Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

бубрези би шитнале да се менувате со Арсенал сезониве, не тресете зелени
За да се менувам со бантер FC богами ништо не би шитнал :LOL:
Автоматски споено мислење:

Успех во смисла на трофеи не сум рекол дека е, исто како што не е успех Фа Куп + 8мо место у лига со еден куп бламови. Сериозен напредок што заслужува почит, кој не е резултат на случајност и лоши сезони на противниците, туку конзистентност. Да бидеме реални, успехот беше на дофат и беше среќа во прашање. Има тука многу за полемика, ама во ниеден случај не може да му се одземе на Оле дека има сериозно постигнување во клуб како што беше поставен со сите глупости. Толку.
Абе глеј, не дека го хејтам Оле или такво нешо. Легенда на клубот е и го почитувам како менаџер али холи шит ревизионизмот од страна на дел од нашава фан база премина граници со оглед на тоа од каков бантер владееше во тимот.

Последно уредено:
Секој со своето поимање за успех, ама за мене, Карлинг Куп, Карабао, Комјунити Шилд, ФА Куп, не се мерило за успешна сезона.
  • ПЛ
  • ЛШ
  • ЛЕ
По тој ред.
И ЛЕ не е некој успех. Финансиски стана, ама спортски е утешна награда.

Прогноза за денес?
Саутемптон имаат само еден гол дадено во првиве 3 натпревари, нас денес ни даваат 2, ќе не изненадат прво полувреме па ќе се спасуваме за нерешено со голови од Гарначо и Амад во второ :sekc:
Само шо почна сезонава ми се одмилува.

1003107730.jpg

Пуштете Бени хил музика у позадина, земете си Ракија или пиво и спремете се за комедија. :D

Ериксен пред Угарте, разбирам пред Каземиро ама кога имаме играч за таа позиција некако нелогичен ми е потегот. Изгледа несака право да го фрла во оган.

Ериксен пред Угарте, разбирам пред Каземиро ама кога имаме играч за таа позиција некако нелогичен ми е потегот. Изгледа несака право да го фрла во оган.
Угарте е касно вратен и најверојатно нема фитнес, нека не се брзаат.

Хојлунд уште ли не се опорави? Имаше најави и за Шо дека ќе биде во ростер, ништо и од него...

Хојлунд уште ли не се опорави? Имаше најави и за Шо дека ќе биде во ростер, ништо и од него...
Шо и Хојланд не се фул оправени, тренираат со тимот али не се у фул фитнес. За натпревар или два би требало да се вклучат во составот.

Шо и Хојланд не се фул оправени, тренираат со тимот али не се у фул фитнес. За натпревар или два би требало да се вклучат во составот.
Шо, колку и да го сакам како фудбалер, мора да се продаде. Стакло играч е со повредиве...

Шо, колку и да го сакам како фудбалер, мора да се продаде. Стакло играч е со повредиве...
Нема играно за клубот од Февруари, дефинитивно мора или да се донесе подобар играч од него или да се продаде.
ПС највеќе што ме нервира си играше за Англија во финалето можда и неспремен и се повреди црепот.

Ухарте не бил спремен ама затоа Ериксен е :masa:
Здравке ни зимаат по таа страна, средината не ппстои топка не можеме да извадиме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom