Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.982
Toj na arena vcera sto go pustija posle utakmica nisto ne dade od nas, osven sansata na Mikhitarijan, ja nemase ni onaa od prvo koga golot bese prazen i Darmijan sutna pa Gvardiol spasi mozda i cist gol.
Realno nie imavme dosta onakvi polusansi, kade ne ni upatija sut ili bea blokirani taka nesto, a od koi lesno mozese da se dade gol, takvi ne ni pustaat na highlights i vaka da gleas ko vcera na Arena ke dobies vpecatok deka samo Siti napagale i stvarale sansi, a u realnosta toa ne bese taka, osven vo poslednata faza od mecot.

Sansata na mecot inace sekako e onaa na Gundogan na krajot, tuka veke mnogu potfrli cela odbrana na Inter, ne ubi i faktot sto Karlo Augusto morase da igra 90 minuti, ne mozese gore so Doku koj bese svez, Siti pametno igrase tuka, prvo gledaa da ne osakatat desno, pa gi smenivme Bisek i Pavard, i posle udrija na Karlos i Bastoni.

Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
На 0:20 каков дубински пас моеше да му протне на Тареми. Де Брујне тука ќе го испратеше у гол шанса.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
На 0:20 каков дубински пас моеше да му протне на Тареми. Де Брујне тука ќе го испратеше у гол шанса.
Не ми делува дека Тареми е подготвен за спринт таму, повеќе се отвора да прими топка. Не се разбираат сеуште. Да е Лаутаро, знаеш дека ќе тргне.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.296
Поени од реакции
11.597
Можи да ја стасаше таа ДУБИНСКАТА Мбапе, ама Тареми сигурно не. Подарок топка за Сити ќе беше тоа.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не ми делува дека Тареми е подготвен за спринт таму, повеќе се отвора да прими топка. Не се разбираат сеуште. Да е Лаутаро, знаеш дека ќе тргне.
Знам, сакав и ова да го допишам ама го остаив за другиот час. Фала што искочи у сусрет.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.982
Димарко и Думфриз прва.
Ај да го видиме Дензелот како ќе се снајде. Со Дармијан сме премногу дефанзивни...
Damfris e uvek motiviran protiv negoviot nemesis od sprotivnata strana, ke ima krvenje od sam start so nego, samo da ne pregori i da ne naprai glupost. Ocekuvam pobeda vecer i prvenec na Lautaro, vreme e i ovoj da proraboti bemliga.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.166
Поени од реакции
12.961
Имам некое лошо чуство околу текмава денес.
Дали дека ми се десија некои безвезе работи приватно,бемлига...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom