Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.374
Поени од реакции
6.983
Истиов проблем беше и со Оле, истиот се повторува и под Тен Хаг, секоја сезона. Не знам дали такви задачи му даваат на Бруно, или му давааат целосна слобода, или па е непослушност и недисциплина, знаејќи дека е незаменлив у моментов, ама од кога е дојден, Бруно стои предалеку од останатите во средина, често се бута на крило, а во последно време и премногу ги комплицира работите кога има едностсвно решение и пас. Рсшфорд никој жив до сега не го натера да трча, да се враќа назад постојано, да покрива, да игра пресинг, така да едино што прави е да чека таму на центар некоја долга топка. Само тоа го прави на терен.

Тен Хаг ќе лета за брзо, како тргнал.

Последно уредено:
Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.383
Поени од реакции
4.309
Поголем проблем се играчите, не е толку до Тен Хаг.

Не знам како мислите дека со Онана, Мегваер, Касемиро стар и истрошен, Рашфорд што се откажа од фудбал уште во короната, и еден куп други играчи кои немаат доволно квалитет да го носат дресот на оној стар Манчестер Јунајтед, од времето на Ферги, можат да направат нешто посериозно.

Да ги земат најдобрите поединци на секоја позиција во светов, нема да се оправат. Дали е до управата, до помошниците, до лекарите, нешто има. Се мачат, со повремени блесоци. Играат како првпат да фаќаат топка. Влевање лажна надеж преку повремени победи во 80+ на мускули, со индивидуален потег.

Јунајтед нема да заврши во топ 5, може и кладба :D

Последно уредено:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.289
Поени од реакции
9.398

Не знам како мислите дека со Онана, Мегваер, Касемиро стар и истрошен, Рашфорд што се откажа од фудбал уште во короната, и еден куп други играчи кои немаат доволно квалитет да го носат дресот на оној стар Манчестер Јунајтед, од времето на Ферги.

Да ги земат најдобрите поединци на секоја позиција во светов, нема да се оправат. Дали е до управата, до помошниците, до лекарите, нешто има. Се мачат, со повремени блесоци. Играат како првпат да фаќаат топка. Влевање лажна надеж преку повремени победи во 80+ на мускули, со индивидуален потег.

Ќе најдеш некој да ти контра за кладбата? :D

Член од
26 јануари 2020
Мислења
867
Поени од реакции
1.130
Дечки настрана и заебанција и тролање, ама ова не е на арно. Му носиш играчи по желба, составуваш екипа и сеуште да немаш препознатлива игра и на еден обичен пресинг да се губат?

Нека си ебат матер сите до еден на чело со Тен Хаг. :)

Член од
30 јануари 2009
Мислења
489
Поени од реакции
433
По изјавава на Слот се гледа дека иако знае дека има подобар играчки кадар сепак се прилагодува на играта на противникот а нашиов ќелчо со глава низ ѕид сака да оди.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.031
Поени од реакции
1.520

Не знам како мислите дека со Онана, Мегваер, Касемиро стар и истрошен, Рашфорд што се откажа од фудбал уште во короната, и еден куп други играчи кои немаат доволно квалитет да го носат дресот на оној стар Манчестер Јунајтед, од времето на Ферги, можат да направат нешто посериозно.

Hahahahahahaha kako sam sebe si se protivreci u eden post ova e vrv :D ne e do ten hag do igracite e, ama ako gi donesat site najdobri igraci pak nema da se opravat :D do upravata i pomosnicite e oni go odbiraat timot i taktikata

