Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.389
Поени од реакции
7.642
Brat dosta so ovie teorii na zagovor i crni magii muabeti ko na pogba hienata :D Da tocno e deka sme imale incompetent owners do godinava, ama ne e tocno deka ne sme bile kompetitivni, poslednata sezona na Ole pred Ronaldo zavrsivme vtori i radi idiotot de gea so ne mozese da odbrani nitu eden od 11 penali ne osvoivme europa. Soborivme rekord na 30 utakmici na gosti bez poraz, najmalce primeni golovi imavme od site timovi vo top 5 ligi vo evropa. Ova bese progres se dodeka ne go izbrkaa posle 5 porazi, ten hag samo lani imase 19. Ten hag e treta sezona vo junajted, potrosi 700 milioni i istiot nefudbal go gleame kako vo 2022, istite greski i glupi izmeni, 0 progress. Ole kaza ednaska deka trofeite vo kupovi moze da prikrivaat losa sezona i sluzat kako ego boost za nekoi treneri, i ne znacat progress. Bukvalno do zbor tocno za Ten Hag, vcera mu se iskurci na novinar so mu posoci site greski so gi pravi so muabetot deka sme bile vtori najdobri posle city posle osvoeni trofei. Gaslighting na najjako. Arne slot za 3 meseci si go uklopi timot, nasiot 3 godini se uci i uste vreme mu trebalo. Edinstvenata greska na ineos do sega e sto go zadrzi trenerov. Ednostavno ne moze da me ubedis deka so ovie igraci ova e maksimumot so moze da se izvadi. No chance. Sezonava osudena na propast e sega, moze Ruud da prevzeme od Ten hag i da se izvadime nekako do top 4 pa zdravje na leto da ideme po Nagelsman ili nekoj slicno. Mora da dojdeme do Liga sampioni samo.
Изгледа на ЕТХ му одлетало пилето (ако воопшто го имал), многу не на место коментари му се муабетине дека бил втор после сити со освоени трофеи и дека не бил Хари Потер, играчите грешеле. Претерани и ничим изазвани реакции, уште нема осетено медиумски притисок сезонава, а се глупира на велико, па уште ги гори играчите, само он да се заштити себе си.

Шири "small d*ck energy" и ко да пати од комплекс на нижа вредност.

Не ме ни чуди што бара само Ајакс играчи (играчи над кои наметнал авторитет), додека со други ја спука работата на велико и не го поштуваат и слушаат.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.383
Поени од реакции
4.309
Ednostavno ne moze da me ubedis deka so ovie igraci ova e maksimumot so moze da se izvadi. No chance. Sezonava osudena na propast e sega, moze Ruud da prevzeme od Ten hag i da se izvadime nekako do top 4 pa zdravje na leto da ideme po Nagelsman ili nekoj slicno. Mora da dojdeme do Liga sampioni samo.
Кои играчи ги има Јунајтед, што можат да го однесат тимот во топ 4? Во конкуренција со Сити, Арсенал, Ливерпул + (Тотенхем, Њукасл, Астон Вила, Брајтон)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.033
Поени од реакции
1.522
Кои играчи ги има Јунајтед, што можат да го однесат тимот во топ 4? Во конкуренција со Сити, Арсенал, Ливерпул + (Тотенхем, Њукасл, Астон Вила, Брајтон)
Nema da gi meram igracite na hartija protiv drugive. So Ole na hartija bevme najslabi a zavrsuvavme treti i vtori so likovi ko andreas pereira, chong, dan james, lindelof, mcfred i ostalo. Ednostavno projde vremeto za bilokakvi izgovori i treba da egzekutira za toa sto e donesen i platen, makar i so deca od akademijata igral. Ako ne moze toa da go napravi i ne posramotuva doma od najgolemiot rival, vreme e da pakuva torbite i nazad u holandija. Stavam pari deka ten hag ne bi go zemale vo nitu eden top 10 klub posle ovoj debakl.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.292
Поени од реакции
9.402
Освен Бруно и можда Лисандро Мартинез, нема играчи во тимот што се константни. Ма да и они некад имаа криза. Играчи како Гарначо и Меино кои имаат повремени блесоци и се добри, али кој знае да дали ќе стигнат до тоа ниво се зависи колку и како ќе напредуваат.

