Криптовалути - Генерална дискусија

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.306
Поени од реакции
6.238
Криптаџииве трубат дека криптото ќе ги заменела фиат валутите, али кога паѓа вредноста на криптото пишуваат дека изгубиле ПАРИ а не крипто. И се додека е така ќе биде понзи шпекулантна играчка за пумпање балон. Убаво пиша дебелион Ким Дот Мегааплоуд, додека го гледаат криптото како акции, паралелно ќе реагира со берзите и нема да има никаква употребна вредност у реална трговија. А нормално, народот е таков сака брза паричка.

Член од
6 август 2024
Мислења
85
Поени од реакции
40
Здраво, дали ке може некој да ми помогне да ми одговори околу работа со Крипто во Македонија бидејќи имам многу нејаснотии

Првин дали е дозволено работа со Крипто кај нас во Мк?

Дали при заработка треба да се плаќа данок кон државата?

Најдов преку Инстаграм крими Форекс бара по 1800 денари на еден месец со тоа што 2-6 сигнали на ден испраќа. Но незнам зошто при регистрација требало лична карта податоци матичен број адреса на живеење и слично? Дали знаете некоја апликација преку Македонија со влог и кадето може да се заработува со сигнали?
Ви благодарам многу за помошта

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.131
Поени од реакции
13.252
Дали некој досега имал проблем на Binance каде што сите средства од една валута (BTC во мојот случај) се unavailable со денови и не можам ниту да ги ставам во earn, ниту да ги повлечам, ниту било што да правам со нив. Останатите крипто се добри и кај unavailable делот стои 0.00, само кај BTC во unavailable ми стои целиот износ колку што имам. Немам никаква активност правено со нив со месеци, единствено пред месец дена ги ставив од earn во spot, а ова се појави пред 3 дена и уште трае. На интернет ништо корисно не најдов, обично им се ставало вака при трансакција па се чекало некое време, ама нема врска тоа со мојот случај. Му се случило на некој претходно? Дали се средува само со време или бркавте супорт?

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.131
Поени од реакции
13.252
Дали некој досега имал проблем на Binance каде што сите средства од една валута (BTC во мојот случај) се unavailable со денови и не можам ниту да ги ставам во earn, ниту да ги повлечам, ниту било што да правам со нив. Останатите крипто се добри и кај unavailable делот стои 0.00, само кај BTC во unavailable ми стои целиот износ колку што имам. Немам никаква активност правено со нив со месеци, единствено пред месец дена ги ставив од earn во spot, а ова се појави пред 3 дена и уште трае. На интернет ништо корисно не најдов, обично им се ставало вака при трансакција па се чекало некое време, ама нема врска тоа со мојот случај. Му се случило на некој претходно? Дали се средува само со време или бркавте супорт?
Средив ова, сум имал пуштено request за sell BTC/USDT и го имав заборавено. Чим го cancel-нав одма се среди.

Член од
6 август 2024
Мислења
85
Поени од реакции
40
Дали има некоја страница преку Македонија за работа со Крипто колку е минимален влог?

Јас најдов крими Форекс ама дали е сигурно дали има некој искуство да ми објасни подетално

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.436
Поени од реакции
2.438
Ако не се лажам овде имаше експерти за оваа превара?
Пак Бранко е крив?

Последно уредено:
Член од
29 мај 2024
Мислења
7
Поени од реакции
3
Cloud mining za btc moze da se proba

Член од
1 јануари 2013
Мислења
43
Поени од реакции
24
Ајдеее, тргна крипто возот да забрзува со Трамп и Маск

Член од
1 јануари 2013
Мислења
43
Поени од реакции
24
Moze li da mi objasnis Dali svarno I'ma copy paste signali za zarabotka I preku koja strana odi se toa . Ti blagodaram
неможам а и незнам како функционира сето тоа :) но факт е дека Bitcoin отиде у ПМ на +89 000 долари а Doge за една недела порасна за 154% и тоа секако нема врска со Маск и Трамп ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom