Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    725
Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.162
Поени од реакции
22.738

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.625
Поени од реакции
33.789
Автоматски споено мислење:

London is the "main opponent of peace" in the context of resolving the Ukrainian crisis, Dmitry Polyansky, First Deputy Permanent Representative of Russia to the UN, told RIA Novosti.

"It is absolutely clear to us that, of course, the United Kingdom is indeed behind many initiatives that undermine all peace efforts in Ukraine. One only needs to recall how former British Prime Minister Boris Johnson disrupted the talks in Istanbul, which had resulted in the initialing of a draft peace agreement between Russia and Ukraine."

Последно уредено:
Член од
8 мај 2013
Мислења
11.826
Поени од реакции
36.860
Ја заредивте со твитовите денес. Не беше ли ослободена некоја бавча во Донбас, да има што да се слави?

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.300
Поени од реакции
7.022
Ја заредивте со твитовите денес. Не беше ли ослободена некоја бавча во Донбас, да има што да се слави?
Укровермахт покушава да повуче своје ударне групе са Угледара, који се нашао у „клештима” руских трупа, каже Кимаковски, саветник шефа ДНР.

Дронови бацају летке по Угледару са позивом на предају. Једини пут за бекство је отвореним сеоским путем, који је под нашом контролом.

У међувремену, у украјинском сегменту интернета почиње урлик о опкољавању остатака 72. бригаде.

ДЕКИ на Телеграму Јутубу РуТубу

Оружане снаге Русије ноћу су задале снажан ударац циљевима у Украјини: погођена фабрика Мотор Сич у Запорожју

Оружане снаге Русије уништиле су 800 милитаната и четири складишта теренске муниције. Нове авио-бомбе са УМПЦ и УПМБ, као и Искандери, напали су мете у Запорожју. Непријатељска железничка инфраструктура је оштећена, има долазака у предузеће "Мотор сич", које производи моторе за авионе.

Такође, извршени су удари по војним циљевима у Кијевској, Черниговској, Полтавској, Сумској, Харковској, Вињичкој и Черкаској области.

ДЕКИ на Телеграму Јутубу РуТубу

како победува украина според фон дер лајен М?

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.300
Поени од реакции
7.022
Убаво кажа, две и пол години трае седумдневната војна :pos:
за 7 дена со стотина жртви и илијадници уапсени нацисти инсталирани во украина ќе завршеше ако не се замешаја борис џонсон и фон дер лајен кои ја натераа украина да се бори за туѓи интереси......

Kajgana Shop

На врв Bottom