ТИФОМАНИЈА!

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.582
Поени од реакции
8.447
То бе царе, за то зборам и јас. Вас целта ви беше да слезите од комбе да се сликате со знамето “нема заком што можи да не спречи” и послем нападот на Чкембари дим да ме њама. Ниту сте дошле за контакт ниту ништо… Инстаграм потег за слика и то е то.
То е то (y)

Член од
26 март 2022
Мислења
584
Поени од реакции
5.434
Ти прво биди таму, па после пишувај. Го вртите муабетот, како што го убрзувате клипот. Збори ми за спин после:)

Вас ве тераа од Градски кога се пуштија Комити на терен на прославата? Да. Можевте нешто да направите? Не. Точка крај. И сега? Треба да ве ругам за тоа...боже господе.

Само не си препишувајте тука џандарски фори, мислиш од вас се бегало...

Секако чим бегате вака од поентите, со смешни спинови, толку е и од муабетот, секако се отече за ова до максимум.

Ваша најголема болка е што знаете дека имавте и повеќе од идеални услови, не искористивте и тоа е тоа. Завршена приказна, терајте си понатаму:)

Член од
2 декември 2022
Мислења
247
Поени од реакции
584
Многу сакам да пишам некои работи ама ќе ме нападнат моите скопјани а може и ќе ме банираат повторно , Се гледаме утре во Кавадарци

Член од
11 април 2023
Мислења
2.071
Поени од реакции
6.818
Многу сакам да пишам некои работи ама ќе ме нападнат моите скопјани а може и ќе ме банираат повторно , Се гледаме утре во Кавадарци
Пиши ми порака ако доаѓаш во Кавадарци да ти го извадам белото од нос

Член од
20 август 2022
Мислења
56
Поени од реакции
235
После фамозната слика на која Комити стојат, сега и видео од 6 секунди кое УБРЗАНО се врти...А зборите после за ,,монтери" (монтажери е инаку, али ајде не ни очекувам толкав напредок).

Билтенот како аргумент падна во вода, муабетот за ножеви исто така, иако наводно дури седум биле, од кои една сабја. Камења фрлавте така да сега за сега слабо напредувате. Многу нешта брзо паднаа во вода.

Е сега за видеото..прво се докажува и една важн работа, дека комбето избега одма на старт, без екипата. Тоа го потенцираа неколку дечки. Се гледа и на снимката како се повлекува нашата екипа, а комбето претходно си оди. Но, каде е бегањето такво или контактот???;)

БАШКА КЛИПОТ Е ТОЛКУ УБРЗАН хахаха, можно ли е до толку да мислите дека такви глупи фори ќе ви поминат :)

Да потенцирам, Полицијата уште веднаш напомена дека нема да дозволат наше присуство ниту на стадионот, ниту покрај стадионот. Се даде поддршка, се покажа пркос и карактер, НА ЗАБРАНЕТО гостување, дур некој друг не отиде да си го бодри клубот на регулар натпревар истиот ден. Е со тие дечки, од кои тука 90% не биле али ,,чуле од прва рака" со правиме муабет..

Уште кога почна инцидентот, Полицијата почна да притиска, дополнително се зголеми притисокот кога дојде ЕБР. Вие, ниту пробивте, ниту УДРИВТЕ барем еден од 14 лица, ниту дојде до било каков контакт, а мислиш како зборите, дека сте ја прегазиле екипата :)) Се гледа и на снимката, дека да, екипата се повлекува што е нормално кога си притиснат од обична Полиција, ЕБР и додека некој позади нив фрла со што ќе стигне.

Да, како што и пишавме, 2-3 од вашите знаеа што сакаат, они и го предводеа ,,нападот". Другите мукла, повеќе им правевте гужва, башка ги осрамотивте со фрлањето камења. Ништо ново, само заврши времето на плачење, разбравте и вие дека тешко е да воспоставиш дисциплина за таа работа.

Но, главната работа е дека, при вашето доближување, имавте убава можност да напредувате, едни добри минута и повеќе, но ништо. Жими тие 2-3, другите ништо..НУЛА!

Така да, кратете, убрзувајте го, бадијала е. Се што кажавме се докажа. Од се што зборевте - речиси ништо важно не искочи вистина..

Дечки, не бевме на Широк Сокак, бевме во факинг село од Господ заборено. Услови за напад - идеални. Е тоа што вие сте си отишле предвреме тоа е ваша работа.

