- Член од
- 19 март 2013
- Мислења
- 333
- Поени од реакции
- 185
Ако не си продал не си изгубил ништо.Каков потоп вчера, не ми се верува колку само пари изгубив многу лош ден
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Ако не си продал не си изгубил ништо.Каков потоп вчера, не ми се верува колку само пари изгубив многу лош ден
Еве 10% враќање, ајде малце позитивно.Каков потоп вчера, не ми се верува колку само пари изгубив многу лош ден
Ke se vika poly ke ima promena na ime, se ocekuva da lita od koga ke ispadne nov... isto kako rndr go primenoa vo novo ime render.... imas na XDali nekoj ima nekoja informacija shto se slucuva so POLYGON -MATIC gi snema od Binanse ? ili pojela maca
Средив ова, сум имал пуштено request за sell BTC/USDT и го имав заборавено. Чим го cancel-нав одма се среди.Дали некој досега имал проблем на Binance каде што сите средства од една валута (BTC во мојот случај) се unavailable со денови и не можам ниту да ги ставам во earn, ниту да ги повлечам, ниту било што да правам со нив. Останатите крипто се добри и кај unavailable делот стои 0.00, само кај BTC во unavailable ми стои целиот износ колку што имам. Немам никаква активност правено со нив со месеци, единствено пред месец дена ги ставив од earn во spot, а ова се појави пред 3 дена и уште трае. На интернет ништо корисно не најдов, обично им се ставало вака при трансакција па се чекало некое време, ама нема врска тоа со мојот случај. Му се случило на некој претходно? Дали се средува само со време или бркавте супорт?
ti blagodaram se vratija na Binance , kako Polygon Ecosystem Token - POL , se uste da si ja vratat i vrednosta pa site srekniKe se vika poly ke ima promena na ime, se ocekuva da lita od koga ke ispadne nov... isto kako rndr go primenoa vo novo ime render.... imas na X
Moze li da mi objasnis Dali svarno I'ma copy paste signali za zarabotka I preku koja strana odi se toa . Ti blagodaramАјдеее, тргна крипто возот да забрзува со Трамп и Маск
неможам а и незнам како функционира сето тоа но факт е дека Bitcoin отиде у ПМ на +89 000 долари а Doge за една недела порасна за 154% и тоа секако нема врска со Маск и ТрампMoze li da mi objasnis Dali svarno I'ma copy paste signali za zarabotka I preku koja strana odi se toa . Ti blagodaram