Последно уредено:
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.714
Поени од реакции
22.675
Јунајтед има добар тим но не функционира, многу далеку стои средниот ред, одбраната нема на кој да додаде топка, или ќе е предалеу за да прими топа или ќе биде скриен зад некој играч на противникот и нормално немање идеа од одбраната како да изнесат топа и си додават меѓусебе, видовме вчера, пред тој натпревар дека не функционира онаа што сака да го игра тен хаг. Во Ливерпул, Арсенал , Сити, Вила сите си имаат систем и се знае како и каде да се игра и каде да се смени формација систем само кај нас нема такво нешто.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
869
Поени од реакции
1.140
Доста бе трујач еден,те фатиме на клоца лом да те напрајме, остајне да поплачиме малце ние овде. :boksix:

Член од
6 ноември 2017
Мислења
115
Поени од реакции
222
Mora da dojdeme do Liga sampioni samo.
И шо после тоа? да глеаме циркузи пак како лани? лани се квалификуваа и испаднаа последни на табела у групна фаза. Последно нешо шо сакам од Јунајтед е сеа да играат ЛШ а очигледно многу рано е да дојдат до тоа ниво. Реално да збориме нивново ниво е Лига Европа сеа. Ако одат ЛШ треба истовремено да го освојат тој трофеј а за тоа ќе треба време.
Автоматски споено мислење:

По изјавава на Слот се гледа дека иако знае дека има подобар играчки кадар сепак се прилагодува на играта на противникот а нашиов ќелчо со глава низ ѕид сака да оди.
Нормално дека се прилагодува пошо има подобри играчи лол. Шо подобри играчи тоа подобри тактики. Некои од нив имаат ПЛ и ЛШ медаљи за разлика од нашава екипа кај шо играат дечишта уште зелени у глаата. И тен Хаг да им беше тренер партал ќе ја напраеше моменталнава екипа шо ја има Јунајтед.

Последно уредено:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.292
Поени од реакции
9.402
Исто и Мојс :icon_lol:
Чекај друже 3то коло е лани оваа време Енџ го правеа мастер мајнд, погледни го како заврши. Долга е сезоната има време ќе видиме кога ќе ги удри прва криза.

Член од
29 октомври 2023
Мислења
450
Поени од реакции
623

Не знам колку пати е видено сценариово, Колиер сигурно нема авторитет сам да праи што сака на терен :D
Те ова го зборев вчера, проблемот е системски а не индивидуален. Би додал на моменти аут неможеше Далот да изведе пошто никој не му се откриваше. Та тоа се си оди до тренерот а не индивидуален играч. Вчера Касемиро беше експоузед и мму се видоа сите слаби страни. Ја не ни знам зошто од оваа тактика не одстапува демек офанзивна а на вакви утакмици треба да игра со повеќе играчи на средината.
Си мислам колку бош играчи имаме толку ни среќа со менаџери немаме. Првата сезона даваше надеж со комбинации со свашта сега уште у старт не му ги профаќаат игрите.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.531
Поени од реакции
66.070

Не знам колку пати е видено сценариово, Колиер сигурно нема авторитет сам да праи што сака на терен :D
Blame Casemiro all you want. За грешката на Касемиро не е крив ниту систем, ниту тренер, никој, освен самиот играч. Наведна глава долу, и се обиде да даде пас меѓу 4-ца. Притоа без било кој да го притиска практично телефонираше каде ке иде пасот. Автоматски направи 3 на 5. Уште жена му земала става слики од трофеите. Госпоѓа, трофеите не играат на терен. Исти калибар ко онаа на Тиаго Силва што се пресметуваше со фанови на инстаграм.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.292
Поени од реакции
9.402
Додека не се воспостави дисциплина и не летат глави ништо. Иначе ич кур не ме боли кој треба да се истера, стави на клупа или се прати назад со децата да трењира.
И нема изузетци Бруно, Рашфорд, Гарначо, Меино. Или ќе играат фудбал или гитла на клоца.

Kajgana Shop

На врв Bottom