Стварно ли очекувавте дека лабаво во прва минута, преку кордонот ќе си поминеме и ќе стигнеме на трибина? Тоа да го направевме, што патем е невозможно, ќе измислевте нешто трето - корео зошто сме немале..:)

Нормално, на забрането гостување одиш, бараш начин да стигнеш до целта. Како и да е, по мене истата е остварена. Дојде екипата? Дојде. Навиваше? Да. Се сликаше? Чао пријатно. Имаше обид за судир и тоа е тоа.

За тоа дека Балисти не ги сметате за ривали, жива глупост. Пиши немавме луѓе, се палиме за у Новаци и тоа е тоа. Мислиш секако некој ќе ти поверува... Остаиле 10-на демек, дај да не се заебаваме :) Тие што сте биле сте биле, батали веќе муабети од типот ,,тргнаја коли" ,,бевме 100 али останавме 17".

А за вакви и слични моменти..па колку пати не у вакви села, туку директно на терен се влагало? Три-четири пати од наша страна, во многу полоши околности од овие, така да, ајде веќе да не забегуваме ;)
После 21 сат успевате да формирате официјално мислење? Шо вие? Температура да не имате? Се е во ред?

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.582
Поени од реакции
8.447
Ти прво биди таму, па после пишувај.

Само не си препишувајте тука џандарски фори, мислиш од вас се бегало...
Јас не бегам ни од џандари:kezec:

Во поќе случки сте бегале, прв јавен доказ е ова.
Па зато вредат и сите дупенки:свиркам:

Член од
19 август 2024
Мислења
9
Поени од реакции
3
Decki neutralna strana za glupostive so gi pisavte ste smesni i edni i drugi ne znajte ni da se istepate ko lugje se ponasate ko neandertalci. Nisto posebno od celava situacija ja naprajvte ko da imalo 20 minutna tepacka zagreota ste site grupi ovde zaedno hahahaa kauri

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.388
Поени од реакции
24.533
Јас не бегам ни од џандари:kezec:

Години сте бегале, прв доказ е ова.
Па зато вредат и сите дупенки:свиркам:
za da imas prilika da "begas" prvo treba da imas muda da dojdes vo skopje. ti si obicna picka sto ne ni dojde na vasa utakmica, naprotiv tuka si na nasha. toa e, dlaboko u dusha sakas da si komita. :icon_mrgr:

Член од
8 октомври 2015
Мислења
931
Поени од реакции
2.888
Со ножеви и тоа. Види у билтенот, ќе ти стане јасно. А камењата што летаат исто не се ваши, им испаѓаат на Комити додека бегаат
А шојма врска видето со ножојте, и дали било видеото убрзано или не, а не е. Се избега од линијата? Да. Зошто и од кој се избега скроз кон комбето? Зоне побегуља. Срам треба да ти е ова шо го коментираш а и самиот не си верваш. Ете нека судат другите групи, преку курот дојде со твоите телетабис коментари на кои не верват ни твојте, ама лике клале колку "така е" да поткрепат.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.388
Поени од реакции
24.533
А шојма врска видето со ножојте, и дали било видеото убрзано или не, а не е. Се избега од линијата? Да. Зошто и од кој се избега скроз кон комбето? Зоне побегуља. Срам треба да ти е ова шо го коментираш а и самиот не си верваш. Ете нека судат другите групи, преку курот дојде со твоите телетабис коментари на кои не верват ни твојте, ама лике клале колку "така е" да поткрепат.
nie amburgeri so sipci i pravoslavni sipci ne jademe. sto ocekuvas? do sabajle da ve cekaat da si gi najdete mudata i toa otkako se gagalo so kamenja i baklji... ako ste bile tolku "hrabri" se znae kade ke ste napravele zaseda ama toa e.... ke jadete gomna ovde uste den dva, i edino na kraj sto ke se pamti e deka nie dojdovme a vie picenca nitu dojdovte vo skopje nitu probavte nesto so bracata vasi so koj jadete amburgeri sto igraa a vas stadion. bitno dojdovte da go gledate vardar.

Член од
20 декември 2023
Мислења
184
Поени од реакции
719
Четвртото прашање по релативност гласи:

Ако Чкембари можеле лесно да поминат преку “четири џандари” до Комити, а не го направиле тоа од страв, зошто Комити не поминале лесно одзади “четирите џандари” да стигнат до Чкембари, туку се одлучиле на шпринт во комбе?

Kajgana Shop

На врв Bottom