- Член од
- 23 мај 2024
- Мислења
- 134
- Поени од реакции
- 272
Za to si vo pravo deka treba i to e nedovolno profesionalnost, ama mene logikata ne mi ja sfakjate tuka neznam kako d avi objasnam,Бабич не го избрка публиката го избрка неговата ароганција и апатија спрема големината на клубот, еве видиги сите интервјуа на Бабич нити еднаш го немаше спомнато името ПЕЛИСТЕР секаде клубот го именуваше само еурофарм а имаше дадено десетина интервјуа. И вардар далеку беше од европски кога Бабич беше тренер. Со данецот му пресуди лошата игра и резултати и сите се согласија дека Јович и Шунда се добро решение до крај на сезона но со нив почна поставување на тренери аматери кој нити знаат а нити можат да направат сериозна екипа кој сериозен среден ограч ќе дојди Бранко да му биди тренер.
Автоматски споено мислење:
Hahahaha vrska nema muabetot, koj treba da ni dojdi nas za d ani chini? Demek site nearbi nie najarni a? Dosta ziti se.
Не се притиска да се носат нови играчи туку да не се носат играчи од типот на Кајо, Манасков, Тајник и ред други играчи за %. Не знам кај го гледаш успехот можи малиот пораз од Алкалоид во финалето од купот или супер купот.
To e fakt taka e treba da se smeni vo red se, ama dali NACHINOT NA KOJ SE REAGIRA KON IGRACITE I KON UPRAVATA E OPRAVDAN SO VREGANJE, KARANJE, PLUKANJE? Bez da se daj vreme na nekoj igraci odma se pluka! NE VIKAM DEKA PROBLEMOT NE. E I VO UPRAVATA , AMA DALI KE SE PRIZNAJ EDNAS I KE SE PREVZEMI ZA PUBLIKATA NESHTO SVESBO DA SE NAPRAJ DA BIDAT POKULTURNI I TIE POPROFESIONALNI NA POINAKOV NACIN D AGO ISKAZVAT NEZADOVOLSTVOTO? Inache so mi vikas za cigarite, dobro da rechime slaba organizacija taka nema mesto nadvor ete nema i ti idat ti vikat NE PUSHI! ILI SEDI NA MESTOTO BEZ D AMU GO FAKJAS NA DRUGIOT I TREBA DA TI TEKNI TEBE DEKA NE TREBA DA PUSIS I DA SEDIS NA MESTOTO KAJ SO TI E KUPENA KARTATA ILI SEZONSKATA. A nasiot kabadajluk znajs so ke ti reci? Abe go ebam neka plakjat kazni imat pari, ili abe go rbam ke si sedni na dr mesto. I so nie deka sme publika imame pravo i da plukame i da karame so sakame da prajme i samo da barame oti sportit se igra samo za nas, i nie sekogas da sme vo pravo? Bate takvo razmisluvanje vi e zakoceno jas da ti kazham vo 2000 godina tamu, treba da sfatite deka drugo vreme e ako sakas neshto smenis makat vo sportot i vo opstestvoto prvo treba od samiot sebe, prvo ti treba da bidis samo kriticien pa za drugite.