се деси? Два дена после тоа русите у Днипро кафе ќе пијат? Објасни ни ја стратешката важност на Угледар на нас тука неписмените.
кинжалот меѓу рогови на ф-16 му влезеАјде кажи ти, што очекуваш да се смени откога ќе падне Угледар? Што ќе се деси? Два дена после тоа русите у Днипро кафе ќе пијат? Објасни ни ја стратешката важност на Угледар на нас тука неписмените.
Ама ти незнаеш Кинезите што напишале за Кинжалоткинжалот меѓу рогови на ф-16 му влезе
Тинкај ајде јакокинжалот меѓу рогови на ф-16 му влезе
Украина ја брани секоја педа и скапо наплаќа за тоа. Тука што се паламуди за Угледар ете ја не знам колку бил битен, дајте кој знае нека објасни, што да очекуваме Угледар коа ќе падне?Ako ne im e tolku bitno na UK zs trosat tolku lugje i resursi ?
Кажи бе бабуш за Угледар стратешката битност што ви носи ерекција. За Бахмут заборави ли што све тресеше? Еве ги година дена после падот на Модерниот Сталиград 15 километра на лево се мрднати.Ама ти незнаеш Кинезите што напишале за Кинжалот
nisto ne ocekuame, a ugledar a kiev nisto nema da se smeni dodeka ne se zavrsi vojnata. i za kiev vaka ke zboris, ke se prefrlat togas vo lvov i naredniot den pak ke se puka... nebitno.Тинкај ајде јако
Автоматски споено мислење:
Украина ја брани секоја педа и скапо наплаќа за тоа. Тука што се паламуди за Угледар ете ја не знам колку бил битен, дајте кој знае нека објасни, што да очекуваме Угледар коа ќе падне?
Кажи бе бабуш за Угледар стратешката битност што ви носи ерекција. За Бахмут заборави ли што све тресеше? Еве ги година дена после падот на Модерниот Сталиград 15 километра на лево се мрднати.
Таман у Киев ќе влагаат сираците на овие што изгинаа по Донбас. Тогаш ПИОМ ќе ми пушти прв чек пензија. Дека не се брзаме.nisto ne ocekuame, a ugledar a kiev nisto nema da se smeni dodeka ne se zavrsi vojnata. i za kiev vaka ke zboris, ke se prefrlat togas vo lvov i naredniot den pak ke se puka... nebitno.
ama gledam tebe seute ti se brza...
Чекај сеа како ги срамнуваат со земја. Јас на темава читам дека Русите биле културни, боле господа, само со паметни ракети, ретко цивили биле повредени, не сакале народ да тепаат, Путин бил милостив имал рака подадено.Зарем не сфаќаш дека сакаат целосно да ја скршат украинката армија, градовиве што ги напаѓаат ги срамнуваат со земја.
seedno... anglija i francija 500 godini vojna imale, ako treba 600 ke terame. bitno krajot ke bide kako treba.Таман у Киев ќе влагаат сираците на овие што изгинаа по Донбас. Тогаш ПИОМ ќе ми пушти прв чек пензија. Дека не се брзаме.
Чекај сеа како ги срамнуваат со земја. Јас на темава читам дека Русите биле културни, боле господа, само со паметни ракети, ретко цивили биле повредени, не сакале народ да тепаат, Путин бил милостив имал рака подадено.
Дајте во тоа одделот за шизофреничари кај што сте сместени сите, договорете се. Рамнат со земја или се културни господа.
Запри малце, смири се, напиј се чај од камилица.Таман у Киев ќе влагаат сираците на овие што изгинаа по Донбас. Тогаш ПИОМ ќе ми пушти прв чек пензија. Дека не се брзаме.
Чекај сеа како ги срамнуваат со земја. Јас на темава читам дека Русите биле културни, боле господа, само со паметни ракети, ретко цивили биле повредени, не сакале народ да тепаат, Путин бил милостив имал рака подадено.
Дајте во тоа одделот за шизофреничари кај што сте сместени сите, договорете се. Рамнат со земја или се културни господа.
Леле готово, Угледар ќе паѓа, леле, како понатаму во животов.Запри малце, смири се, напиј се чај од камилица.
Ја озбилно прашав. Тие што биле проукраински велеле дека Угледар е небитен пиеле копиум. Зошто Угледар е битен и што да очекуваме да се случи сега еве да речеме утре ако падне градот?Озбилна е темава, а има едни мемиња со копиум душа дале за постирање во вакви прилики...
Ај сеа сериозно си има тема за јадење гoмнa.
Имаш видено снимки од 'градот'? Секојдневно го бомбардираат, веќе пустина е, ама режимот во Киев нема да сопре да праќа топовско месо.Чекај сеа како ги срамнуваат со земја. Јас на темава читам дека Русите биле културни, боле господа, само со паметни ракети, ретко цивили биле повредени, не сакале народ да тепаат, Путин бил милостив имал рака подадено.
Тоа ти ја докажува моќта на Русија. Можат да допрат било каде било кога. Со кинжалот нема време влечки да облечат да побегнат.Тинкај ајде јако
Украина ја брани секоја педа и скапо наплаќа за тоа. Тука што се паламуди за Угледар ете ја не знам колку бил битен, дајте кој знае нека објасни, што да очекуваме Угледар коа ќе падне?
Кажи бе бабуш за Угледар стратешката битност што ви носи ерекција. За Бахмут заборави ли што све тресеше? Еве ги година дена после падот на Модерниот Сталиград 15 километра на лево се мрднати.