Виктор Ангелов е слободен пиша некој погоре, убаво би ни легнал во моментов.Права 9ка очајно ни фали во екипата
Од ова шо гледам за Литванците имал ок минутажа се до Јули, изигра и 40 минути во квалификациите за ЛШ.Последните две сезони не се изнаиграл баш, а последнава сезона дури бил преместен во 2 тим на Panevezys.
Вакво претставување на нови играчи нема ни во 5та лига на Јужен Судан, прва официјална потврда за трансфер ни е кога директорот на клубот ќе објави на негов личен профил на фејсбук, објавите пред таа за трансферот му се оние двајцата од Инфомакс, внуката негова и нешто за фронтот во Донбас.
Ставил слика од Босанчиќ на фејсбук, пишал само везни ред, ништо друго, ни име на играчот, ни каде играл, ни од кој клуб доаѓа...
Вчера за Захариевски земал само скрин направил на сликата од трансфермаркт, таа прва излегува кога на Гугл ќе пишеш Захариевски, го мрзело да скрола надоле да бара друга и така ја лупнал таа на фејсбук, цела заматена.
Овој ќе ги среди долговите и ќе го стабилизира клубот за после да го земат Маџари и да вложат неколку милиони во Вардар...
Bi ti postavil edno prašanje, na koe se nadevam ke mi dadeš iskren odgovor. Dokolku se pojavi utre gazda,(na strana ungarcite) koj vika sakam da go prevzemam klubot, plakjam dolgot do zadnje ne me interesira kolku e, misliš ke go prevzeme bez problem?
каква врска има едното со другото?
ти му збориш полека не се тригирај на глупости овој за сликичики и најви запнал... ок, ова не е работа на миленко или иди.. комити си имаат екипа за вакви работи. е сега како што не сме задоволни од иди зошто не сме задоволни и од нив? да, апсолутно ги местат и си е со умисла сакаат да ги тргнат ако не сфати до сега. ќе провоцираат додека не се исчисти клубот не само од долгови него и од сите што не се пожелни. гледаш дека се два табора од ден еден и дека секој е со различна агенда.
НеBi ti postavil edno prašanje, na koe se nadevam ke mi dadeš iskren odgovor. Dokolku se pojavi utre gazda,(na strana ungarcite) koj vika sakam da go prevzemam klubot, plakjam dolgot do zadnje ne me interesira kolku e, misliš ke go prevzeme bez problem?
normalno ne. dolgot + prilino mnogu pari e vrednosta na vardar...Bi ti postavil edno prašanje, na koe se nadevam ke mi dadeš iskren odgovor. Dokolku se pojavi utre gazda,(na strana ungarcite) koj vika sakam da go prevzemam klubot, plakjam dolgot do zadnje ne me interesira kolku e, misliš ke go prevzeme bez problem?
Are you serious bro?
ти му збориш полека не се тригирај на глупости овој за сликичики и најви запнал... ок, ова не е работа на миленко или иди.. комити си имаат екипа за вакви работи. е сега како што не сме задоволни од иди зошто не сме задоволни и од нив? да, апсолутно ги местат и си е со умисла сакаат да ги тргнат ако не сфати до сега. ќе провоцираат додека не се исчисти клубот не само од долгови него и од сите што не се пожелни. гледаш дека се два табора од ден еден и дека секој е со различна агенда.
jas kazuvam deka ve trigiraat gluposti. ako ne e oficijalno zosto go komentirame? jas ne se zamaram da go sledam milenko i negovite gluposti... ignoriraj i tolku, pocekaj da e oficijalno. milenko moze da si objavuva sto saka, toa si e negova rabota.Are you serious bro?
Како да објавиш нешто на официјалната страна кога уште не е официјално?
Види ги видеата, извештаите од утакмиците, најавите и спореди ја со главата на Срле зинат како Башким од Лопате што ја постирал Свињенко.
Не знам што сакаш да постигнеш, глесам цело време терап некој муабет Комити го кочеле преземањето на клубот, па сега уште биле криви што Миленко сам си објавува кај него на профил, пред да стане официјално.
Ти си брате во потешка заблуда од Кирца што беше пред сезонава.
Не сум јас тој што треба да зборува во име на Комити, да имав удел во организација, цели реферати ќе пишев за моменталната состојба, ама вака ја почитувам нивната одлука да не објавуваат јавно.
Додека чекаме Миленко да го исчисти долгот, истиот ќе биде 4 милиони само кон него и неговите луѓе, а до влегувањето на унгарците, ќор човек нема да остане на запад, младината за брзо ќе се разбега по другите скопски групи.