- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 5.676
- Поени од реакции
- 4.054
Tocno ....da, uste bese evtin, otkako stignaa nad 45% od pazarot pocnaa sekoja godina +100
Tocno ....da, uste bese evtin, otkako stignaa nad 45% od pazarot pocnaa sekoja godina +100
Инвеститорот бил ГрујоСигурно Маџариве се параван на Кина за вложувањава, нема теорија толку да се моќни за сегде наеднаш да им текне да вложат
Па вие од Левица сте за Кина, сега некако почна да ви смета.Сигурно Маџариве се параван на Кина за вложувањава, нема теорија толку да се моќни за сегде наеднаш да им текне да вложат
Нема врска дека сум левичар чисто сум за нив зашто единствени се што креваат глас против шипците него да се навратам на темата…Па вие од Левица сте за Кина, сега некако почна да ви смета.
Неверувам ептен се закачија со масното ткивоИнвеститорот бил Грујо
Аха а за што служи тој бекдор?Ги банираат поради backdoor во опремата, не поради коперациски муабети
Sent from my iPhone using Tapatalk
Backdoor зборот на што ти асоцира тебе?Нема врска дека сум левичар чисто сум за нив зашто единствени се што креваат глас против шипците него да се навратам на темата…
Воопшто не ми сметаат кинезите баш напротив имам пишано дека треба да се свртиме накај нив и да користиме тоа што сакаат да купат влијане на Балканот, дали ги сакаме или не небитно они ке бидат светска сила па убаво е да им сме наклонети
Автоматски споено мислење:
Неверувам ептен се закачија со масното ткиво
Автоматски споено мислење:
Аха а за што служи тој бекдор?
На ништо не знам англиски затоа дакав да ми објасниш околу оваBackdoor зборот на што ти асоцира тебе?
Backdoor - задна врата, зделки што се прават приватно помеѓу две компании, во овој случај 4iG и Huawei. Заради Huawei кој е баниран, ќе треба 4iG да користи нова чиста мрежа.На ништо не знам англиски затоа дакав да ми објасниш околу ова
Епа тоа де Хуабеј е баниран зашто кинезите вршат шпиунажаа затоа и нимим е потребно да влезат на овие простори како оператори ама зашто не можат директно ке идат индиректноBackdoor - задна врата, зделки што се прават приватно помеѓу две компании, во овој случај 4iG и Huawei. Заради Huawei кој е баниран, ќе треба 4iG да користи нова чиста мрежа.
Кинеската опрема е доста подобра изработена и поефтина од таа чиста мрежа која ја имаат сега операторите. Чиста мрежа се употребува за да се заштитат нашите податоци и од владите, но сепак има пак напади на интернет и за жал ние сме оштетени на крајот.
Какви зделки бе човек? Backdoor е намерно оставен пристап до сервер/software каде без твоја дозвола може да се пристапи во било кое време со сите комплетни привилегии.Backdoor - задна врата, зделки што се прават приватно помеѓу две компании, во овој случај 4iG и Huawei. Заради Huawei кој е баниран, ќе треба 4iG да користи нова чиста мрежа.
Кинеската опрема е доста подобра изработена и поефтина од таа чиста мрежа која ја имаат сега операторите. Чиста мрежа се употребува за да се заштитат нашите податоци и од владите, но сепак има пак напади на интернет и за жал ние сме оштетени на крајот.
Штом ти чисто се сомневаш, тогаш нема што да дискутираме тукаБекдор е некој сервис кој е вклучен во софтверот преку кој трета странка може да следи и добива некакви информации. Чисто се сомневам дека со Хуавеи беше ради тоа. Чисто им сметаше во бизнисот на западните компании и го елиминираа од пазарот преку измислени афери.
западот секаде има бекдор па за тоа не се бунишШтом ти чисто се сомневаш, тогаш нема што да дискутираме тука
Познат експерт си во секоја категорија
Не се буни, туку чисто информативно ја кажува причината поради која се банирани уредите на Huawei.западот секаде има бекдор па за тоа не се буниш
не праам муабет со тебе, него со него.Не се буни, туку чисто информативно ја кажува причината поради која се банирани уредите на Huawei.
Како да се дискутира со тебе кажи после ова? Убаво кажале, не чепкај гомно да смрди. Терај магарето жити сезападот секаде има бекдор па за тоа не се буниш