Даjте сериозно... Ви недостига ли Jугославиjа?

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.429
Поени од реакции
5.140
Затоа ни фалат тирани и репрезентација во фудбал.
Како кому, тебе глеам не ти фали ништо!

Еве ќе најдеме вожд некој и тој ќе ги контролира медиумите и ќе пере мозок и ќе ни објаснува за љубичици и виножита и сите ќе бидеме среќни.
Зошто, што им фали на денешниве вождови па ќе ги менваш?

Секој може кај сака да оди. Не е ова Источна Германија и ѕидот.
Секој има газе!
Не, ова е Германија 1940, познат како трети рајх, ама тоа ништо не значи нема да ти храни децата туку ќе те спаси од нив.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.783
Поени од реакции
5.056
Како кому, тебе глеам не ти фали ништо!

Зошто, што им фали на денешниве вождови па ќе ги менваш?

Секој има газе!
Не, ова е Германија 1940, познат како трети рајх, ама тоа ништо не значи нема да ти храни децата туку ќе те спаси од нив.
Мене ок ми е власта и демократијата.

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.429
Поени од реакции
5.140
Мене ок ми е власта и демократијата.
И јас мислам дека се ти е потаман.
Докажано е дека во празна куќа(глава) ништо не може да фали.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026

Знае некој нешто повеќе околу случката, прв пат слушам за овој настан.

Член од
5 септември 2024
Мислења
198
Поени од реакции
346

Што вака бе? Истиве проблеми и 70 ти години...
Не баш. За рмбачите имаше работа ама имаше и плата и бенефити, за паразитите јебига мораше да бидат КПМ и да го поддржат во секакви ситуации.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.423
Поени од реакции
2.421

Многу јак предлог на Четнициве .....све е забегано на Македонскиот (балканскиот )полустров

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.688
Поени од реакции
48.896

Многу јак предлог на Четнициве .....све е забегано на Македонскиот (балканскиот )полустров
Можам да замислам доколку ние, со нашава концетрација на југословени и пострашна концетрација на душевни југословени- продолжувачи на делото, да би помислиле на вакво нешто, нареден ден војна ќе има.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.423
Поени од реакции
2.421
Можам да замислам доколку ние, со нашава концетрација на југословени и пострашна концетрација на душевни југословени- продолжувачи на делото, да би помислиле на вакво нешто, нареден ден војна ќе има.
па веќе имат Тивка војна помеѓу Небањаните и учки од една страна и СДСМ,Левица,и све шо е патриотско од друга страна....ниту се дружат ниту се мажат ,женат,ниту среќавања на било какви верски настани....фала шо ме потсети, на тој главниот/лажниот од партијата на маршалот во Скопје шо лапаше пари,се пијанчеше и други бенифиции од ДПМНЕ и од 5 управа од 2006 до 2017 за да одземат гласови на левите а у ствари абер немаше ни кој беше маршалот...

Kajgana Shop

На врв Bottom