- Член од
- 8 октомври 2015
- Мислења
- 439
- Поени од реакции
- 1.179
- Локација
- Ul.Vladimir Polezinovski br.9
- Веб-сајт
- www.gree.com.mk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da ne se ovie multisplit? Neka pise nekoj postrucen?Здраво, дали овие две клими се исти? Цените ми се многу различни а иста клима? Дали е доволно за 15м2?
Фала.![]()
![]()
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Едната е од Бител другата од Ананас така?Здраво, дали овие две клими се исти? Цените ми се многу различни а иста клима? Дали е доволно за 15м2?
Фала.![]()
![]()
Да, Бител и Ананас. Некако цена и квалитет моментално ми е најдобра понуда.Едната е од Бител другата од Ананас така?
Иста е само Ананас даваат поголем попуст.
И за 15м2 е добра
Точно, кога гледаш цена и квалитет понудата е супер.Да, Бител и Ананас. Некако цена и квалитет моментално ми е најдобра понуда.
Ako pitas pisaj i odg. Ovaa 32000 i mene mi odgovara za spalna. Sepak stanuva zbor za mitsu.Да, Бител и Ананас. Некако цена и квалитет моментално ми е најдобра понуда.
Добро и не ми е баш за брзање зимата е далеку ама сепак фала ќе се распрашам.Точно, кога гледаш цена и квалитет понудата е супер.
Меѓутоа имаше и некои поплаки за Ананас како многу се чека за достава на производот после порачката.
Ако се одлучиш за купување распрашај се подетално
Важи, утре ќе пишам пошто скоро и да сум решен оваа да ја земам, а планирав Даикин ама некако ист капацитет се а Даикин во облаци пошле со цена на сенсира.Ako pitas pisaj i odg. Ovaa 32000 i mene mi odgovara za spalna. Sepak stanuva zbor za mitsu.
? Pojma ti nemasDaj jednom vec zapamti K6DNA1A nije oznaka za model, vec oznaka za tip freona, dali je inverter ili ne….itd. Oznaka za model i kapacitet je GWH12AVCXD tj GWH18AVDXE.
Imas objasnjenje oznaka , samo trebas da malo da se potrudis.

Пази хакери се можи да те кикнат.? Pojma ti nemas![]()
Да те информирам ја порачав климата од ананас, рок на испорака до 14.09 цена 32900ден. Без монтажа.Ako pitas pisaj i odg. Ovaa 32000 i mene mi odgovara za spalna. Sepak stanuva zbor za mitsu.
Да те информирам ја порачав климата од ананас, рок на испорака до 14.09 цена 32900ден. Без монтажа.