Како кому, тебе глеам не ти фали ништо!Затоа ни фалат тирани и репрезентација во фудбал.
Зошто, што им фали на денешниве вождови па ќе ги менваш?Еве ќе најдеме вожд некој и тој ќе ги контролира медиумите и ќе пере мозок и ќе ни објаснува за љубичици и виножита и сите ќе бидеме среќни.
Секој има газе!Секој може кај сака да оди. Не е ова Источна Германија и ѕидот.
Мене ок ми е власта и демократијата.Како кому, тебе глеам не ти фали ништо!
Зошто, што им фали на денешниве вождови па ќе ги менваш?
Секој има газе!
Не, ова е Германија 1940, познат како трети рајх, ама тоа ништо не значи нема да ти храни децата туку ќе те спаси од нив.
И јас мислам дека се ти е потаман.Мене ок ми е власта и демократијата.
Не баш. За рмбачите имаше работа ама имаше и плата и бенефити, за паразитите јебига мораше да бидат КПМ и да го поддржат во секакви ситуации.
Што вака бе? Истиве проблеми и 70 ти години...
Можам да замислам доколку ние, со нашава концетрација на југословени и пострашна концетрација на душевни југословени- продолжувачи на делото, да би помислиле на вакво нешто, нареден ден војна ќе има.Вучиќ: Никогаш не сум бил љубител на комунистите, но гробот на Тито останува во Белград
Претседателот на Србија, Александар Вучиќ за Политико изјави дека гробот на поранешниот претседател на СФРЈ, Јосип Броз Тито, нема да биде преместен од Музејот на Југославија и дека Тито ќе остане дел од српската и југословенската историја. Добивај вести на вибер „Тоа нема да се случи. Никогаш...a1on.mk
Многу јак предлог на Четнициве .....све е забегано на Македонскиот (балканскиот )полустров
па веќе имат Тивка војна помеѓу Небањаните и учки од една страна и СДСМ,Левица,и све шо е патриотско од друга страна....ниту се дружат ниту се мажат ,женат,ниту среќавања на било какви верски настани....фала шо ме потсети, на тој главниот/лажниот од партијата на маршалот во Скопје шо лапаше пари,се пијанчеше и други бенифиции од ДПМНЕ и од 5 управа од 2006 до 2017 за да одземат гласови на левите а у ствари абер немаше ни кој беше маршалот...Можам да замислам доколку ние, со нашава концетрација на југословени и пострашна концетрација на душевни југословени- продолжувачи на делото, да би помислиле на вакво нешто, нареден ден војна ќе има.
Dali so cel um SDSM go stavi vo ista recenica so patriotskoСДСМ,Левица,и све шо е патриотско од друга страна....