Serie A 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој?

• Вкупно гласачи
    73
  • Гласањето е завршено на .
Озбилно сега, што форсирате со тоа што пишуваат весниците во Италија? Кој нормален тука се замара што пишуваат таму, и која страна фаќаат... Освен кога е време за трансфери, никогаш нит сум прочитал, нит сум сакал да отворам Тутоспорт, Газета, Кориере и сличните на нив.
Сваќам тролање, али не ви го разбирам форсов со веснициве :toe:

Не ја гледав, а на резултати Гати најдобро оценет,дали Емполи имале шанси за поведа ?

Не ја гледав, а на резултати Гати најдобро оценет,дали Емполи имале шанси за поведа ?
у 94та им блокираше горе доле сигурен гол, ама и целиот меч беше на ниво Гати денес.

Јас би дал уште време, многу нови играчи многу ротации, шознам. До крајов на месецов да видиме дека ке се тера дали топ4 дали топ10 или ќе се бориме за некаква титула, играчи има сега треба игра.

у 94та им блокираше горе доле сигурен гол, ама и целиот меч беше на ниво Гати денес.

Јас би дал уште време, многу нови играчи многу ротации, шознам. До крајов на месецов да видиме дека ке се тера дали топ4 дали топ10 или ќе се бориме за некаква титула, играчи има сега треба игра.
Абе топ 17 сигурно ќе се. Реално, на вакво меркато, све што не е топ2 е промашај, без изговори.

Нека заврши репрезентативната пауза па ќе го земам неуролајзерот. Не ве држи место, не знаете што да правите со себе :D
На одмор сум од денес, мисли му ја, ќе ти украдам батериите :pos:

Озбилно сега, што форсирате со тоа што пишуваат весниците во Италија? Кој нормален тука се замара што пишуваат таму, и која страна фаќаат... Освен кога е време за трансфери, никогаш нит сум прочитал, нит сум сакал да отворам Тутоспорт, Газета, Кориере и сличните на нив.
Сваќам тролање, али не ви го разбирам форсов со веснициве :toe:

Џонтра и неговите "розеви весници" на кои е претплатен.

Џонтра кој сигурно не знае да гукне италјански, читал италјански весници :pos:
Тој македонски не знае па италијански ќе гугал, ајде ти се молам.

Збореше Мурињо на оваа тема пред 15 години, ме мрзи да се повторувам, уживајте, убав ден и се гледаме.

Стек ти само продужи да бидеш допадлив кај сите ривали, црна темница има да те поклопи, маме ќе ти ебам.

Шо е со Довбик бе работата, како можи лани да се истури од голови оваа сезона да не можи голот да го погоди.
Автоматски споено мислење:

Ете и то ви го решив, чао :ROFLMAO:

Последно уредено:
Каква утакмица Аталанта - Фиорентина,
браво вистинско уживање.

Каква утакмица Аталанта - Фиорентина,
браво вистинско уживање.
И после иди гледај дерби тотенхем - арсенал… каква игра од двете екипи, тотал фудбал.

Ѓупскиот нема притисок, се распука во Фиорентина. Утре трансфер ќе напрај пак во голем клуб и ќе се загини, ќе потони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom