Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    725

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.069
Поени од реакции
1.561
i sto? jas ziveam kade jas sakam da ziveam be ajvan... kur me zabole za sad... jas pravam pari u azija, treba da se srekni sto seuste trosam mal del na zapad.
Курот ни го отече на цел форум кај правиш пари и кај живееш. Ни те праша некој, ни па кур го заболе за тебе и твоето помочано его. Човек тема не може да отвори и да прочита нешто нормално од твојот селандурски речник. Дај олабави жити се, и други живеат настрана па не го тупат овде, ебате отров

Sent from my iPhone using Tapatalk

Последно уредено:
Член од
28 август 2013
Мислења
4.368
Поени од реакции
13.301
Курот ни го отече на цел форум кај правиш пари и кај живееш. Ни те праша некој, ни па кур го заболе за тебе и твоето помочано его. Човек тема не може да отвори и да прочита нешто нормално од твојот селандурски речник. Дсј олабави жити се, и други живеат настрана па не го тупат овде, ебате отров

@Ne_sum_ja го праша.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.405
Поени од реакции
24.564
Курот ни го отече на цел форум кај правиш пари и кај живееш. Ни те праша некој, ни па кур го заболе за тебе и твоето помочано его. Човек тема не може да отвори и да прочита нешто нормално од твојот селандурски речник. Дсј олабави жити се, и други живеат настрана па не го тупат овде, ебате отров

imas opcija ignore iskoristija. mene ako ne me citiras jas ne te ni citam znam deka si gomno :toe:

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
2.079
Едниот живее во Австралија а другиот во САД а тука се бодрите за падот на империјата, дедоларизации срања. Дечки дајте имајте малку исав :D
Овие акции водат до падот dumb ass. Затоа и сум против нив.

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.069
Поени од реакции
1.561
pa koga konstantno me diskutirate mene mesto temata taka e... eve jas za tebe znam deka si gomnar i dovolno e
Егоистично копито како тебе може да е само предмет на заебанција за дискусија на форумов.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.313
Курот ни го отече на цел форум кај правиш пари и кај живееш. Ни те праша некој, ни па кур го заболе за тебе и твоето помочано его. Човек тема не може да отвори и да прочита нешто нормално од твојот селандурски речник. Дај олабави жити се, и други живеат настрана па не го тупат овде, ебате отров

А ти, колку сервери преврте ?

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.069
Поени од реакции
1.561
А ти, колку сервери преврте ?
Што се збуни па ти така наеднаш? Или убаво ти е да го слушаш како се фали колку пари правел и каде живеел? Пофали се и ти де од Белгија, што се стегаш :)

Да не те ебава вака одма што се тепаш? :)

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.432
Поени од реакции
4.175
Ostanete on topic..
Автоматски споено мислење:

100 dusi ti rekoa deka si glup, znaci glup si...

duri i ovaa epska misla za ekvatorot i normalni ti e idiotski glupa :toe:
Realno, go imas preminato ekvatorot.. od severna na juzna hemisfera... ekvatorot e granicata.. :kafence:

Последно уредено:

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.405
Поени од реакции
24.564
Ostanete on topic..
Автоматски споено мислење:

Realno, go imas preminato ekvatorot.. od severna na juzna hemisfera... ekvatorot e granicata.. :kafence:
100 pati go imam preminato, normalna rabota, duri i ziveev na nekolku km od nego... nisto strasno :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom