Јас ова подвлеченото сум го кажал?
Ајде цитирај ме кај сум го кажал тоа, а јас ќе признам дека ти не ги вадиш глупостиве од г`з.
Кажа некој што што е затруен со западна пропаганда и не може да ни да разликува реалност од „антизападна пропаганда“.
Многу примери има каде украинско ПВО има малфункција и удира цивилни објекти, или истото ПВО кога соборува проектил кој завршува во цивилен објект. За кој случај точно зборуваш ти? Имало случај каде РФ намерно гаѓала школо/градника?
Намерно како што Израелците намерно ги активира пејџерите да експлодираат дење кога корисниците на пејџерите со во јавност?
Разликата е во тоа што Хезболах нема причина да продуцира фолс флегови пошто кyp ги боли што мисли западната јавност. Израел од друга страна... Па еве скоро година дена се влечат на тој фолс флег како оправдање за етничкото чистење и геноцидот што го прават. Но како минува времето дури и подршката од западот опаѓа, пред некој ОН им донесоа резолуција да престанат со воените дејства. Ете кој е мотивот на Израел.
Ова е елаборирано миљон пати на темава, ама ти си како падобранец овде на секои неколку месеци упаѓаш кога ќе се деси нешто поголемо, и појма немаш што се дешава ама многу љубиш да објаснуваш што се дешава.
Ама ај, ако ти мислиш дека на територија колку Кисела вода и Драчево а која е набљудувана 24/7 на секој можен начин, дека таму мусли на мопеди можат да организираат напад врз Израел без Израел тоа да го дознае... ОК. Само раскажи ни нешто повеќе за „тресење зелени“.
Си приметил дека
никогаш немаш што да напишеш конкретни замерки за содржината на тие цитати?
Ама кога ќе напишеш нешто, редовно ги коментираш самите постери/пишувачи. Тоа инаку се вика ад хоминем. А најпосле имаш и игнор копче, па толку ако ти сметам јас и содржините кои ги постирам: ПА СТАЈ МЕ НА ИГНОР БЕ... Што ме замараш вака со лично коментирање.
Што очекуваш да ти кажам, дека нема да постирам што мислам дека е важно за темите за тебе лично да не ти сметам? Логично ти е тоа? Светот окулу тебе се врти, а?