Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
14 април 2012
Мислења
32.446
Поени од реакции
65.705
Претерувате малку со тие носталгии. Види го какво говедо е Халанд, руши све пред себе кур не му чуе. Би го изел Кин во 100 од 100 ситуации. Прототип на викинг е.
И татко му беше говедо, и татко му се искурчи на Кин, па заврши без колена на крај. Ке го начека некој како Бен Ми негде на културно ако продолжи со вакво сељакање, па ке лета како што леташе Ди Марија во рекламите на Олд Трафорд. Може потоа да јаде џигер и срца од бизон колку сака. Како пизда го гаѓаше Габриел со топка, кога овој беше свртен со грб. Се исељачи на Артета, Габриел Жесус, па и овој малиов Луис Скели.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
И татко му беше говедо, и татко му се искурчи на Кин, па заврши без колена на крај. Ке го начека некој како Бен Ми негде на културно ако продолжи со вакво сељакање, па ке лета како што леташе Ди Марија во рекламите на Олд Трафорд. Може потоа да јаде џигер и срца од бизон колку сака. Како пизда го гаѓаше Габриел со топка, кога овој беше свртен со грб. Се исељачи на Артета, Габриел Жесус, па и овој малиов Луис Скели.
Нема такви мажишта сеа ниту па фудбалот е таков. На вакви курчала и едни патарушки како Џои Бартон и Гари Медел ќе завршеа работа, не мора фаци како Кантона и Рој Кин.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.125
Поени од реакции
13.222
Патем искрено од срце посакувам Родри да се врати побрзо од очекувањето, лани за влакно ни избега титулата со Родри здрав, не сакам евентуално фактор за потенцијална титула да е повреда на нечив противнички играч, туку добри резултати на Арсенал (освојување 90+ бода). Да се потсетиме какво мислење имаа некои фанови на Сити за Одегард пред некоја недела, кармата е заебана ствар многу брзо стига.

1727130533475.png

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.765
Поени од реакции
11.270
Претерувате малку со тие носталгии. Види го какво говедо е Халанд, руши све пред себе кур не му чуе. Би го изел Кин во 100 од 100 ситуации. Прототип на викинг е.
Ok brat izvini <3 samo ke spomnam deka haaland ne mrdna od lisandro kepecot.
A tek zamisli kin.
On pak neka bide viking.

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.507
Поени од реакции
2.356
Ok brat izvini <3 samo ke spomnam deka haaland ne mrdna od lisandro kepecot.
A tek zamisli kin.
On pak neka bide viking.
И кој ти кур со ова лигавење? awwwww lisandro ne go pustil da mrdne, metar i eden prosecen kur e visok, kako uspea da go vmetnes vo ovaa diskusija?

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.190
Поени од реакции
9.195
Кога удираме на носталигија и минато, прајм Руни ќе ја шамара Норвешкава пизда. :D

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.565
Поени од реакции
5.608
Иако е неспорен квалитетот на Халанд, според мене и најдобар шпиц моментално во свет курчењево ме нервира ептен.

Многу луѓе го сакаат како играч, ако продолжи вака може да има контра ефект само.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.190
Поени од реакции
9.195
Во што ? Во физикус или во игра како класичен напаѓач ?
За рвање беше муабет, за голови се гледа дека има подобар шпиц е, ма да фудбалски покомплетен е како играч е Руни.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.439
Поени од реакции
7.725
Иако е неспорен квалитетот на Халанд, според мене и најдобар шпиц моментално во свет курчењево ме нервира ептен.

Многу луѓе го сакаат како играч, ако продолжи вака може да има контра ефект само.
Ради арогантноста е тоа што е, тоа веројатно го прави за класа подобар од останатите.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.565
Поени од реакции
5.608
Ради арогантноста е тоа што е, тоа веројатно го прави за класа подобар од останатите.
Борбеност и арогантност дур игра е едно, прав воин. Нема збор тука, само треба да има некаде граница.

Во Дортмунд не ми текнува да бил вака надвор од терен.
Ама океј, ќе видиме, времето ќе покаже :)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.446
Поени од реакции
65.705
И Нил Мопеј е арогантен. Разликата е што овој има и квалитет, не е само суво курчење. Само ова селсково курчење му е непотребно. Ми делува дека веќе ги фаќа паника што 4 по ред не можат да го победат Арсенал.

Член од
26 септември 2023
Мислења
79
Поени од реакции
223
Placeme vo denesno vreme kako site se drugari i nema rivalstvo. Podobro e da e vaka otkolku posle derbi da se guskaat site. 100% sum so Haaland i villain pristapot negov. Ete imas motiv plus, ti se kurcel, tepaj go i vrati mu so isto kurcenje nikoj nema zbor da kaze.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.277
Поени од реакции
113.260
А зошто да не им се курчи? Цел меч задржаваа време и провоцираа, особено тоа гомното Габриел што беше обесен цело време на него. Кога некој си го бара ќе си го добие, јебига.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.190
Поени од реакции
9.195
Placeme vo denesno vreme kako site se drugari i nema rivalstvo. Podobro e da e vaka otkolku posle derbi da se guskaat site. 100% sum so Haaland i villain pristapot negov. Ete imas motiv plus, ti se kurcel, tepaj go i vrati mu so isto kurcenje nikoj nema zbor da kaze.
Со кого ќе се караат за Халанд сега?
Освен фанови на Барселона сити нема фанови.

Kajgana Shop

На врв Bottom