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.383
Поени од реакции
4.309
Hahahahahahaha kako sam sebe si se protivreci u eden post ova e vrv :D ne e do ten hag do igracite e, ama ako gi donesat site najdobri igraci pak nema da se opravat :D do upravata i pomosnicite e oni go odbiraat timot i taktikata
Муабетот е дека нешто труло е во целиот клуб. Дека не е само до Тен Хаг, ниту само до играчите. Само повеќето од вас мислите дека ако се донесат 2-3 засилувања, ќе бидете конкурентни за титула. А тоа веќе 10 години не е точно. Ви се донесоа играчи, и пак по старо. А веќе Јунајтед не е привлечен клуб за нови играчи и тоа е тоа. Плус временските услови што не им одат во прилог на сите клубови од Британија.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.031
Поени од реакции
1.520
Муабетот е дека нешто труло е во целиот клуб. Дека не е само до Тен Хаг, ниту само до играчите. Само повеќето од вас мислите дека ако се донесат 2-3 засилувања, ќе бидете конкурентни за титула. А тоа веќе 10 години не е точно. Ви се донесоа играчи, и пак по старо. А веќе Јунајтед не е привлечен клуб за нови играчи и тоа е тоа. Плус временските услови што не им одат во прилог на сите клубови од Британија.
Brat dosta so ovie teorii na zagovor i crni magii muabeti ko na pogba hienata :D Da tocno e deka sme imale incompetent owners do godinava, ama ne e tocno deka ne sme bile kompetitivni, poslednata sezona na Ole pred Ronaldo zavrsivme vtori i radi idiotot de gea so ne mozese da odbrani nitu eden od 11 penali ne osvoivme europa. Soborivme rekord na 30 utakmici na gosti bez poraz, najmalce primeni golovi imavme od site timovi vo top 5 ligi vo evropa. Ova bese progres se dodeka ne go izbrkaa posle 5 porazi, ten hag samo lani imase 19. Ten hag e treta sezona vo junajted, potrosi 700 milioni i istiot nefudbal go gleame kako vo 2022, istite greski i glupi izmeni, 0 progress. Ole kaza ednaska deka trofeite vo kupovi moze da prikrivaat losa sezona i sluzat kako ego boost za nekoi treneri, i ne znacat progress. Bukvalno do zbor tocno za Ten Hag, vcera mu se iskurci na novinar so mu posoci site greski so gi pravi so muabetot deka sme bile vtori najdobri posle city posle osvoeni trofei. Gaslighting na najjako. Arne slot za 3 meseci si go uklopi timot, nasiot 3 godini se uci i uste vreme mu trebalo. Edinstvenata greska na ineos do sega e sto go zadrzi trenerov. Ednostavno ne moze da me ubedis deka so ovie igraci ova e maksimumot so moze da se izvadi. No chance. Sezonava osudena na propast e sega, moze Ruud da prevzeme od Ten hag i da se izvadime nekako do top 4 pa zdravje na leto da ideme po Nagelsman ili nekoj slicno. Mora da dojdeme do Liga sampioni samo.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.714
Поени од реакции
22.675
Brat dosta so ovie teorii na zagovor i crni magii muabeti ko na pogba hienata :D Da tocno e deka sme imale incompetent owners do godinava, ama ne e tocno deka ne sme bile kompetitivni, poslednata sezona na Ole pred Ronaldo zavrsivme vtori i radi idiotot de gea so ne mozese da odbrani nitu eden od 11 penali ne osvoivme europa. Soborivme rekord na 30 utakmici na gosti bez poraz, najmalce primeni golovi imavme od site timovi vo top 5 ligi vo evropa. Ova bese progres se dodeka ne go izbrkaa posle 5 porazi, ten hag samo lani imase 19. Ten hag e treta sezona vo junajted, potrosi 700 milioni i istiot nefudbal go gleame kako vo 2022, istite greski i glupi izmeni, 0 progress. Ole kaza ednaska deka trofeite vo kupovi moze da prikrivaat losa sezona i sluzat kako ego boost za nekoi treneri, i ne znacat progress. Bukvalno do zbor tocno za Ten Hag, vcera mu se iskurci na novinar so mu posoci site greski so gi pravi so muabetot deka sme bile vtori najdobri posle city posle osvoeni trofei. Gaslighting na najjako. Arne slot za 3 meseci si go uklopi timot, nasiot 3 godini se uci i uste vreme mu trebalo. Edinstvenata greska na ineos do sega e sto go zadrzi trenerov. Ednostavno ne moze da me ubedis deka so ovie igraci ova e maksimumot so moze da se izvadi. No chance. Sezonava osudena na propast e sega, moze Ruud da prevzeme od Ten hag i da se izvadime nekako do top 4 pa zdravje na leto da ideme po Nagelsman ili nekoj slicno. Mora da dojdeme do Liga sampioni samo.
Со ваква игра тешко до топ 4, пак ќе речам го испуштивме Флик, Нагелсман би бил идеален, жално е тоа што самите играчи не се залагаат воопшто, грешки колку сакаш,! одбраната нема идеа каде и на кој да ја даде топката сите се напред немаме никој во средина да ја прими топката само нати го дај ми го помеѓу одбраната. За греота сме.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.289
Поени од реакции
9.398
Со ваква игра тешко до топ 4, пак ќе речам го испуштивме Флик, Нагелсман би бил идеален, жално е тоа што самите играчи не се залагаат воопшто, грешки колку сакаш,! одбраната нема идеа каде и на кој да ја даде топката сите се напред немаме никој во средина да ја прими топката само нати го дај ми го помеѓу одбраната. За греота сме.
Најгелсман продужи договор со немачка пред некој месец, ќе остане уште 2 години најверојатно.
За кој друг би бил шо знам, по би земал некој Анонимен кој ќе игра фудбал офанзивен или некој од помалите клубови во Премиер лигата овој на Бормаунт прилично добро ги води. Ако одиме со опции како Конте , Тухел или Мурињо.

Член од
28 октомври 2007
Мислења
780
Поени од реакции
284
Се додека играме со само двајца играчи во средина, а четворица напред ќе бидеме силувани. Бруно си игра полушпиц, а двете крила се поставени како за 433. Не постои во фудбалскиот свет ваква поставеност на играчите, или играш шпиц и полушпиц, а крилата се повлечени, или играш 433, ама тројца во средина техничари/кољачи.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.031
Поени од реакции
1.520
Jas sum ubeden deka greskite so gi pravat igracite e 10-20% krivica nivna a ostanatot na trenerot i neznaenjeto kako da postavi sistem. Zadacata na nivniot sistem e da napravi greski kaj protivnikot a na nasiot e da se odbranis od tie greski. Ne go pravime toa. Ne ne kostaat individualni greski tuku sistemski. A toa e na trenerot.

Kajgana Shop

На врв Bottom