Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    762
i sto? jas ziveam kade jas sakam da ziveam be ajvan... kur me zabole za sad... jas pravam pari u azija, treba da se srekni sto seuste trosam mal del na zapad.

Курот ни го отече на цел форум кај правиш пари и кај живееш. Ни те праша некој, ни па кур го заболе за тебе и твоето помочано его. Човек тема не може да отвори и да прочита нешто нормално од твојот селандурски речник. Дај олабави жити се, и други живеат настрана па не го тупат овде, ебате отров

Sent from my iPhone using Tapatalk

Последно уредено:
Курот ни го отече на цел форум кај правиш пари и кај живееш. Ни те праша некој, ни па кур го заболе за тебе и твоето помочано его. Човек тема не може да отвори и да прочита нешто нормално од твојот селандурски речник. Дсј олабави жити се, и други живеат настрана па не го тупат овде, ебате отров

@Ne_sum_ja го праша.

Курот ни го отече на цел форум кај правиш пари и кај живееш. Ни те праша некој, ни па кур го заболе за тебе и твоето помочано его. Човек тема не може да отвори и да прочита нешто нормално од твојот селандурски речник. Дсј олабави жити се, и други живеат настрана па не го тупат овде, ебате отров

imas opcija ignore iskoristija. mene ako ne me citiras jas ne te ni citam znam deka si gomno :toe:

Не го прашав. Знам кај живее. Посочив иронија.

nema nisto ironicno vo toa. jas mozam kade sakam da ziveam imam prilicno dosta opcii. sum odbral vamu zasto mi e ok sega za sega, za nekoj mesec ke ziveam sekako na drugo mesto.

aus ne e usa.

Едниот живее во Австралија а другиот во САД а тука се бодрите за падот на империјата, дедоларизации срања. Дечки дајте имајте малку исав :D
Овие акции водат до падот dumb ass. Затоа и сум против нив.

pa koga konstantno me diskutirate mene mesto temata taka e... eve jas za tebe znam deka si gomnar i dovolno e

Егоистично копито како тебе може да е само предмет на заебанција за дискусија на форумов.

Курот ни го отече на цел форум кај правиш пари и кај живееш. Ни те праша некој, ни па кур го заболе за тебе и твоето помочано его. Човек тема не може да отвори и да прочита нешто нормално од твојот селандурски речник. Дај олабави жити се, и други живеат настрана па не го тупат овде, ебате отров

А ти, колку сервери преврте ?

А ти, колку сервери преврте ?

Што се збуни па ти така наеднаш? Или убаво ти е да го слушаш како се фали колку пари правел и каде живеел? Пофали се и ти де од Белгија, што се стегаш :)

Да не те ебава вака одма што се тепаш? :)

Егоистично копито како тебе може да е само предмет на заебанција за дискусија на форумов.

mozes samo za kur da mi se fatis... toa e realnosta gomce edno :icon_mrgr:

Ostanete on topic..
Автоматски споено мислење:

100 dusi ti rekoa deka si glup, znaci glup si...

duri i ovaa epska misla za ekvatorot i normalni ti e idiotski glupa :toe:
Realno, go imas preminato ekvatorot.. od severna na juzna hemisfera... ekvatorot e granicata.. :kafence:

Последно уредено:
Ostanete on topic..
Автоматски споено мислење:

Realno, go imas preminato ekvatorot.. od severna na juzna hemisfera... ekvatorot e granicata.. :kafence:

100 pati go imam preminato, normalna rabota, duri i ziveev na nekolku km od nego... nisto strasno :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom